divendres, 23 de maig del 2008

CINTURO


Avui un post curtet.Nomes explicar que començo esta fart de dir-li a la gent que es posi el cinturó.

De sempre en el taxi ha esta permès anar sense cinturo de seguretat.Les lleis canvien,un greu accident d’un taxi de Madrid va fer que la clienta que portava es mates.Un tot terreny de luxe s´els va tirar a sobre.A partir d´aquí es va canviar la llei.Tots els clients han d’anar lligats dins el taxi,algun fora també tindria que anar lligat.

El Sr.Taxista no esta obligat a anar lligat,nomes en vies rapides i fora de la seva demarcacio.La llei es així.

Estic fart de que la gent quan els hi dius que es posin el cinturo,et diguin si home,voste no el porta.O perque no el porta vostè?o però si tu no lo llevas..etc etc...a mi m’agrada parlar del temps,del Barça o mil coses mes però a cada viatge tindre que parlar dels cinturons de seguretat es un pastel.

Nosaltres no el portem per seguretat.Prou indefensos estem,estan d’esquena al client que nomes falta que estiguem lligats,qualsevol moguda dins el taxi sempre et podràs defendre millor si estàs suelto que si estàs lligat.La llei deu preveure aixo coneixedors del nivell de les nostres policies i tenint en compte que la seva feina no es defendre la població sinó recaptar.

EL LLORO DEL TAXI




Gil Scott Heron,tot i ser una gran veu del soul.El seu exit mes gran va vindre de la musica disco.The Bottle.Tema dels mes clasics de l´historia de les discoteques.La flauta travessera mes famosa around the world.

3 carreres:

Isaac Garcia ha dit...

Qualsevol diria que es demana posar-se el cinturó per emprenyar i no pensant en la seguretat del client!

No obstant, en el meu cas cap taxista m'ho ha demanat, i els clients tampoc som conscient dels riscos de la conducció urbana.

Salut!

Joana ha dit...

No sé perquè costa tan posar-se'l.
Som una mica repipis eh?
Bon cap de setmana wapo!

Lula ha dit...

Donx gràcies per la info, no n'estava al cas... ara farà uns 15 dies que no pillo cap taxi, però la darrera vegada, la senyora gallega que ens va pillar, no ens va comentar res.

Molt enrollada la senyora, per cert.

Si demà en pillo un ja et comentaré si ens diu res.
Per cert que concrepo 789% amb tu que n'hi ha molts a fora que caldria lligar-los.

Besotes!!