dimarts, 5 de juny del 2007

AHIR AEROPORT

Un altre cop sense temps,quina vida aquesta.

Ahir vam purgar la feinada que hem tingut aquets dies.La primera hora i quart nomes vaig ser capaç de fer un viatge,quan ho normal son uns 4.

La tarda pintava desastre,aleshores vaig pensar en l'aeroport,no m agrada pero els finals de pont solen ser bons i com estava el panorama,no tenia mes remei.

Alla si va haber hi molta feina,va ser un no parar fins mes enlla de l una de lamatinada.

De mentres la feina a la ciutat s anava animant pero un cop estas fent la feina del aeroprt ja no pots treballar a la ciutat i rasca i rasca,al aeroport es feina facil.

El problema al aeroport es a partir de les 23.30 que cada cop que surts no saps si tornar.Perque i si tornes i no hi ha ningu?viatge en va.

Semblava un soldat d una companyia d antiaeris quan conduia,anava mirant el cel habiam si venien avions,a la que detectaves al cel que s apropaven mes avions..cap el aeroport.

Per fi a la una i algo vaig fer l ultim i mirant el cel veia que estava en calma i ja no vaig tornar,vaig pencar un ratet per la ciutat i cap a casa.

Mireu aquestes fotos.
Es el cami que hi ha de

Sofia(Bulgaria)al seu aeroport,ahir em mirava el panorama que veuen els guiris quan arriban a BCN i les primeres imatges que s emporten no son molt diferents...primer les obres del AVE,despres Bellvitxe i mes tard poligon Gornal.

Per sort a poligon Pedrosa cambia el panorama i s et pasa la vergonya aliena per el que estan veient els guiris,a Sofia lamentablement el panorama no cambia pas,ni al centre de la ciutat.Pero tambe te coses molt xules com aquesta;
La catedral d Alexander Nevsky,es que ahir un dels que vaig agafar al aeroport era Bulgar i vaig recordar molt el viatge que el novembre pasat vem fer a Bulgaria.

Eh!!!!I iluminat tota la nit el monument no com aqui que els monuments son les 12 i apagan les llums.

6 carreres:

Anònim ha dit...

Dons si que has vist món company.
T'hi va convidar l' Stoixkov?
Salutacions.

Anònim ha dit...

Ostres taxidriver!!! estàs fet tot un viatger...
La catedral aquesta es maquísima!!!!!!

Joana ha dit...

Trobo que les ciutats que tenen els monuments il.luminats de nit guanyen molt. A Brusel.les, La gran Place, l'ajuntament és una passada!

ddriver ha dit...

franciscu-Quan va haber hi el sorteig de lalligueta de la champions d aquest any el barça l hi va tocar el chelsea,el werder Bremen i el Levsky Sofia i de las tres ciutats la que ens va semblar mes interesant va ser Sofia perque a Londres hem estat varias vegades a Bremen a part dels musics de Bremen no hi habia res mes i Sofia te 7000 anys d historia,era l antiga capital de la Dacia.I de veritat que vam encertar amb el desti.

ddriver ha dit...

cafeambllet-si el que mes m agrada en aquet mon es viatjar i gracies a deu ho he pogut fer molt.Es una canya la catedral aquesta pero aquesta gent pasa del turisme i els hi sorprenia que volguesim fer fotos deles coses.

ddriver ha dit...

Practcament a tot europa esta tot iluminat a la nit,excepte per pijerio progre del ajuntament aixi fem estalvi energetic.
Si apeguesin molts semafors inutils a la nit,com a la resta d europa el que estalviarian en llum i combustible de cotxes aturats a semafors de peatons,que no en pasa cap en tota la nit,podrien encendre tots els monuments