dimarts, 9 de setembre del 2008

NIT AVORRIDA




Això de les vacances,no va be per el bloc.

La gent ha tornat mes tranqui-la i mes sossegada i no donen tema per el post.

Avui res interessant a explicar,un guiri que s’havia tirat a la platja de cap i tot era sorra,i nomes l`hi han fotut 7 punts a la calba...una que m`ha fet parar 2 vegades per vomitar....una dona que el marit l`hi havia fotut una pallissa perquè ella es fica en els “asuntos” d`ell i ho trobava normal que ell reacciones així...un guiri histèric que volia ous amb bacon...

Tot gent la mar de normal com podeu veure,amb personatges aixi el bloc no avançara.

Tambe podria fer un post explicant com en Guardiola s´ha pixat en la copa Catalunya o com un president que va cridant visca la terra lliure,tot i ser president de futbol,quan es tracte de defensar la terra no crida al ordre als seus empleats.Pero no tinc ganes d`enfadarme.

Res una nit avorrida.

Com no se que explicar us convido a veure com a quedat el nou piset del lloro del taxi.

clickeu a la foto

19 carreres:

Carme Fortià ha dit...

Doncs vaja personatges que et vas creuant per ser una nit avorrida!
M'agraden les noves imatges!

Jordi ha dit...

Home, doncs vas pujar algun personatge que altre, no?

Assumpta ha dit...

Ai, no sé si riure o què jeje aquest guiri que es tira a l'aigua de cap i tot és sorra...

El que no fa tanta gràcia és que a una l'apallissin i ho trobi "normal"... ufff... certes coses no m'entraran mai al cap a mi.

Això de la Copa Catalunya... vull dir... en Guardiola no era el que anava llegint poemes de Miquel Martí Pol? Ho feia per què li agradaven o per fer-se una miqueta l'intel·lectual? Absolutament incomprensible!! Una copa que podríem guanyar!! Desprès anirem amb allò de "Una Nació, una Selecció" però desprestigiem un trofeu que porta el nom de Catalunya!!

La capçalera del Lloro és preciosa :-)

Ferran Porta ha dit...

LLegint el teu post se m'acut una pregunta... en aquesta ciutat nostra, tan turística i insuportable ella, ¿els teus clients són majoritàriament autòctons o més aviat guiris?

No és una pregunta amb intencions pseudo-científiques; simple curiositat.

Salut.

Mikel ha dit...

En guardiola ha fet el millor que podia fer que BOMBIN a la copa catalunya!! si la guanyem la premsa encara s'en enfot si despres la contem com a titol i si la perdem tot son merders.
A la merda la juguem amb el filial i punt.

Rita ha dit...

Ummmmmmm potser ens hauries de definir que és normal per a tu... ;-)

Mira jo no hi entenc res del Barça, però aquest matí quan ho he sentit per la ràdio i he sentit en Guardiola, francament no m'ha agradat gens, però no sabia si era perquè no sabia de què anava.
Petons, maco!

Anònim ha dit...

Jeje,pues menos mal que eran normales que cuentas.

ddriver ha dit...

Carmejordi
si pero no acabaven de donar joc
assumpta
es que el BARÇA FA barcelonisme a Qatar,emirats arabs,Singapur o Chicago pero a la RAPITA???que els bombin,es una pena.Es molt trist que despres ens omplim la boca del nom del nostra pais.
Quan jo era petit,el BARÇA a la pretemporada feia partits arreu de CATALUNYA i recordo amb l`ilusio que anava tot el poble a veure´ls,la mateixa que han trencat a tots els nens de la RAPITA.
Sempre podrem dir que ho em fet per un be,guanya un altre copa que dona un general

ddriver ha dit...

Ferran
aquets dies fifty fifty,per al estiu jo he arribat a fixar-me algun dia,no poder parlar altre llengua que l`angles fins les 2 de la matinada

ddriver ha dit...

Mikel
ens equivoquem,em de fer Barcelonisme a CATALUNYA,et remeto a la resposta a la Assumpta

ddriver ha dit...

Rita
Normal???home aixo es el normal per la nit,quan porto a algu que es comporta,o esta callat tot el viatge,al arrivar els hi dic "has estat el que s´ha portat millor en tota la nit"

ddriver ha dit...

Mangas
Normalidaddentro la noche

Mikel ha dit...

no ens equivoquem pas , la copa catalunya es un bunyol que no te cap sentit que el de donar pel sac.
SI el barça la guanya el critiquen per abuson i no li donen cap valor a la copa i si el Laporta o algu la conta com a titol la premsa s' en enfot i si la perdem o no la jugem amb el primer equip tambe s' ens critica?? A la merda la copa catalunya home.

ddriver ha dit...

Mikel
explica-ho a la gent de la Rapita,sobrtot es que han fet un esforç per comprar una entrada i anar amb els seus fills a veure el Barça B

... ha dit...

Jelouuu! Molts dies sense passar pel mon dels blocs. Sort que dius que la nit va ser avorrida!!!! jo això ja en dic una nit distreta!!!
Bé, ens anem veient per aquí!!!!

Assumpta ha dit...

A veure Mikel... jo entenc que la Copa Catalunya no és el mateix que la Champions i que no es pot sortir amb el primer equip els 90 minuts i dir-los que es deixin la pell al camp fins al xiulet final... És cert que s'ha de prendre precaucions per evitar lesions, etc.

Ara bé, entre la lògica i recomenable precaució i el menyspreu total i absolut a una Copa que porta el nom de Catalunya hi ha un ABISME... i el que ha fet el Barça no m'agrada gens.

L'Espanyol hi va amb SET jugadors del primer equip... No podriem nosaltres haver fet el mateix?

Què costa endur-se'n uns quants dels "bons" i fer-los jugar 20 minuts?

No... Ja ho he dit i em reitero: Fatal la decissió de anorrear, menyspreuar, despreciar o com li vulguis dir la Copa Catalunya...

Ah!! I la premsa dirà el que vulgui sempre... és que les decisions del Barça es prenen per quedar bé amb la premsa?

ddriver ha dit...

assumpta
jo crec que tens rao,perque juguin uns minuts els pito,Gudjohnssen i alguna altre arrecada que tenim per aqui no pasa res inclus l`eto,es mes perillos fer un clinic a Mozambiq que juga a la Rapita,i els llestos q fan clinics a Uzbequistan??son 2ookm nomes a la rapita

Lula ha dit...

Donx a mi quan vaig burratxa vomitant mai m'agafen els taxis!
Brrrrrr!!!!!

Ja m'he mosquejat!

Mikel ha dit...

ho sento Assumpta i Ddriver pero en absolut us dona la rao.
El St.Andreu juga a la mateixa lliga que el Barça B , doncs que jugui el barça B.