dilluns, 18 de juny del 2007

AL MENYS JA NO PATIRAN MES


CADA DIA ODIO MES ALS PUTOS PERICOS,I CADA DIA M ALEGRO MES DE QUE PERDESIN A GLASGOW

10 carreres:

Mikel ha dit...

tranquil que tindrem moltes ocasions per tornar-lis la plantufada als perikus.
I cap problema , el proper any tornarem a vencer!!!

Eva ha dit...

més val no fer-se mala sang, ells estàn pitjor XD

Anònim ha dit...

Ah!!! que hi havia futbol aquest capde???? jejeje
Jo estava més pendent de Raikonen!! ;)
No ens estressesim pas, amic taxista!!, que no es bo per a la salut!!!!

Uribetty ha dit...

Company no sóc molt seguidor del futbol però no puc entendre perquè aquesta rivalitat entre Espanyol i Barça, sé que són rivals però perquè s'ha d'arrivar a tals extrems? Tant per part de pericos com culés.
L'any que bé de nou una lliga ;)

Anònim ha dit...

Jajajaja!

Jo tb ddriver! Jo tb!

I crec k no som els unics!

Anònim ha dit...

l'Espanyol a 2ª, d'això no hi ha dubte, és el lloc que li pertoca. Però el Barça ha perdut la lliga ell solet, no s'ha de donar les culpes als pericos, ni al Madrid, només és culpa d'ells mateixos. Salut i visca Catalunya.

Anònim ha dit...

el barça no hauria de jugar akella lliga extrangera i l'español hauria d'anar-se de Catalunya... algu s'imagina un club que es digues l'Alemany a Israel? o un Israel Futbol Club a una ciutat de Palestina?

querida_enemiga ha dit...

Estic amb l'Uribetty... el fanatisme és absurd.

ddriver ha dit...

mikel-esperem que si que lorgull dels jugadors estigui ferit amb aquets
Eva-ells sempre estaran pitjor,sempre ho han estat i ho seguiran sent
Cafeambllet-amb qui juga Raikonen?;)
Uribetty-la rivalitat es bona i quan a mes extrems arribi millor,a les grans ciutats europeas,quan van començar a neixer equips de futbol,altres grups socials creaven nous equips com a rivals dels ja exstents i com a tals ja neixien com a rivals.
A altres paisos les rivalitats eran religioses com a angleterra,on a la majoria de les ciutats hi ha l equip catolic i l equip protestant
Yrun bieeeeeeeeeen!!!!!!
Anonim-el cert es que han tingut mes de cent anys per cambiar el nom pero si a ells els hi agrada aquet...blanco i en botella...leche(que deia en butanito)
Danichan -evidentment que l hem perdut nosaltresla lliga pero despres de veure el paper del apanyol amb Depor o Getaf,mes rabia fa veure el partit que van fer al camp nou.
Deu t escolti i poguin inagurar el sarria de cornella a segona.Habiam si repeteixen l historia de la uefa del 88 que l any seguent van baixar a segona
querida_enemiga-el fanatisme es la passio al futbol,sense fanatisme aixo seria tant aburrit com el golf,el tenis,la gimnasia artistica....aixo es futbol!!Alcohol,sexe,futbol i boixos nois!

Uribetty ha dit...

No he posat en dubte la rivalitat. Com dius és bona, però no trovo cap justificació a certs comportaments com desitjar que un equip perdi o guanyi.
Salut!