diumenge, 26 d’agost del 2007

UN ALTRE COP CAP SALOU

Ahir primer dissabte que treballo de dia,sensacio extranya començar a les 6.30a.m. en comptes de fer ho al vespre,
Pero enseguida la primera alegria,els 6 o 7 primers viatges em retrobo amb els meus clients,clients de la nit que tot just estan sortint dels clubs,son ells,olor a alcohol en comptes d olor a colonia,conversacio amena amb el taxista en comptes de males cares i desconfiança...quina alegria !!!ens em retrobat!!pero al voltant de les 8 ja no en quedaven i ja a lo de cada dia,olor a colonia etc..
El cert es que com la majoria de taxistes es queden pencant a la nit,els poquets que estavem al mati em triumfat,hi habia bastanta feina.
Jo he anat fent fins que m he cansat,eran les once del mati(hora que les dones fan fora als homes de casa per poguer netejar i tots comencen a donar voltes en cotxe sense saber on anar)i aleshores saps que?vaig al aeroport a descansar un ratet que estava cansadillo de tants dies matinant(cosa increible en mi).
M aturo al aeroport i poquets taxis,i en uns 25m ja habia carregat.La primera cap a Castelldefels.Molta gent de la que portes ja veus que no t intersa pas d on poguin vindre,veientlis la cara saps que venen d algun lloc tipus Marina d Or pero mes llunya.
Aquesta de Castelldefels tenia cara de vindre d un lloc interesant...anem a probar habiam
-que s han acabat les vacances?
-si despres d un mes ja esta be
-un mes?(merda m he equivocat,si ha fet un mes ve del "pueblo")
-be,29 dies
-i d´on vens?
-Sudafrica,Rodesia i Zimbawe
-jooooooooooder!!Aixo si son vacances no?
-pero estic agotadisima,ara necesito vacances per recuperarme de les vacances
-jajaja i que has fet de safari en safari?
-si,safaris per tot arreu,ja casi conec tota africa
I ja tot el viatge explicant coses dels safaris,que si un elefant va atacar el camion amb el que anaven,que si ha pasejat amb lleons,agafant la cua de la lleona...Viatge impresionant pero mai el faria jo.Jo pateixo una certa zoofobia i segons quins bitxos no puc,lleons i aixo no pero bitxos mes raros si.
Torno cap al airport,em foto a la cua i aprofito per dinar alla.un dels pocs llocs que un disabte et pots fotre el menu(8.45e)o el plat del dia(3.5e)jo opto per el plat del dia,cocacola i macedonia i just acabar corrent cap el taxi que ja em tocava anar cap a les terminals a carregar,el cotxe de devant encara estava menjant i va perde el torn.
I quan arribem a les terminals jo i un altre taxi,som contrectats per anar a junts a fer...
Si si ens pujen portuguessos,i pensem merda,aquets poca cosa i van i ens donen la sorpresa,jo i l altre taxi a Salou!!!A cap Salou.
Sort que l altre taxista era mes lent que jo dinant sino hauria tocat a ell i no a mi.Aquesta feina depends tant de la sort.Es com anar a pescar,mai saps si t emportaras una sardina o una tonyina.
Amb els que duia jo em xerrat tot el rato,ja nomes començar ens em fet amics
-D on ets?
-Portugal
-com judes?
-judes era de Portugal?
-clar d on es en Figo?
-oooooooooohhh si jo se,un pesetero
-judes
-Figo es nascut al meu poble
-ho sento
I xerrant xerrant,sobretot de l idiotez que proposa en Saramago d unirse a Ecspanya.L he desmontat totes les teories de Saramago.
S ho creuen bastant la pelicula aquesta d en Saramago,el paio aquet no se on te el cap.
I aixi anat pasan un disabte de feina sense portar ningu a cap discoteca.Em sembla que al final em quedare de dia i tot,habiam com aguanto el trafic al septembre.
A la nit?party!!!Despres en un altre post que haig de fer el dinar que tinc la cuinera de vacances

EL LLORO DEL TAXI

Amaizing music for today

6 carreres:

Enric Caujapé ha dit...

Bona selecció musical, si senyor....friso per anar en el teu taxi....desde Donna Hightower m'has deixat impresionat.
A mi Salou em porta molts records, de petit hi varem estar estiuejant molts anys...abans de l'invasio guiri que hi ha ara....quins records !!

En fi salutacions

L'he Seleccionat pel meu blogg....te vostè un blogg casi ja !!...entranyable. ( a part de les bones seleccions musicals....eh? )

Anònim ha dit...

PORTUGAL... aquest pais em fascina. Saps per què? Perquè trobo ben extrany que estant just al costat d'Espanya, se'n senti tant poc a parlar... De França se'n parla, de Portugal ben poquet. Tinc un viatge pendent a Lisboa, tothom em diu que és tan maco... En el meu rànking de nacionalitats simpàtiques, referenta guiris està clar, els portuguesos són dels meus preferits. Sempre hi ha alguna taca negra, com el Figo, però sens dubte, PORTUGAL em dóna sempre molt bon rollo.

Enric Caujapé ha dit...

Caram !!!...jo de jove punxave a les festes privades fins quant em feien a fora farts de les meves maníes musicals....sommiave a ser Dj......en fi....ara ja estic "institucionalitzat" a la esclavitud del S: XXI: la Nómina !!

Gracies per a visitar-me

a Cuidar-se !!

Mikel ha dit...

Hostia entre lo del $figo$ i lo d´ahir ja m´has amargat el mati...
la mare que va parir al filldelagranputadel$figo$collons
arf arf arf....ta clar que encara no ho he superat....

Tania ha dit...

Faré caldo y seguiré els teus consells a l'hora d'afegir-hi la pasta ;)

Andrea ....de acà y de allà ha dit...

ke estaba todo el gremio de fiesta el domingo???????? apronte mi bolso, a los niños, trajes de baño para todos, bocadillos, jueguetes de playa, Pablo se encargo de la bebida, comimos a las 12 para estar pornots...y a llamar el taxi-....tuuuuuuuuuuuu..tuuuuuuuu..Si..Para pedir taxi---desde que zona...SAnt boi..no tengo nada..llame en 20 minutos..-
a los 20 minutos...--no tengo nada eh y me cortaaa
a la media hora igual---ya me cago la puta tarde..no habia taxis en sant boi¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡
Despues pense si te pasa alguna cosa, como me ha pasado de que se me ha caido mi hijo pequeño que tuvimos salir volando a San juan de dios , sangrando horrores porque en Sant boi no hay hospital para niños, y en el de adultos no te lo tocan, t llamambamos taxi y nunca...nunca nos atendieron. suerte que ubicamos a un cocnocido que tenia coche...pero bueno ayer solo era ocio..pero era domingo al fin salia el sol y hoy mi esposo emepzaba a currar..y nos quedamos sin playa...Esta claro que todos tenemos derecho a descansar, pero guardias rotativas no hay??? faltabas vos¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ jajajaja
perdon el desahogue ahhhhhhhhhhhhhhhh..grrrrrrrrrrrr iaaaaaaaaaaaaaa
ya sake mi ira jajajajaa. un besote grande