dimarts, 30 de setembre del 2008

PROU DERBY

Tanquem ja el tema Derby i bengales amb una foto del que fem nosaltres amb les bengales. Aquet dia de la foto es van tirar al camp mes de 15 bengales,sense cap detenció per part de la police francesa.

La Police,el que fa quan tires una bengala es;corre cap a ella i tirar-la a un cubell d`aigua.

Aleshores ho divertit es tirarli una en direccio contraria perque la vagi a buscar i tens al “madero” corrent d un costat al altre com ho que es.

Pero ni amb el divertit joc aquet,la meva va anar sobre el tartan.(I aixo que alla no et detenen)

Com es nota que aquets dies al taxi no passa res,tot molt avorrit,entre la crisis i que un te el cap ja mig de vacances...

D`aquí un mes marxem i ja tots els pensament estan dirigits cap el viatge.

Sort que no varem fer cas al Chamb i no varem comprar un altre bitllet d`avio,Alitalia segueix volant.

Pero el nostra gran problema ara es;que coi es posa a una maleta per un viatge d`un mes?

Vosaltres que viatgeu tant avia’m si ens doneu un cop de ma. L`opció que esta guanyant es portar roba per 3 o 4 dies i comprar la resta a USA,pero jo no estic d`acord.

Necessitem idees del que es posa a una maleta per tants dies.
EL LLORO DEL TAXI


10 carreres:

Carquinyol ha dit...

A mi el que em molesta és que als animals aquests de les bengales se les ha donat molt bombo, en canvi d'aquells altres animals que es van carregar la plaça Espanya quan la selecció espanyola va guanyar no-se-què no es va parlar tant.

Clint ha dit...

D'acord amb el tema derby...total guanyar a un equipillo és el que toca no?

Ara bé, tenint en compte l'elevat nombre de possibilitats que tens de perdre la maleta, roba per una setmana màxim. Segur que a USA hi ha rentadores ;)

1 mes de viatge, fot molta enveja. Ho saps oi?

Jordi ha dit...

Potser no és mala idea això de comprar roba allà. Amb el tema del canvi dolard/euro la trobareu molt més barata!!

Jo quan marxo dues setmanes fora el que faig és encabir tot l'armari a la meva maleta enorme!!

Ferran Porta ha dit...

Molta roba interior, poques camises i pantalons, suficient roba d'abric,bon calçat i molts eurus a la butxaca...

Anònim ha dit...

Per que et facis una idea, jo marxo 4 dies fora, i faig la maleta com si en marxés 8 jajaja!!! Aixi que poc et puc ajudar :P

Assumpta ha dit...

Seria important saber si tindreu opció de rentar quelcom o no. Perquè la cosa canviaria molt.
Estic pensant en aquestes "Lavanderies" (jajaja com rediantres es diu en català?) que surten a les pelis. Vas amb la roba, tires la moneda i surts amb la roba neta i seca. Mentre dura "l'operació" aneu a fer un "hot dog" en un "carritu" d'aquells del carrer jeje

En tot cas l'idea que dona en Ferran és bona.

També és lògic pensar que haureu de comprar alguna cosa "sobre la marxa"... ara bé, pensar només en roba per 3 o 4 dies i comprar la resta... ho trobo una bestiesa... ostres!!! sortirà carissim i haureu de comprar més maletes segur... i anireu cada vegada més i més carregats.

... ha dit...

Ui ja us imagino amb les maletes viatjant pel pais, amb tot aquell pes que fan...buuuf. Sobretot maleta de rodes. Perquè sinó arribareu amb molt mal d'esquena.
Si estessiu només a un lloc seria més senzill, però amb tants destins...és complicat.
Mira, ara que hi penso no sé que carai m'enduria. Soc una consellera fatal. Suposo que la duria a tope, ja em conec, com si anés a invair aquest país, jeje.

Ostres, m'ho faras pensar i tot :S

Anònim ha dit...

El tema equipatge és un tema molt important. Els meus consells són:

1. D'equipatge de mà porta una maleteta petita amb les reserves, documents, carnet del Barça mòbil carregador I roba interior+samarretes i mitjons per si les mosques...

2. A la maleta principal no hi portis excessiva roba. No et surt a compte. A més a més, és 100% segur que compraràs allà... camises que aquí venen per 150€ allà les pots trobar als outlets per 20$ and so on and so on.

3. Dins la maleta principal porta-hi una bossa d'esport gran de reserva pel que puguis comprar.


El tercer consell sembla estúpid però a tothom a qui li he donat aquet consell per anar als USA, ho han agraït. Encara que als outlet, aconseguir bosses i maletes tampoc no és excessivament car.


PD: Si tens portàtil i te l'endus, et recomanaria que el formategessis abans d'anar perquè te'l poden registrar i mirar a fons i copiar el que vulguin. És la manera que tenen d'entendre la Llibertat... pobrets.

Rita ha dit...

No et puc aconsellar gens. Sóc un desastre en això, la veritat. Sempre m'ho acabo enduent tot!! :-))

Finestreta ha dit...

Ai sí, que ja cansen oi?!?!