dilluns, 21 d’abril del 2008

MANCHESTER TREMOLA a 180m de Moscu

Be,un dia mes de festa forçada i aqui sense poguer dormir.Avui si no treballo no tinc post,habiam si dema hi ha sort.
Avui volia sortir a treballar per animar a la poblcio d´aquesta ciutat,que no tinguin por,que el segon equip de Manchester no ens ha de fer por,veig a tothom amb el cagarro als pantalons.
Aquets del Manchester ja ho he explicat en un coment anterior,son el segon equip de la ciutat.Aixo si son el primer equip d´Angleterra.

Al octubre,quan vam anar a Escocia,vam aterrar a prop de Manchester i vam volguer veure el campet de futbol que tenen,esta be.

Anavem per la ronda de Manchester i vam sortir a la sortida que posa Trafford.Pero alla el que hi ha es un centre comercial anomenat Trafford Center.
Vam preguntar a un noi jove que hi habia a una parada de bus,per l´estadi del United,i ens va mirar amb una cara d´odi..i ens va dir que no ho sabia.
Preguntem a mes gent i el mateix;por Old Trafford no me viene nada.
Alla tothom es del City,i antigament era millor equip,sobretot els anys 60,la seva gran decada.
Al final vam trobar un cotxe amb un banderi del Manchester United i a un semafor l´hi vam preguntar,tot orgullos ens va indicar de collons el cami.Pero esta basatnt lluny de la sortida de la ronda.

A Torì pasa el mateix,la gent del poble es del Torino,la Juventus es l´equip d´Italia pero no el de Torino.
Han de jugar al vell estadi comunale perque en tots aquets anys a delle alpi han estat incapaços d´omplirlo.

A Liverpool mes del mateix,la gent de la ciutat es del Everton,the people´s team.
L´altre equip es dels Irlandesos no de la gent de Liverpool.Pero clar tenin en compte que Liverpool es la segona ciutat mes important d´Irlanda,tot i estar a Angleterra...

Hi han molts exemples d´equips que son importants al seu pais pero no a la seva ciutat.Aqui per sort l´Apanyol no es important ni a la seva ciutat(be ara a Cornella a lo millor)ni al seu pais.

EL LLORO DEL TAXI


L´estiu de 1978,fa 4 dies,amb l´ajut economic de la meva mare vaig comprar el primer recopilatori de la meva vida.
Era el Discoboom,despres vindrien el discoboom 2,3 etc.Els recopilatoris d´aquella epoca no tenien nomes un tema o dos bons que servien de promocio a les radios sino que eran varios els hits.
En aquet a la contraportada(del casette,espai per emmagatzemar musica,per els de la era mp3,la meva neboda fins que no va veure sonar un vinil no es creia que allo era un disc,nomes habia vist cd´s fins aquell dia) pots llegir noms de la talla de John Paul John,Grace Jones,Luisa Fernandez,Dee D Jackson,Boney M...i molts mes.
Avui el tema que vull punxar(deformacio profesional,aqui ja no es punxa res)es el de la Dee D jackson.
La Dee D(diminutiu de Derdre) primer es dedicava a produir pelicules i mes tard va dedicarse a la musica,primer va editar un single amb no molt d´exit i el mateix 78 va treure amb la produccio del gran Giorgio Moroder,creador de grans exits com Fame(Irene Cara),she works hard for the money(Donna Summer)o cualsevol exit de Silvester o Patrick Cowley,el tema Automatic Lover.
Aquet va ser un tema amb un so molt futuristic per el moment i un gran exit a tot el mon.Va ser num 4 a la UK Singles chart i numero a un munt de paisos com aquet nostre.



10 carreres:

Carquinyol ha dit...

no ho sabia pas !! Amb l'apanyol ara mateix fa una mica de cosa fer-ho, si et pregunten per l'Estadi Olímpic potser no tant, però si ho fan pel Lluís Companys... (encara que suposo que pocs ho faran)

Rita ha dit...

No hi entenc gens de futbol, però veient aquesta passió que t'inspira penso que alguna cosa deu tenir... Sort dimecres!
Petons, maco

Anònim ha dit...

Lo que me parece increible es lo que dijo ayer Eto´o,que si el año que viene siguen sin ganar títulos,cambiará de aires,y lo dice el menda tres dias antes de jugar las semifinales de la Copa de Europa.

ddriver ha dit...

CARQUINYOL
Quant algun guiri va a un partit alla dalt,em paso tot el viatge explicantli on va i que evidentment jo no m acosto alla que si vol el puc deixar fora del area de contaminacio
RITA
Es ho mes gran que Deu ha creat.Les coses sense passio no tenen tant de sentit
MANGAS
Es un primitivo y nunca no ha encajado ser el numero 2 o 3,primero tenia delante al O´rei da festa i ahora a Messi.Se cree que va a hundir el club si el se va...de aqui se han ido Maradona,Romario o Ronaldo y el club cada dia e mas grande.

Anònim ha dit...

Si,y hasta Cruyff,pero Cruyff nunca hubiera dicho un disparate como este del Etoo.

Deric ha dit...

és curiós!

Mikel ha dit...

Doncs si la poblacio civil es del City millor , aixi ens rebran be el proper dimarts ;-)

Anònim ha dit...

Per arribar a Delle Alpi et pots morir preguntant jaja sort que el vaig trobar de casualitat anant cap a un hotel dun polígon industrial de Venaria, al costat de Tori.

PD: Delle Alpi està al cul del món.

ddriver ha dit...

MANGAS
No blasfemes,paraula de Cruyff paraula de Deu.
DERIC
Molt
MIKEL
Conta que aquell dia estaran tancats a casa,nosaltres els 3 que vam preguntar van pasar de nosaltres com de la merda,dient que no en tenien ni idea
AL
Jo no he estat,jo vaig estar al vell Comunale,a la corva filadelfia(em sembla recordar)un dia que el senyor Archibald va fer un gol de cap,en un corner i vam anar a no se on a juga una final

Anònim ha dit...

Dons esperem donar una gran alegria a la majoria de gent de manchester.
Visca el Barça i sort que ens fa falta!!