dijous, 30 d’agost de 2007

BIG BIG PARTY!!!

Quina falta em feia el "fieston" d ahir a la nit.Vaig estar dubtant molt entre si anava o no i al final els colegues em van convencer com era l ultima nit del Holandes aqui,cap a Lloret,tot i haberme despertat a les 6 del mati.
Evidentment primer vam veure l exhibicio del millor equip del mon front l´Internazionale de Milano.
I cap a Lloret,desde el 87 que no em fotia una festa dura a Lloret,l ultima va acabar com el rosari de l aurora,2 amics al hospital i jo repertin a tort i a dret a tots els que es ficaven amb ells...mai mes!!em vaig dir.I fins ahir vaig complir la meva paraula.
Anava sense ganes pero ho feia principalment per L Holandes,ultima nit,es mereixia una bona festa i no el beach bar de cada dia.
Arribem a Lloret i primer pasem per Revolution!!quins records!!Despres Rockefeller!!!Com a cambiat,ple de nens pijos guiris...No pintavem res alla!
Seguim buscant,cap el Londoner,ara es una discoteca..per discoteca prefereixo el Moefgaga,pero no voliem discoteca.No sabiam on anar....
Fins que veig entre el Londoner i el Moefgaga un bar Yates Hard Rock,els agafo a tots..seguiume i tots darrera meu,entrem...ple de gent and this music

Jo en un bar ple de rockeros i heavys!!!Qui m ho habia de dir!!!Per variar l Holandes directe a la barra i 4 tankes de cervessa!!Aqui amb les birres ens donaven un xupito tequila.
Despres abans de que l holandes s adones demanem nosaltres 4 tanques mes i aixi podem pagar nosaltres.
Pero un altre cop va ser mes rapid ell a les seguents rondes.La musica estava be i animava molt,sense que m acabes d entusiasmar,era la musica ideal en aquella situacio.
Aquet Hard Rock era el bar que tenia millor proporcio de dones-homes.Vam estar ballant i enseguida una es va apropar cap el nen tirantli ella els trastos a ell,despres un altre a mi...i cap al final van entrar 3 suecas!!!!Existeixen!!!
Duien el llibret d haber anat al Gamper i ja esta ja eran nostres,dones,musica,i futbol....Vam estar tots 6 ballant i bebent fins l hora de tancar,en Ronny i jo xerrant amb elles amb angles i l altre colega fent el que podia...i el nen,al seu rotllo.
Tants anys que habia estat jo anant Calella i Lloret de festa o per feina quan era Dj,mai habia lligat amb Suecas,pensava que eran un mite i prou i que no existien.De fet com amb el que ja anava fa 20 anys era el mateix colega i vam repasar nacionalitats;Polonia,Italia,França,Angleterra...no teniem cap registre amb Suecas!
Vam acabar tots 6 a la platja,una gran nit!!telefons,mails..see you later!!!
Despres ja nosaltres 3 vam anar a un bar a fotre un esmorçar i d alla a la platja un altre cop pero ara amb banyador,no s hi cabia!!
Pero com al cotxe sempre hi ha una pilota...cuatre xuts i ja teniem l espai mes gran de la platja per nosaltres,uns quants banys..d aigua i de sol(ara soc una gamba)i a les 3 p.m. que diu en Ronny,tornem cap a casa.
Pasat Mataro,ring! ring! movil d en Ronny.Les Suecas!!que aquesta nit ens volian als 3 alla sense el nen jajaja,tan bon noi que es...
Ell els hi explica la situacio,que no em dormit encara i que avui sera dificil...pero de repent cambi de plans,en Ronny dema marxava a Holanda...
-em quedo!
-a on?
-Catalunya of course
alegria per a tots ens em fet molt colegues,i si marxava era perque la seva mare s habia posat malalta pero el seu germa l ha trucat que ja esta be i a casa.
Es queda uns dies mes pero trasllada el seu cuartel general a Lloret!!!Truca rapid a la Sueca...
-today I come to Lloret
Pero primer la mare del meu colega ens habia preparat una paella increible per quan tornesim fer la despedida d en Ronny.Ha estat un sopar molt guapo recordant tots aquets dies que em
Estat junts.
En Ronny s ha fotut un plat i mitg de paella i la mare del colega,que ni papa d angles l hi ha posat mes,ell em deia digal hi que estic tip,que no puc mes,la meva resposta?
-While I´m eating I don´t transalte jeje
I s ha tingut que fotre una plat mes!!
Despres Cafes i postres i despedida,una despedida emotiva ja que ens hem fet grans amics.
De totes formes dissabte a la nit tenim sessio amb les suecas i posiblement ell encara estigui alla,esperem!!
I despres de 39 hores sense dormir...escriure el post i bona nit!
EL LLORO DEL TAXI
Una mes de Ramstein per rematar el dia

6 carreres:

stk_456 ha dit...

Rammstein.... destroyer a tope. Encertat per anar a fer el guiri a Lloret

Orbison ha dit...

jOER !!....A MI DE VEURE LA FOTO JA M'ENTRA GANA...

Orbison ha dit...

jOER !!....A MI DE VEURE LA FOTO JA M'ENTRA GANA...

apocalipshit ha dit...

jur, no he anat mai de festa per Lloret ... però coneixent aquest bar potser m'hi deixo caure algun dia :P

Bona nit xD

Mikel ha dit...

ei ei ei a veure com acaba lo de les suecas i eps!! VOLEM FOTOS EH?? MENYS FOTOS DE TAXIS I MES DE SUECAS!! ;-PPP

ddriver ha dit...

stk 456
si,segur i com retumbava alla
ORBISON
no va quedar res
APOCALIPSHIT
Esta be el lloc,i es facil pescar,pero Lloret es un lloc que no em fa molta gracia a mipero clar veient l exit...haurem de tornar
MIKEL
Tots sabeu com son les suecas en cambi esta be que veieu taxis de tant en tant,amb ho macos que son..
ja va acabar be,,,ara si hi ha mes es propina