dissabte, 12 de juliol del 2008

HARLEY´S DELS COLLONS

Un altre cop flipat estic.Aquest dies com deveu haver observat,estem envaïts per una colla de bàrbars,psicòpates i alcohòlics damunt d’una moto.

Aquet weekend estan fent els Harleys Barcelona days,per celebrar el 105 aniversari de la marca.

Abans que res dir que les motos i jo son conceptes incompatibles desde sempre,quan mes desfruito a una carrera de motos es quan es cauen i a la city...m´ho guardo.

Amb una nit he tingut prou per acabar fins al gorro d’aquets ricatxos amb moto.

Primera,no en tenen ni idea de conduir,canvien de carril esperant que tu estiguis pendent d´ells,molts circulen per sobre la línea,com els cotxes d´scalextric,amb ho que no els pots superar ni per la dreta ni per l’esquerra.

A aquets no els hi fan probes d’alcoholèmia com a la resta de mortals,desprès si tu tens una moto per anar a treballar i fa molt de soroll,enseguida et vindran els porcs a comptar els decibels havíem si et poden fotre la pasta,a aquets no.

A ultima hora,un grupet de 4 suposats “motards” circulaven per Via Laietana fent el cabra,a mi que la gent circuli ràpid ho agreixo però fent esses,accelerant,afluixant..nooo!!

Aquets a mes tenien el costum d’entrar al carril taxi contínuament,al final a un semàfor l´hi dic a un impresentable d’aquets

-havíem idiota,tu de bus taxi,quina part es la que no entens?

-cosa??(puto Italià)

Passa de mi com era d’esperar i començar a circular tallant-me el pas...tu mizmo..sempre arriba el moment per una dolça venjança...Mes a munt,el cervell de mosquit aquet es despista mirant unes xurrys i entra el meu moment,accelerada i tancada,casi es menja el bus nit per idiota,va quedar amorrat i aguantant l´equilibri de miracle,continuo..

I em venen els 4 “motards” darrera,evidentment enseguida em rodegen...baixo i varem tindre una discussió important amb el mes gros d’ells,feia dos com jo,enseguida apareixen mes taxista i el tumult va ser considerable......la resta

(esborrat per l’autor).

A mes una llegenda totalment falsa es que darrera d´un motard d’aquets hi ha una noia guapa..això serà a Amèrica,aquí a Europa darrera nomes van panfiles tretes del Marabu o el Tango,agafades a una bola de greix que condueix la moto.

Evidentment deu haver de tot entre aquesta tribu,perquè amb un altre que vaig parlar,semblava una persona mes coherent,també es cert que tindria a prop de 70 anyets la criatura.

Havíem avui quants em carrego

9 carreres:

Lula ha dit...

Ddriveeeeeeeeeeeeeeeeer!!!

Que a mi m'agraden les motuuuuus, i sobretot-sobretot, les Harleys.
Suposo que xq jo tb sóc paranoica i alcoholica i tal.
Clar que huré d'esperar als 60 per que una bola de greix em convidi a pujar... mmmmm


Besotes!

Carquinyol ha dit...

A mi el que m'agradaria veure és la part del contracte de compra d'una Harley d'aquestes on diu que per dur la moto t'has d'engreixar 200 kilos i tenir més panxa que el Panda Kung-fu aquest...

Enric Caujapé ha dit...

Home, suposo que a tot areu hi ha de tot, peró a mi em XIFLEN les Harleys, per a mi les úniques motos de veritat, la resta son simplement vehicles de 2 rodes i punt.
De fet avui pasen per davant de casa i no m'ho penso perdre !!!

Anònim ha dit...

L'italià s'ho mereixia.
És frustrant veure alguns sonats d'aquests, però també ens els trobaríem en el terreny dels cotxes (aquell macarra que adelanta 4 cotxes tot i venir-li un tràiler pel carril contrari).

Anònim ha dit...

Si,este hombre es un prepotente,ahora,puede ser que estos prepotentes sean unos locos de las harleys.

ddriver ha dit...

LULA
aLS 60????Pero si et deixaven pujar gratis alla a la fira
CARQUINYOL
Si eh?podriem presentar una mocio o enviarlo al constitucional
ORBISON
Segur que hi ha de tot
MANGAS
De todo ha de haver

Mikel ha dit...

a mi em barrufen les harleys pero no em barrufa tenir-me que engreixar 200 kgs...

Unknown ha dit...

Una pequeña apreciación!!
aunque no se ni como me rebajo a escribir a alguien como tu,no tienes ni puñetera idea de lo que es el mundo de las Harleys, no todos son asi, por esa misma regla de tres, como no tienes nocion de lo que hablas ni dices cosas coherentes, ni estas informado, ahora yo lo que deberia hacer es entrar en la suposición de que todos los taxistas( con perdón y con todos mis respetos, hacia este gremio) són unos ignorantes, unos hipocritas, y si me parece genial que te tires 10.000 horas al volante y que veas accidentes.. pero que disfrutes con ello? eres un poco cinico, sadico, no se que palabra utilizar que sea correcta!!
pero bueno que me parece genial que expongas tu punto de vista, pero no faltes a la gente hombre...
y estas muy pero que muy equivocado e incluso estas a años luz, de lo que es realmente el mundo de las Harleys y de las chicas que van en grupo o de paquete,que todas salgan del tango o el marabu.. te ha faltado el trauma tambien,pero cuenta que casi todos eran gente externa a españa por si no lo sabias...Solo si me permites quisiera darte un pequeño consejo, informate de las cosas antes de entrar a cuchillo y despotricar de algo que desconoces..

A y por cierto, ya he visto que todos los comentarios són en catalán y me parece correctisimo,yo tanbién soy catalana, pero el derecho de expresare es libre no? tu has escrito un monton de infamias y calumnias, con un vocabulario muy ordinario, y yo simplemente me limitado a contestar amablemente a tu critica sobre este mundo de las harleys, y por cierto tengo 25 años morena y ojos verdes, 1.70 y complexión media, si te apetece quedamos me ves y opinas a ciencia cierta, de que todas las que vamos de paquete somos gordas y horribles...
ale majete a tu disposición, y que tengas una larga y feliz vida, seguire este blog por si te dignas a contestar que lo dudo!!
un abrazo!

ddriver ha dit...

CRISTINA
Haviam Cristina
1-jo no dic que desfruiti amb els accidents a la carretera,res mes lluny de la realitat,dic que per a mi una carrera de motos no te cap interès,l’únic moment que em sembla curiós de veure es quan hi han caigudes
2-no se si tots son així però que que aquí durant 3 dies va haver una gran demostració de garrulisme de mans d´uns bad boys ricatxos segur.
3-la seva manera de comportarse.com a mínim davant el tràfic amb l’excusa de que tothom els mirava,va ser del tot incívica,a Carcelona les multes per conducció temerària van que vola’n i aquets van fer tot el temerari possible en el seu cervellet.
A Carcelona,les multes per conduir begut,van que vola’n tambe,els contros d’alcoholèmia a la ciutat son exagerats i tot i casualment aquets dies on es movien aquets no n´hi havia cap i si hagués hagut algun t’asseguro que el 80%perdien el carnet allà.
A Carcelona,els controls de sorolls de les motos son exhaustius,nomes que un tio amb una derby paleta es passi un decibel,l´hi treuen la moto i a pencar a peu.En canvi aquets rics han fotut tot l’escàndol que els hi ha donat la gana,no dic que no ho fessin a la desfilada aquesta que van fer semblant a la del dia gay i lesbic,que era el moment de fer-ho,pero no la resta del cap de setmana per bacil•lar a tot deu
D’això em queixo,que som tant tontos a aquesta ciutat que venen 4 rics amb harleys i paguen a la ciutat uns royalties i ja ens saltem qualsevol normativa recaptatòria durant uns dies,fins que hagin marxat i puguem actuar tranquil•lament contar el ciutadà
4-que escriguis en castellà ja ho porta el mon aquet que defenses,res a dir.
5-no em ve de gust quedar pero em guardo les mides per si un client em pregunta,encara que una mica baixeta
6-majeta,com diuen en la teva llengua a quien le pica ajos come