dijous, 15 de novembre del 2007

JA HE PLEGAT

Per fi m he alliberat del meu jefe i al seva feina.La veritat es que em sento alliberat,aixo de fer de propietari a preu d asalariat no pot ser,no esta pagat.
A l hora de dirli que marxava,m ha sapigut greu dirli la veritat,que marxo perque paga una merda i et fot fer feines que no toquen i l hi he fotut un rotllo,que per motius personals plegava etc etc.

La veritat es que estava perdent entre 20 i 30 euros diaris pencant amb ell. Ara tornare a fer la nit,com sempre he fet i a guanyar pasta.
Estava dubtant entre una oferta per el dia i una altre per la nit,cobrant el mateix tant per cent pero clar al dia,sobretot els caps de setmana la pasta es molt diferent.
Un altre motiu per el que he agafat la nit,ha estat per l impresio que m ha donat el nou jefe. El que m oferia la feina de dia,era algo semblant al que tinc ara,era un empresari del taxi,un tio que esta al despatx i nomes fa numeros i estadistiques i comparacions(nomes el dia que et va malament) amb els altres taxistes. I el que he escollit,es un tio d uns 3anys menys que jo pero que ell porta el taxi durant el dia i aixo es important,molt mes del que sembla,ell sap el que hi ha al carrer,les situacions que et pots trobar,com et poden afectar segons quines coses...en cambi l altre ni l hi importa el que et pogui pasa,ni sap res de com et poguis veure en segons quines situacions i nomes l importan els numeros i els promitjos. Ara pasare del Toledo a una Alhambra,Molt gros per pasejar per dins la city amb un monovolumen.Pero es igual,be duia un trailer per dins de Paris,Amsterdam o Rotterdam i no tenia problems.Ja us explicare.
I ho millor de tot,es que al tornar a treballar a la nit segur que tornen a sortir un munt d histories per el bloc.
PD;Al final he tancat el bloc de musica que tenia,masa feina,no puc estar tot el dia enganxat al pc,doncs tornarem al
LLORO DEL TAXI
I per començar un dels grups que mes m agrada els blue feather(la ploma blava)Encara deuen viure de renda d aquet exit ja que a part d algun maxi mes no van treure mai mes cap altre Lp




11 carreres:

Anònim ha dit...

Que es prepari la nit... en ddriver torna a conduir per la penombra !!!

;)

Anònim ha dit...

bona sort!!!

Anònim ha dit...

És bo veure que hi ha gent que aconsegueix sortir-se'n de les situacions.

Amb el tema del blog de música, podries fer com has fet en aquesta entrada, escriure la història i posar la música. Així podries suggerir la música que vols que la gent escolti mentre llegeix les entrades.

ddriver ha dit...

CARQUINYOL
Habiam habiam,sobretot elles
LLUISKY
Gracies
ANIOL
Ho tindrem en compte

Andrea ....de acà y de allà ha dit...

es jodido encarar a un jefe para decirle me voy..yo en febrero iba a dejar el trabajo..les di 20 dias y cuando falataban 10 dias como no tenian a nadie me pidieron un mes mas..joder y yo deseaba irme no aguantaba mas..al final me orfrecieron aumento y otro dia libre y me tuve ke kedar y bancar la noche..que con enanos no em gusta trabajar..y feriados y todo eso..pero me sabia mal tener ke decirle..es ke me voy¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ ke me kiero ir¡¡¡¡¡¡¡¡¡ jajajaj y nada tambien todo un bla bla bla aver si me dejaba ir en paz jajaj

Mikel ha dit...

Al ataquerl!!!

A ha dit...

Tio, ja em veig l'Alhambra plena de bloggers liant-la! Segur!

Joan Safont ha dit...

Molta sort!!! Estic segur que d'històries no t'en faltaran.

Au, cura allà fora i a explicar-ho!

Enric Caujapé ha dit...

M'alegro per a tu !!!, tot el que sigui canviar a millor , endavant i amb els ulls tancats, bona sort en aquesta nova etapa !!!

Cuidat xavalote !!!

PD, Vaja !!! tanques la barraqueta de la música, eps ! doncs jo habia descobert algún que altre grup que desconeixía ....tu !!!.

Anònim ha dit...

Molta SORT!!!
Ja ens aniràs que tal el nou jefe, i el nou cotxe ;)

ddriver ha dit...

Andrea
si estava patint,com em millori l oferta...pero no,la mentida va estar tant ben explicada que nomes va dir vaya putada!
MIKEL
HORRRRR
ALBERT
Ei serietat!!que aixo es un taxi no un bus de despedides de solteres
JOAN SAFONT
Segur!!!!!!
ORBISON
No tinc temps per eguir tants blocs,era de bojos
SHIA
Siiii,home de moment sembla molt bon tio,em cau be