diumenge, 8 de juny del 2008

LADIES NIGHT

Suposo que deu ser per els núvols però els efectes de la lluna sobre les dones s’han avançat o jo les veia a totes dolces i carinyoses.

A primera hora no,ja que hi havia molta feina i no em fixava en res però mes tard a començat tot amb 4 noies que he portat a les rambles,les 3 de darrera duien un festival i un xivarri d’escàndol però la de davant em anava preguntant coses del taxi,sobre la nostra seguretat però la forma de parlar i preguntar m’ha cridat l’atenció,era una noia, a part de molt maca molt carinyosa,al final em sembla que m’han dit i tot que anés amb elles a la discoteca que anaven però es dissabte i un no es pot despistar de la feina.Amb aquesta m’hauria quedat xerrant hores,em feia sentir molt a gust.

Content tiro rambles avall i trobo dos angleses la mar de divertides,i elles estaven contentes de per fi trobar un taxista que parles angles,em xerrat molt,però sobretot em rigut molt fins al arribar al seu hotel,What a Pitty!!

Desprès he portat a una del port olímpic,m’ha fet parar a la xurreria de Marina,ha comprat xurros i al tornar puc seure davant?així compartim els xurros.Ha intentat comprar els meus favors amb xurros em sembla,m’haurà vist gordet i deu haver pensat aquet amb 4 xurros m´el faig.Arribant a casa seva la conversa ja s’estava complicant molt,xerrant de xurros ..Millor haver acabat rapid el viatge em tenia molt descentrat,no estava còmode xerrant amb ella.

Desprès una Irlandesa “pèl-roja”.Aquesta ha pujat com un huracà al taxi,explicant-me mil coses de cop.

-para para que ara no se de que parlàvem

-de la meva amiga,que volia follar amb el Grec aquell i s´ha posat en contra meva

-ah val perdona,es que tanta informació de cop..

-a mi també m’agrada follar

-toma i a mi(per si a cas,que tingui en compte la dada)

-però jo no deixo amb el cul al aire a una amiga per un polvo,ala ara sola cap a casa i sense follar jo

-home....Això no es fa

-bla bla bla bla i nomes bla bla bla

M’han tingut 15m a la porta de casa seva xerrant i jo aguantant però val mes marxar d’aquí,que m’estan atabalant molt

I les 3 ultimes m’han posat molt malalt,tres lesbianes explicant com es masturben i a sobre en veu alta per que jo ho sentis be,una deia que ella es destra per tot menys per això,l’altre ai calla que ara quan arribi a casa..no se si tinc piles i la tercera ha estat la mes esplicita de totes,aquí si que ja un estava que no sabia ni cap a on conduïa,aquesta amb sorollets i tots.Despres s’han fotut un petit rebolco per dins el taxi però com han desaparegut del retrovisor m´he pogut centrar amb la conducció.

El problema de voler ser molt professional es aquet que despres t´en vas conduint cap a casa amb les mans al cap.Pero no es pot barrejar feina i festa,encara que les tentacions siguin grans.Us aseguro,que si t´enredes acabes fent mils de viatges gratis i perdent una de temps increibles.

Oh What a night!!!

6 carreres:

Lula ha dit...

Ja,ja, jaaaaa

Osti, no sé si sentir peneta o enveja! Tu creus que la gent té dies així a l'oficina?? Donx no!

Amb les guiris podries haver-te apuntat xq tornen cap a casa, no hi haurà viatges gratuits....

De totes maneres, ho dius xq algú altre t'ho ha explicato oi? en realitat tu amb clientes res eh? Ja, ja m'ho pensava....

Besotes!!

Rita ha dit...

Fa anys vaig tenir un cap que quan entrava al despatx i ens sentia riure amb les companyes, de bon rotllo ens deia que en lloc de cobrar hauríem de pagar per treballar, perquè ens ho passàvem molt bé. Llegint-te avui, m'hi has fet pensar. Hi ha dies que potser hauries de pagar, em sembla... :))

ddriver ha dit...

Lula
A mi m´han dit sempre que les oficines son aixo multiplicat per 100,que aixo res.Si si algu m
ho ha explicat evidentment,jaja
Rita
si home!!!nomes em faltaria aix,tindre que pagar despres del que guanto,aixo son 4 els 37 viatges que vaig fer ahir,si t´explicooo

Joana ha dit...

Podries escriure un llibre....amb tantes anècdotes!
Que tinguis una bona setmana!

Joana ha dit...

Podries escriure un llibre....amb tantes anècdotes!
Que tinguis una bona setmana!

Lula ha dit...

Donx serà a oficines grans, grans.... jo ni on era abans ni on sóc ara.
Calla, que potser és que jo sóc un muermo total