diumenge, 3 de juny del 2007

ANIT UN "LARGUERO" I UN GOL ANULAT


Avui tinc poquet temps per escriure,m he dormit i vull anar aviat a pencar.
Ahir a la nit vaig sortir a pencar a les 0.00h,com tenia festa abans no podia.Nomes entrar a Bcn,directe al port olimpic i arribar i encotxar.
La foto.molt borrosa pero es la cua de gent que hi habia esperant taxi,com cada dissabte.
Sort que el metro ens ajuda sino no se que pasaria.
Desde que hi ha el metro obert,jo al menys,facturo mes els dissabtes.El metro el que fa es portar mes gent al centre i a l hora de marxar,no marxen en metro es veu,tots volen taxi.
Ahir pero vaig plegar a les 5,mal ambient hi habia,era un dia d aquells que notes que el tema no acabara be.
Em van fotre un tir al larguero i un gol anulat!Ara ho explico;un tir al larguero es quan un esta apunt de vomitar i has d anar tot el viatge poquet a poquet perque no ho fagi.I un gol anulat es quan vomiten pero estem a temps d obrir la porta i que l ho millor del pressec vagi al carrer.
Quan va haber hi el gol anulat vaig decidir marxar cap a casa,ja no m esperava a la tercera que es la que et foten per tota l ecuadra i el fastig del agri no t el treus en una setmana.
Al meu company l Isidro si l hi van fotre un gol,una sudaca l hi va deixar el regalet dins el cotxe,estava d una mala llet el colega....
A part de aixo i un viatget a Sitges amb dos Holandessos res mes a destacar.
Osease que apa siau,vaig a recullir penya per els carrers de Barcelona.

8 carreres:

Anònim ha dit...

Ostres, desprès per netejar-ho tela!!! cal estòmac perque a mi només de sentir la olor aquella ja em venen nàusees...
Una nit que anava de marxa vaig dur una noia a casa seva i em va fer parar tres cops per vomitar i a sobre un davant d'uns mossos (que no li van dir res perque estaven ocupats multant a un que havia pixat al carrer).

Anònim ha dit...

Amb el títol pensava que el post anava d'esport...i veig que sí, d'esport de risc. Ja es prou dur treballar pq a sobre hagis de vigilar si et poten :$

Anònim ha dit...

Aquest gols anul•lats valen la pena!
Ostres a mi m’agafaria de tot si algú em fes un gol dins al cotxe… no se si podria continuar conduint… per que l’oloreta que desprèn… i desprès ves ha netejar-ho.
S’ha de tenir VALOR i CORATGE!!!

querida_enemiga ha dit...

Nen quin fàstic! La veritat és que la zona aquesta que anomenes, és ben bé "territorio comanche"... Jo hi he anat dos cops i per error, mai de marxa buscada i he sortit corrents!

Joana ha dit...

Veig que tens nits mogudetes els capsde!!!
Jo aquest cap de setmana baixo a Bcn...a veure si et pillo!!! ;)
Una abraçada!

ddriver ha dit...

La veritat es que es molt humillant netejar la merda dels demes,com diu el Isidro;solo falta que me hagan limpiarles el culo!
Jo els hi faig netejar amb el seu jersey,els guiris no posan pegas ,els d aqui una mica pero quan l enganxes per el coll,enseguida ho fan.
Cafeambllet-l oloreta rai perque sempre porto amoniac i aixo s ho menja tot,despres has d estar dos hores treballant amb les finestres obertes perque s en vagi l olor a amoniac.El problema es que et descentre,et fot de mala llet i ja no treballes be.
Pd40-benvingut,ja veus un bloc d esports je je.
Shia-amoniac,es l unic i cobrarlis 30 euros mes per el viatge dient que has d anara netejar tapiceria
Querida enemiga-cuanta rao pero es la feina,aqui i al rzz es on hi ha mes problemes d aquets.
Joana-es molt facil trobarme,enseguida en veuras,un cotxe groc i negre,canta molt

Eva ha dit...

collons la gent és ben imbècil....tant costa dir-li al taxista 2perdoni, aturi's un moment que em trobo malament i he de vomitar"?????

anda que....vaya tela el personal, jo els faria llepar el vomitat

ddriver ha dit...

eva-si jo no els hi faria llepar,jo directament els atropellaria