dimecres, 18 de juny del 2008

GUIRIS

Ja arribat aquí el super turisme de la fashion bcn.Un exercit de guiris corre per la nostra ciutat,sota el sol.

Son un exercit d’infanteria,tots caminant i caminant,els mes adinerats es compren una t10 o un bitllet per el bus turístic.

Als taxis els hi fan fotos,”tipical Barcelona” però no pugen.Cada estiu últimament es el mateix,muntanyes de guiris que no valen per res.

Quan algun puja,es perquè esta molt borratxo o molt perdut.Aleshores descobreixes qui son aquets guiris.Tot l´any venen anglesos,Italians,Francesos..Russos però venien per els caps de setmana nomes, com si això fos la terrassa d´un bar enorme,però a l’hora d’escollir les seves vacances van a altres llocs.

Aquets dies quan portes guiris et fots un fart de escoltar llengües extranyes...Grecs,Turcs,Txecs,Polonesos,Lituans...son es que omplen els nostres carrers.

A sobre els estudiants d’exàmens i la gent estalviant per el pont de Sant Joan aquí no hi ha qui treballi.

EL LLORO DEL TAXI

Avui una Holandesa,que em va salvar mnolts cops la pista.Te infinitat d´exits,de dubtable calitat,pero exits..que es el que compte al final.En ple exit dels Modern Talking,un d´ells,en Dieter Bohlen,la va produir i arreglar temes i la va portar a dalt de tot de les llistes d´exits.Jo tambe l´hauria ajudat.Aquet exit es del 1985 "couse you´re young"

7 carreres:

Anònim ha dit...

Tu aguantes els guiris una estona i els deixes anar, però jo que so advocada, els he de defensar quan fan malifetes, i els he de suportar més temps que tu!!!!!
A més, alguns fan una pudor que no se'ls pot ni aguantar. Nosé que fas tú, pq el taxi es petit i l'oloreta deu ser més profunda que la que rebo jo al despatx!!!

ddriver ha dit...

Anonim
Finestres obertes i esperar que vomitin per fora

Anònim ha dit...

Jeje,ahora tb van al albergue donde estoy yo los fines de semana muchos extranjeros,y aqui he aprendido una cosa,los tópicos están para romperlos,pero los humanos funcionamos con tópicos,para defendernos,para lo que sea,a los del este los tengo catalogados como liantes,y si te la pueden meter,te la meten,todavia recuerdo a una rumana robando delante mia el jarro de agua,no le dije nada,hay más,pero me pregunte para que querria un jarro de agua?,
tb recuerdo a un lituano de la zona germanofona de lituania,cerca de donde nació Kant,que ahora pertenece a Rusia,me estuvo hablando de la historia de lituana,pero me llamo la atenció su prepotencia,y yo me decia,este hombre era profesor en Lituania,y aqui está de vagabundo,curioso,y habla como si Lituania tuviera el nivel de vida de Holanda.
Pero el domingo pasado vinieron tres bulgaros,sucisimos,claro,supongo que dormirán donde pillan,pero,unas buenisimas personas,educadas,respetuosas,más quisieran muchos españoles ser como ellos.

Carquinyol ha dit...

Suposo que nosaltres a fora pensaran quelcom similar, perquè segons on vagis et foten cada clatellada...

Joana ha dit...

A veure si per la revetlla treballes molt...O faràs festa? ;)
Petons adelantats de revetlla! ;)))

... ha dit...

Si, la cosa està xunga,..la gent viatgem a baix cost (jo inclosa) i volem gastar el mínim. Cada dia més es va notant la crisi, no? i suposo que la gent deu pujar menys al taxi.
Animus!!!!!

ddriver ha dit...

MANGAS
Nosotros estuvimos en Bulgaria viendo el Barça y te aseguro que todo era buena gentem,sin maldad ninguna,todos querian ayudarnos en todo,en el tren,en el hotel,en la calle,en los rstaurants...excepto los funcionarios-as y un cretino que hizo un amago de sacarnos una pistola pero a los demas me los habria traido a casa por navidad
CARQUINYOL
Pero no comparis el preus dels taxis de Paris,Londres,amsterdam o Roma amb Bcn
JOANA
La retgvella castigat com tots els anys de la meva vida a pencar
NITS
Ahir quan vaig escriure el post merda i avui han aperegut tots els guiris del mon en una mateixa nit.La crisis es psicologica,arriva el pont i no queda ningu aqui,vas a un restaurant i sempre ple,els bars a tope...crisis..segons perque i segons quins dies