diumenge, 5 d’agost de 2007

NO TINC MOVIL

Encara que no ho sembli pero no tinc movil!!!
Aquets son alguns dels meus movils i la meva puta mania de guardar ho tot,tants i tant pocs.
Com un no te prous gastos,doncs el movil ha dit que ell tambe vol fer vacances i ara no va.
Aquet es el que vol fer vacances,cada dos per tres s esta reinician...i es un desespero.Quan reps una trucada...quan envies un sms ....agafa i l hi dona per reiniciartse...tambe ho fa per la cara,sense haber fet res,es fot a reiniciarse.
Total que l he tingut que cambiar per un de vell.
Entre tots aquets m he decidit per aquet..........
A la foto en faltan uns quants que he anat tiran,perden,regalan al meu fill,a la meva germana,a les nebodes..podria posar una botiga.
De fet jo tinc movil desde l any 94!!Quant aqui encara ningu en tenia,el necesitava per la feina,alla on tenia el taxi abans ens feia falta...treballavem amb clients fixes i et trucaven al movil directament.
El primer que vaig tindre mes que un movil semblava un arma de defensa personal,era un Nec,Era mes gran que un walky talky,i tenia una antena superllarga.Evidentment no tenia pantalla i pesava molt pero molt molt.Tenia mans lliures al taxi(un citroen Xm)i era molt car fer trucades.
Despres vaig tindre un Motorola,millor dit una merda,la bateria no durava ni dos trucades,encara no tenien pantalla els movils.
El seguent va tornar a ser un NEC,es queia per terra,l hi pasava de tot i mai es parava,bon telefon pero era enorme tame.
D aqui ja vaig pasar a un OKI,mes petit i despres un alcatel 400,una canya!!molta pantalla pero cada dos per tres la pantalla feta picadillo.
Ah abans habia tingut un Nokia 121,un altre arma de defensa personal mes que un movil.
I a partir d aqui ja casi tots han estat Nokia,desde el 3310 fins ara..una barbaritat de movils he tingut,5510,6210,6310,6810...no se no recordo els numeros pero molts..tambe un parell de V3,i varios samsung sgh 500,el 600 i un altre que no recordo el numero
I ara em fot mandra comprarne un altre,de moment tirarem amb aquet encara que no fagi fotos i la memoria sigui una castanya...pero es lo que hi ha.
En fi,es locky hiha,estic emprenyat amb el movil i em volia desfogar.
Nokia 121


Nokia 6210.el millorEn fi habiam si algun guiri es deixa algun movil guapo avui al taxi i m estalvio un picotet.
EL LLORO DEL TAXI

3 carreres:

Andrea ....de acà y de allà ha dit...

Si yo dejo el mío en tu móvil lo tiras seguro..porque no vale para nada jajaja es de esos que regalan cuando haces contrato.. pero bueno mientras le dure la bateria y llame,me da lo mismo...
Bueno ya sabés si andas por el baix llobregat, tanto aeropuerto ke haces.. a ver si caes por el camping..o en tu día libre hombre..
besooosss

shia ha dit...

Ostres quans mòvils. Hi quina memòria per recordar el models... jo que no em se ni el model del que tinc ara. Ja veig que pots anar canviant cada dia.

ddriver ha dit...

andrea
siempre que voy al aeropuerto no se como me lo hago pero son las 4 o mas de la mañana,es que ni el portero me deja entrar a esa hora
Shia
si pero la majoria no van,per aixo el post en tenen molt cremat els putos movils.
memoria?es l unic que es necesita a la meva feina,sempre l estem execitant