divendres, 22 de juny del 2007

Sant Tute i Sant Suplement


Avui es sant tute que ens fotaran i dema sant suplement que els hi fotarem.
Avui es divendres i com cada divendres ens fotaran un tute del bons,a sobre estic veient al telenoticies que Renfe ja ha fet de les seves,osease que mes tute!!A mi els trens no em descarrilen al marklin,no ho entenc com poden ser tant burros.
Dema Sant Suplement!!!bien bien!!!Cada dijous,divendres,dissabte hi ha un suplement de de 2euros a cada carrera de 0.00h a 6.00h.
Dema a aquet suplement s haura de sumar un altre suplement que s aplica les nits especials(segons EMT les nits especials son Nit de Nadal,Nit de Fi d any i Sant Joan)Aquet suplement es de 3 euros mes.
Aquet suplement s aplica de 9.00h del vespre fins les 7.00 del mati.Aixo vol dir que de 21.00 a 0.00 el suplement a aplicar sera de 3euros i de 0.00h a 6.00h sera de 5 euros al sumar els 2 suplements i de 6.00h a 7.00 sera de 3 euros.
En fi aquet es el resum dels sants suplements,ara aneu en compte que algun llest igual els aplica abans d hora manualment,no ho pagueu!!!Cap blocaire enganyat!!val?I apunteu el numero que hi ha a la porta si algu us intenta cobra de mes idemaneu factura.
A pesar de tants suplements molts taxistes no sortiran a treballar,perque primer es estar amb la familia que pencar segons quines nits,a mes,es una nit a la que facilment pots tindre problemes amb algun pasat de voltes.
Recordo els primers Sant Joans amb la meva ex despres de deixar de treballar de Dj,anavem sempre a Llança a pasa el cap de setmana de Sant Joan.
Un any vam trigar vuit hores de Barcelona a Llança!!Peaso caravana!!!La gent a l autopista tirant petards i menjant coca!!!Despres quan ja feia de taxista sempre habia treballat aquestes nits,es molta la pasta que fots!!Sempre s em queixava,joder Sant Joan i aqui sola amb el nen deia!!pero la feina era la feina,el que donaria ara per no pencar dema i esta amb ella...quina merda vida...
En fi ja no emprenyu mes!!A la dutxa i a pencar fins dema!!!!

3 carreres:

Anònim ha dit...

Doncs res!!!!
M'ho apunto i si algun taxista es vol fer el "comisionista" li dic que hi ha un taxidriver a la blocosfera que ens té a tots molt ben informats i que ni se li acudeixi intentar estafar-me...
Ale!!!!
Ja ens explicaràs com ha anat la revetlla, els petardos, la coca ( a mi m'agrada la de fruites) i sobretot els personatges que han pujat al supertaxi
PS: prohibit deprimir-se!!!!

MaRiNa ha dit...

doncs a mi ningu em cobrara suplementus pq estare a casa estudiant per lexamen de dilluns :(

Anònim ha dit...

Vinga company, bona sort i bon calaix!