dimarts, 13 de maig del 2008

MANCHESTER arrivant a Old Trafford

Despres de visitar l´estadi city of Manchester,ens vam dirigir cap el centre,cap a la noria dels collons i com no cap els pubs.

More beer man!!aquesta era la frase,les terrases plenes de cules barrejats amb supporters del United.

Vam seure a una taula i ens vam trobar amb uns que ja vam estar junts a Gelsenkirchen,ja ens vam fer molt amics alla i ara ens vam pasar mails i mobils per propers viatges.De moment ja em quedat per fer un dinar per celebrar la fi d´un cecle nefast al nostra club.

A la nostra taula tambe hi habia United fans,estavem junts i xerravem sobre el partit,molt d´ambient.

Aquí l´Isidro va tindre la conversa mes llarga que l he vist amb angles,parlava amb un Irlandes del United,em va deixar sorpres veure que aguantava tant una conversa i la paciencia del Irlandes,va haber-hi germanor amb aquets del United,pero a l´ambient es notava que mes que germanor era respecte,tensio per l´eliminatoria… videoQuan jugues amb un equip inferior,t´admiren per ser del Barça i enseguida son amics teus pero quan jugues amb gent com aquesta o el Milan,si som amics o coneguts nomes,hi ha rivalitat ja que tots volem guanyar i cap es superior al altre en principi.Es un ambient diferent,mai violent,al contrari pero es nota que hi ha rivalitat.

La policia en tot moment ens va controlar,no se si esperaven que ens esbatusesim o que,ja fa anys que al menys jo tinc clar que aixo n ho fare mes,que s´esbatusin els jugadors que per aixo cobran,jo pago per disrutar tot l´ambient..

Alla ens vam juntar amb aquets del altre viatge,aquets arrosegaven a un grupet,i vam anar a dinar.Entre ells hi habia un altre taxista,estem tots ben tarats.Vam fotre un bon dinar.

Una de les cambreras ens explicava que el mes seguent vindra a Lloreto de mar i es va començar a intercambiar telefons amb els colegues aquets,per quan vingues cap aquí enxufarse a casa d´algu,o tindre un guia espiritual i sexual aquets dies.

En aquell moment jo estava intercambiant telefons amb els de Gelsenkirchen i la cambrera veu el paperet amb numeros de telefon i l´agafa,em vaig quedar parat,l´hi arranco el paper,que fots porca?que jo no et pasejo per Catalunya,nomes em faltaria aixo a mi,anar per el carrer amb una Hindu i lletja a sobre.Es va quedar parada,i va seguir recullin telefons de la tropa,no se quans dies estara aquí pero tindra feina si truca a tots i mes ara que no hi ha lliga ni hi ha res.

Despres del dinar vam anar un altre cop als pubs i aquets viatjaven amb el RACC i ens preguntaven com aniriam al camp,en tranvia suposo,deu ser gratis com a tota Europa.

Abans d´anar al camp ens vam trobar amb el director de festes,fotense un bany de masses.Tothom volia ferse fotos amb ell.Hi habia un idiota amb un megafon cridant que era el millor president de l´historia.Jo al veurel l´hi vaig dir,al lloro,al lloro que estem fins els collons de tu,ja esta be.Vam dirnos 4 cosetes pero ell seguia somrient,em van agafar unes ganes de fotra-l hi un meco,quin fastic de pavo.

Que va veniu amb nosaltres amb el bus del RACC,us deixara a la porta mateixa.Pero clar com demanin algun billet o algo…i es deien que no,que porten molt de descontrol i efectivaent,RACC sinonim de kaos,descontrol,dsgovern,nens pijets maldirigint una operacio simple pero inabestable per els seus cervells,total cap dins el busracc.Un cop dins amb aquets colegues,ens trobem amb mes boixos nois,tots viatjaven amb Easy jet o Ryanair pero tambe habien decidit que per anar al camp el sistema mes facil era amb busracc.Tot el viatge fins el camp ple de cantics,embus monumental com es normal aquesta city i per fi,arrivem a Old Trafford.El conductor una mica despistat ens portava a un altre lloc,fins que es va fotre devant un parell de motos de la Policia i vam parar al parking d´Old Traford.

Nomes parar,fotos i a busca beer.I allo si que va ser gran,vam estar fins 20m abans del partit a pubs dels United aquets,moguentnos entre ells sense cap problema,al contrari xerravem sobre el partit,al final agobiava una mica ja la cançoneta dels collons de VIVA RONALDOOOO,VIVA RONALDOOOO i marxem cap el estadi,i dos burros vene cap a mi,i no se que em diuen de tonight i no se que de Fuck,baixo de la vorera i anava a arrancarli el cap de cop a un i veig que venen dos caballs de la policia cap a mi,paso de tota i la senyora Policia em pregunta que t´han dit aquells?no se algo de tonight pero no he entes be perque als mongols quan parlen a vegades no vocalitzen be.Agafa la policia i vam cap a ells i els encerclen amb els caballs,els hi fan preguntes i al que m´habia dit algo se´l emportan lligat al cavall,una imatge espectacular.

Aleshores,faltava per arrivar la germana d´un,i diem saps?anem cap alla un altre cop mentres ve la teva germana i fotem mes beers i habiam si aconseguim que la policia s´enportin mes d´aquets.

Pero ja no,el comportament de laresta va ser normal,tot i provocarlos una miqueta quan em parlaven de Ronaldo,si si,si el millor que fa es tirar penaltys…i em fotia a riure i es pcaven una miqueta pero res.Al final va arrivar el punt aquell en el que la cervessa ja ni et coloca,ni t´entra ni en vols mes i comencem a tirar cap a la porta.

Alla un ens demana entrades,i entre nosaltres hi habia un que en tenia de sobres pero el molt capgros ja estava dins el camp,el truquem perque surti a vendrela pero no el van deixar sortir.

Seguiem esperant la germana del colega i ens vam fer amics d´uns del Manchester,tambe xerrant molt de futbol.Es nota que son gent de futbol.Un m´explicava que habia apostat molts cales al 2-0 i jo l hi deia que la seva mare ja m´habia dit que ell no era molt inteligent i reia jaja.

Entre mitg de to aquesta estona ens vam trobar al Serra,un crack.En Serra va vindre amb nosaltres a Liverpool i no teniem el seu numero de mobil.Anant a Liverpool va ser l´instigador del follon que vam tindre al avio que va acabar amb lacasid etencio de tots per pirates aeris.Doncs explicava que en un altre viatge tambe l´habia liat i ara Ryanair no l hi ven billets d´avio fins setembre.Un crack i un perill.

Per fi va arrivar la germana d´aquell amb el novio i cap el Estadi.

Senyores i Senyors estem a Old Trafford!!!!´

PD;Com heu vist,als camps anglessos I menys als pubs,no hi han dones.Ara quedaria be la canço del Manolo Escobar;no me gusta que a los toros de pongas minifalda…pero no ho fare.Pero estaria be que el Nou camp algun dia fos aixi.S´animaria molt mes,habiam qui es el guapo que crida devant la dona,la iaia,la tieta o la querida…pots asustarles i acabarien dient el papa esta boig,el papa esta boig…