dilluns, 19 de maig del 2008

ITALIANS

Superat el dia de festa anem a fer un post.Al taxi no va pasar gran cosa aquet weekend.A part de feina,feina i mes feina,sobretot dissabte.

Italians com tots els caps de setmana,que gran es Ryanair!!Aquets em tenen fart,prefereixen parlar-te en Angles que fer el mínim esforç per entendre el Català.Els hi has d’explicar les similituds el Català i l’italià i es queden sorpreses,es pensen que nosaltres parlem com els vascos o no se.

Son molt seus aquets Italians.També em fan molta ràbia, apart de que la propina es inexistent,ho arreglen fent alguna gracia o queden com amics per sempre.

Però n’estic fart de portar-los a la plaça Colombo. Pugen uns

-Buona Sera

-Bona nit

-a piazza Colombo

-Colombo era un detectiu i no te plaça,un altre adressa?

-cosa?

-Que aquet noi era detectiu i feia una sèrie a la tv

-escusa,non parlo espagnolo

-Ni jo tampoc

Quina ràbia,una cosa es que no parlin l´idioma d’aquí i una altre es que cambiin els noms.

Jo quan vaig a Roma la piazza Spagna,seguéis sent la piazza Spagna i no la plaza de España.

El problema es que despres ja entrem en una discussio plena de fanatismes per part seva,i a mi que m’agrada provocar,que si Colon era de Pals,que si Colombo era Genovesse,al final no en trèiem res,ni propina.

EL LLORO DEL TAXI


1983 Saltava a totes les llistes de ball aquet rap.
Una bogeria mes del gran director de cine Mel Brooks!!
Autor de pelicules d´humor com la loca historia del mundo,la loca historia de la guerra de las galaxias o el jovencito Frankestein,doncs un bon dia va fer el salt a la musica i al cap d´uns anys fent versions d´exits antics va saltar las numeros 1 de llistes de ball amb aquet to be or not to be,tambe anomenat the Hitler rap. Va ser un dels grans exits del 83.


7 carreres:

Carquinyol ha dit...

sempre pots dir que colombo era nord-americà d'ascendència italiana... ;)

Xavi ha dit...

"
-escusa,non parlo espagnolo
-Ni jo tampoc
"

Boníssim!
Algun dia d'aquests amb això de no dir el nom autòcton s'emportaran una sorpresa, perquè imagina't que existís una plaça Colombo perduda ves a saber per quin barri... la cara que se'ls quedaria quan veiessin que els has dut on no volien i tu ensenyant-els-hi la placa que efectivament diu "Plaça Colombo" xDD Que aprenguin a dir les coses com són i s'evitaran un munt de problemes.

Carquinyol ha dit...

Molt bo això de la plaça Colombo...

Plataforma Pro Plaça Colombo a Ciutat Meridiana JA !!!

xDD

Anònim ha dit...

Jeje,la próxima vez que suban italianos,diles que los catalanes hablais como los del Alguer.

Lucia Luna ha dit...

Si noi, son molt plastes, i amb les noies no et dic res, son com mosques colloneres..
La musica no he pogut sentir-la, bé ja ho provar-he en un altre ocasió, bona nit maco.

ddriver ha dit...

CARQUINYOL I XAVI
Bona idea la plaça colombo,i mes a ciutat merdiana,pasarem dels 5 euros per anar a colon als 20 d anar a colombo.
MANGAS
Cuando fuimos a Bulgaria con alitalia,en el avion al sobrevolar l´alghero todos los azafatos venian a nosotros a ensenyarnoslo.
LULUJI
Son una mica impresentables,pero divertits

Andrea ....de acà y de allà ha dit...

eso de cambiar los nombres...lo hacen todos, italianos, catalanes, españoles...mira que los principes de Inglaterra, se llamen Guillermo y enrique, y el otro Carlos....o que las zapatillas "Nike" de toda la vida les digan nique, y al Honda¡¡¡¡¡¡¡¡¡??? honda es un hondaaa con sonido jjjjjjjj no un ondaaaaaaaaaaaaaaaa.....Y el iceberg???? es un iceberg..asi en inglessss no me le digan iceberg asi en plan castellanoooooooo si hay una palabra en ingles y se le quiere traducir, que se invente una palabra nuevapero eso de leer las cosas en ingles como si fuera castellano..me mata¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡