dilluns, 13 d’agost del 2007

KAOS A BARCELONA I VERGONYA!!


Aixo ha estat Barcelona aquesta nit,un autentic kaos.Jo enamorat com molts de la ciutat,aquesta nit he pasat verdadera vergonya de Barcelona.
Vivim a un pais sense cap autoritat que el dirigeixi,aixo es una anarquia total,ningu en condicions de pendre alguna mesura de emergencia,nomes esperar que pasi el mes rapid posible i ja s en oblidaran.
La vergonya va començar ahir a la tarda.Renfe per variar va fallar,no hi habia trens cap al aeroport.Pero per culpa d aixo,i sense saber encara perque,els que venien de Girona tampoc arribaven a l hora,els deixaven tirats a Sant Andreu,amb l escusa del Ave....
Hi habia gent amb maletes per tota la ciutat,ara ve el pont del 15/agost..gent que marxava,sense sapiguer com,turistes que arribaven despres d haber tingut la gran idea de vindre a pasar uns dies a Barcelona...
Vaig pensar que res,aixo deu ser una averia tonta d aquestes que tenen i en mitja hora estara tot areglat,que va!!!A mesura que pasava el temps el tema es complicava mes.
Els taxis anavem de bolit era deixar a un i agafar a un altre...el metro suposso que funcionava...els companys que estaven al aeroport m explicaven que allo era un altre kaos,a part del lio de maletes,el colapse del aeroport(ja que l aeroport es el que es)s habia d afegir que no hi habia trens cap a la ciutat,gent desesperada per tot arreu,nosaltres estrasadisims,sense poguer ni parar per anar al lavabo,era de bojos...i aleshores el diluvi.
Va caure moltisima aigua,hi habia llocs que no veies el seguent semafor de la cortina d aigua que queia,els milers de guiris que tenim pasejant per les rambles,buscant desperadament taxis,en tot aixo ens donen les 12 i el metro plega.
Aqui ja era imposible servir a tothom,els taxis anavem a tope,al menys jo i molts corrent com a bojos amb la pluja per portar cuanta mes gent poguesim,els busnit a revantar de gent.els aerobus semblaven pateres quan arribaven a pl Catalunya..alla descarregaven tot el que duien dins i que es busquesin la vida.
En una carrera m han portat a Santa Eulalia i decidit tornar per l estacio de Sants,habiam si hi habia algu,pero pensant que no.
La cua de gent arribava al final de l estacio i feia la volta enderrera!!!!tots sota el toldo per l aigua que queia...cualsevol es fot a caminar amb maletes i nens per Barcelona intentant trobar un taxi a les tantes de la matinada i plovent.
Resulta que els Euromeds i demes que venien d abaix a Castelldefels s aturaven i els posaven dins d autocars i els anaven acumulant a sants estacio.
Molta gent d aquesta tenia l esperança d arribar a Barcelona a una hora decent i agafar un metro pero clar arriban a aquella hora...
Alla he agafat 3 noies que els hi habien dit a renfe que era culpa del Ave(aixo es com el que te un amic i el fa servir d escusa devant la dona,un cop cola la escusa sempre es la mateixa).Al deixar aquestes noies volia tornar a Sants a recollir mes gent pero era imposible,a totes les cantonades hi habia gent aixecant la ma.Eran les 2.45 de la matinada i veia families amb nens petits xops per els carrers intentant arribar a algun lloc.
Al cap de rato he pogut tornar arribar a Sants i els seguents l escusa que els hi han donat era el mal temps!!mai es culpa de Renfe,quins cracks!!pero el bo han estat els ultims que he recollit a Sants,l escusa que els hi habien regalt a aquets era que habian xocat dos trens entre aeroport i Barcelona amb un munt de gent dins!!Aquets han trucat al 112 i els hi han dit que ni hablar d aixo.A sobre mentiders!!
Aquets anaven a la llagosta,renfe els hi ha posat un bus als que anaven a sabadell i terrassa pero els demes no,aquets a fer cua de mes d una hora per agafar un taxi.
Un dels viatges m ha portat a l estacio del nort i allo era un altres kaos,molts eran extrangers que no en tenien ni idea cap a on tirar i alla esperant sota la pluja.
Per les rambles els guiris ja anaven xops de dalt a baix,amb litres de sangria dins el cos i ja no els hi feia res la pluja,pero quan veien un taxi s hi tiraven de cap.
No hi ha ningu que mani a les ciutats a la nit?Algu que pogui decidir en un moment com aquet que el metro es queda obert una hora mes?sabeu la de gent que cap en els metros en una hora?
Vosaltres mentres dormiau heu vist algun urbano?doncs jo al carrer tampoc,per la tarda si,estaven fent probes d alcoholemia,pero a la nit no s els veia i potser alguna familia amb nens la podien haber apropat a casa seva,o posar una mica d ordre a les parades de taxi,calmar la gent,que vegin que hi ha algu amb ells...
He pasat vegonya aliena aquesta nit de la ciutat i pais que tenim,aixo no pot seguir aixi.Catalunya no es mereix seguir en aquet abandonament en el tema d infraestructures i si l estat espanyol no ens pot solucionar el tema aquet doncs poder millor que marxem.Aqui no hi ha ningu que tingui responsabilitats sobre aquestes situacions de deixar la gent al carrer,de nit i plovent?
I els que em llegiu ja sabeu que no soc pro convergent,potser amb ells hauria estat mes gros el kaos,pero aquet govern jo crec que te prou raons per pendre decisions drastiques sobre el futur de Catalunya.
A mi aquet kaos em va de conya,feina,mes feina i pasta i mes pasta pero no em sembla llogic,hi ha dies que ens tenen a tots els taxis treballant perque es estiu i vindra mitg mon a Barcelona i ens obren el metro i no fotem un duro i quan realment fa falta el metro no l obren.
I ultim tema l IMT(institut metropolita del taxi)ens alliberant els horaris del taxis durant l estiu,sense rao alguna perque el que han aconseguit es que no fotem un duro perque a part de rambles i port olimpic a la resta de la ciutat no hi ha ningu,un 20% mes de taxis al carrer per no res,en comptes de fer ho en dies puntulas que si podem fer faltar i prou.
Despres si els hi donaves el numero de movil deien que t´enviarien sms als taxis per dirnos on hi ha gent esperant taxis.I una merda!!aixo dels movils nomes ha servit per dirnos quan falten taxis a la fira,per res mes,suposo que aviat sera per enviarnos propaganda.
La fira es l unic que els intersa,nosaltres ja sabem a quina hora surten els de la fira no calen sms per aixo,els sms ens fan falta en situacions com aquestes,que ens diguin aneu cap a sants o cap estacio del nort,o per quan acaben concerts i ens ho fagin saber per recollir gent,pero per la fira????Nomes coses de cara a la galeria,la fira si sobretot que quedem be amb els empresaris que venen i la gent?es que aquets sms no son nomes un be per nosaltres tambe son un be per la gent que esta tirada sense saber si apereixera algun taxi,els que tenen emisora s ho van dient pero la majoria no portem emisora i una mica d ajuda per fer millor la nostra feina aniria be.Jo perque he tingut l intuicio d anar a Sants pero sino ni m entero i la gent tirada per alla...evidentment jo he enviat sms a tots els taxistes que conec perque s hi apropesin pero quina necesitat tinc jo de fer aquet gasto?
I per ultim torno a casa i la NII tallada,entre Montgat i Premia,unic cami alternatiu l autopista.Pero no penseu que l autopista era gratis ja que no hi habia alternativa no,era pagant,tothom pagava,fins que m ha tocat a mi i l hi he dit que obris la barrera que jo no pago,que m han obligat a anar per aqui i no tinc perque pagar,i no se si per no discutir amb la cua que hi habia o que pero me l ha obert,els demes he vist que seguien pagant,quin pais!!!!
De veritat que es una vergonya,i que jo amb el que m estimo Barcelona i Catalunya tingui que escriure dient que m avergonyeixo..em dol pero es aixi,ho d avui ha estat intolerable!!!
Necesitem tindre el nostre pais i organitzarnos com nosaltres sabem i no dependre dels de fora que ens posin el pais al dia.
Tot el Kaos que em patit avui no s hauria produit si Renfe hagues funcionat i nosaltres hauriem fet la nostra feina com sempre,potser una mica mes per la pluja pero no amb aquet estress,sense anar al lavabo,sense sopar...
En fi m en vaig a dormir,habiam quant m aixequi quina desgracia a pasat.

EL LLORO DEL TAXI

Avui no tinc ganes de posar musica pero us poso una copia del que escoltare jo ara abans d anar a dormir


s there a time for keeping your distance
A time to turn your eyes away
Is there a time for keeping your head down
For getting on with your day

Is there a time for kohl and lipstick
A time for cutting hair
Is there a time for high street shopping
To find the right dress to wear

Here she comes
Heads turn around
Here she comes
To take her crown

Is there a time to run for cover
A time for kiss and tell
Is there a time for different colours
Different names you find it hard to spell

Is there a time for first communion
A time for East 17
Is there a time to turn to Mecca
Is there time to be a beauty queen

Here she comes
Beauty plays the clown
Here she comes
Surreal in her crown

Dici che il fiume
Trova la via al mare
E come il fiume
Giungerai a me
Oltre i confini
E le terre assetate
Dici che come fiume
Come fiume...
L'amore giunger
L'amore...
E non so più pregare
E nell'amore non so più sperare
E quell'amore non so più aspettare

[Translation of the above]
It's said that a river
Finds the way to the sea
And like the river
You shall come to me
Beyond the borders
And the thirsty lands
You say that as a river
Like a river...
Love shall come
Love...
And I'm not able to pray anymore
And I cannot hope in love anymore
And I cannot wait for love anymore
[End of Translation]

Is there a time for tying ribbons
A time for Christmas trees
Is there a time for laying tables
And the night is set to freeze

4 carreres:

Jo Mateixa ha dit...

Certament vivim en pais penòs, i el que es pitjor, ningu fa res per arregar-ho per tant que s'ha suposa que hem de fer???

Andrea ....de acà y de allà ha dit...

de verdad..es tan raro lo ke pasa.. hoy vine de Girona, en un regional eterno de hora y media lleno de guirislandia, cargados hasta las orejas de maletas..yo igual.. estuvimos un rato parados en el tunel antes de que nos adjudicaran via en Sants... Nos abrieron las pùertas y no se podia bajar del tren de tanta gente acumulada en el anden.... llegaron dos trenes a la vez, mas la gente que estaba parada esperando para subir..o sea el contenido humano de 4 trenes todos acumulados en el anden...nadie saba adonde ir..yo necesitaba salir por el ascensor, porque iba con el coche de mi niño y mochilaa.Mi marido quería abrir paso pero la marea humana nos arrastraba hacia la escalera mecánica...Había personal de Renfe que nos miraba deconcertados porque la gente tampoco cuida mucho los modales en estas situaciones,,le dije "el ascensor..no puedo llegar".. "si hoy es imposible moverse". me dijo.. y asi en ese caos tuve ke traspasar bolsos sin perder a mi hijo mayor y que mi marido que es mas valiente con las escaleras subiera el carro del niño sin perder el equilibrio entre la gente que empujaba.. salimos al hall y era otro mar de gente que no sabía donde correro...suerte que yo sabia a donde debia dirigirme para salir de ese encierro de toros...pero muchos otros no teniajn ni idea de donde estaban metidos.. y no hay nadie para orientarte...en plaza espanya ca,bio de paradas por el servicio de bus que suplanta la l1, otro liooooo y 40 minuyos para que pasara un autobus hacia sant boi..esperando al rayo del sol...una preciosidadddddddddd....en mi pais tercermundista las paradas importantes no tienen una sola "garita" "techo" "proteccion" como carajo se llame..sino que s epone un techo largoooooooo pa que haya sombra o proteccion de la lluvia para todos.. pero como vos decis..una ciudad tan linda..peor tan linda como es Barna..se esta desviviendo por pocas cosas (Fira) guiris ambs diners per tot arreu...pero la gente...nada de nada..
un besotototeee espero que haya menos stress

ddriver ha dit...

jo mateixa
Doncs poques cosees quedan per fer o resignarse o ..

ddriver ha dit...

andrea
la gente les da igual al gobierno,somos unos pringados y esto es un aperitivo ahora cuando las obras avancen por dentro la ciudad saldremos en todos los periodicos del mundo.Una republica bananera,dirigida desde 660km que les da igual lo que nos pase mientras sigamos pagando