dimarts, 6 de maig del 2008

MANCHESTER Stadium City of Manchester

El dia de partit,a les 6 estava despert ja,l´altre dormint,com sempre.
Al cap d´una hora a la tv anglessa van començar a fer sevillanes i em vaig fartar i desperto al dormilon.
Malament començava el dia,amb sevillanes.

Sortim al carrer a esmorçar i no hi habia transit ni res,tot buit.
Anem a cambiar moneda i a comprar un puto "adaptor universal".Missio imposible a Manchester,vam anar a Argos un
altre cop,quan ens conseguim entendre amb aquella noia,no en te.Ens envia al gran magatzem del costat.
Entrem,rebusquem i ve un tio i ens diu;vostes buscan un adaptador universal per la llum? i com ho sap voste?Es veu que s´avisen de botiga a botiga,ens atenen i no en tenen,d´aqui a un altre,despres ens envien a una de viatges,despres a un altre i res,al final decidim que a la nit enganxarem per el coll al del hotel i tindrem adaptador si o si.
Decidim sortir d´alla i anar cap els voltans del estadi de City of Manchester(cap del Manchester City),a les rondes el xofer que portava es va liar un moment que un tanca els ulls i quan obro...
-Que fem als monegros?
-calla calla
Estavem cami de Leeds,algun cartell mal colocat el deuria despistar,el mes maco era aixo
La caravana que hi habia per tornar,mes de 2 horetes per fer 18 milles,el nus de la trinitat un joc de nens comparat amb aixo.
A una area de servei vam fer un english breakfast,amb un bido de cafe,total ja no arribavem al tour del estadi del Manchester City,be al primer tour,tant matinar..
Despres d esmorçar cap alla anem.
Al veurens pololant per la porta de recepcio,surt un tio i per segon cop al viatge ens fan la mateixa pregunta;
-et trobes be?
Doncs clar.Preguntem per on es fa el tour al estadi.Mentres ens dirigim cap el museu(lloc d´inici)busquem alguna porteta oberta pero aquets estadis tant moderns es dificil.
Arrivan al museu,surt un grup d´alla,4 catalans i un guia angles i ens diu si anem per al tour que el seguim i aixi ens estalviem esperar dos horetes..
Doncs apa,som hi.Tot i ser molt modern l´estadi,el guia com els cuidadors de cualsevol estadi angles,al parlar,semblava que parles del seu fill.
Primer ens va ensenyar desde el camp l´edifici del hilton,diu que alla,a la part de dalt son apartaments.La segona planta començant per dalt es de Wen Rooney,ens explicava que el jugador aquet del United,cada mati al despertarse,el que veia era l´estadi del City.
El cert es que moltes de les explicacions les feia comparantles amb el United,tics d´equip petit.
Aquet estadi va ser fet per unes probes d´atletisme,no em feu dir quines perque esports sense pilota no en tinc ni idea.El va inagurar la reina.La graderia de abaix no existia en aquell moment,aleshores,van enfonsar el terreny de joc,10m i van construir la primera grada i aixi van deixar de jugar a Maine Road els city´s.
Despres vam fer una petita roda de premsa i el moment guapo de la visita,entrar a la gespa del estadi
Es un estadi bastant maco,molt modern pero esta molt beEl millor equip del mon,va jugar aqui a l´inaguracio contra el Manchester City.Es tant gran el Barça que es va deixar guanyar per aquets el dia de la seva inaguracio,sino ja em diras,la festa d´ells i nosaltres arrasan,no quedava be.Fet del que estan orgullosos.
Despres ens van ensenyar els vestidors.
L´Iisdro amb el seu idol Giovanni d´Everson
Jo com sempre al lloc dels porters
Despres ens van ensenyar l´escut,te 3 ratlles blanques que representen 3 dels 7 rius que creuen la ciutat i les 3 estrelles de dalt no signifiquen res,encara que els del equip rival diuen que signifiquen el numero d´entrenadors que tenen per any.
Despres cap el museu,molt petit,on la joia es la copa de la Uefa guanyada al Lokeren,em sembla que a Rotterdam.
Despres esta ple de fotos del estadi de Maine Road.
Despres al megastore,compres de rigor i cap a Manchester.

3 carreres:

Carquinyol ha dit...

això era el que esperava, un altre post turísticofutbolero !! M'ha fet gràcia allò dels Monegros xDD

Mikel ha dit...

un truquillu per el tema del adaptador , n´hi ha prou en agafar el cul d´una cullereta de plastic o un pal de fusta o quelcom similar que entri per el forat superior del mig de l´endoll , d´aquesta manera ja pots endollar el que vulguis sense necesitat d´adaptador.

ddriver ha dit...

CARQUINYOL
TENIA TOTA LA PINTA
MIKEL
SI???I POSANT ELS DITS DIRECTAMENT NO ES MES FACIL?