dilluns, 12 de novembre del 2007

MOLT MOLT URGENT


Si us plau si algu veu aquesta matricula o la llicencia de taxi 630 doneu l avis a mossos.
Ha donat l avis per el 112 i a desaperegut.Si us plau!!
No entenc com no ha funcionat el localitzador

La recerca del taxista de BCN que ha donat l'alarma a l'agafar uns passatgers s'estén a tot Catalunya

  1. El vehicle del jove és un Opel Vectra amb matrícula 7703-DSR i número de llicència 630
EFE
BARCELONA
Els Mossos d'Esquadra han estès a tot Catalunya la recerca del taxista de 27 anys desaparegut des de les onze del matí, després que activés el senyal d'alarma a l'agafar uns passatgers al districte de Sant Andreu de Barcelona.

En un primer moment els Mossos han activat la recerca del taxista a Barcelona i els seus voltants, però al passar les hores i no obtenir resultats s'ha ampliat l'operació a tot el territori català, segons han informat fonts de la policia autonòmica. Els agents no descarten "cap hipòtesi" sobre la desaparició del conductor.

La central d'avisos per ràdio amb la qual treballa el taxista ha confirmat a la policia catalana que el conductor ha activat cap a les onze del matí l'alarma interna amb què estan dotats els taxis per poder avisar en cas d'urgència.

Ràdio desconnectada

Per la seva banda, una familiar del taxista sospita que després d'activar l'alarma, el conductor, que es diu Alberto, ha hagut de desconnectar per força la ràdio amb què es connecta amb la central, perquè ja no ha respost a cap de les trucades que li han fet.

El vehicle és un Opel Vectra amb matrícula 7703-DSR i el número de llicència de taxi és la 630, segons la mateixa familiar, que ha afegit que nombrosos taxistes també estan buscant el seu company desaparegut.

6 carreres:

Cristina ha dit...

Ondia, espero que el trobin aviat. Quina cosa més rara. Com pot desaparèixes algú sense deixar rastre?

Anònim ha dit...

Qin mal rollo...
Espero qe el trobin aviat.
Això del localitzador, recordo qe tu vas dir qe els taximetres en portaven un, però a la tele han dit "como no lleva GPS no lo han podido localizar" i m'he qedat descolocat, es pot apagar el taximetre i de retruc el localitzador??

Avui a la N-150 el tram entre SantQuirze-Sabadell i Terrassa hi havia molt moviment de mossos i locals, diversos controls, no sé si seria per aquest motiu, però m'ha sorprés tanta policia fent controls.

ddriver ha dit...

Alvert
Hi han taximetres que no en porten,els mes antics,pero ho normal es instalar un localitzador aleshores.Hi ha gent que per estalviar no s el posa com no es obligatori...i ara a corre tots.
Jo en porto un pero no conectat a la poli,el porto conectat directament al meu jefe.Perque es mal fia de mi,no per la meva seguretat

Xavi ha dit...

A TV3 acaben de dir que l'han trobat a Vic (o això m'ha semblat escoltar)

Anònim ha dit...

Sembla ser que, per sort, ja s'ha solucinat

Anònim ha dit...

Quin "jefecillu" més bo que tens ... xD