dissabte, 29 de març del 2008

MARXEM A GELSENKIRCHEN

Avui podria explicar alguna historia del taxi pero haig de fer la maleta,tenim que marxar,el deure ens crida,dimecres tornarem a ser aqui.
Aquesta es la localitzacio exacte on ens trobareu,alla esterem fent i posant tot el que segurament no posaran els mercenaris del nostre equip,per el que he vist al dibuix del camp estarem a tribuna baixa,a la fila 20,ja cal que corrin ho soc capaç de saltar al camp,tampoc seria el primer cop,pero aixo un altre dia ho explicare.
Ja tenim la samarreta per anar per Alemanya

Te una explicacio aixo,primera que sera de maniga llarga,i l´explicacio es que sempre que anem a camps Alemanys,Francesos o Suisos..sempre hi ha inmigrants espanyols que es presentan al partit amb banderes com la del estanc i a sobre pretenen ferse amics nostres,per evitar aixo,nomes veurens estaran avisats amb qui parlan.
A Berna a la final de Recopa contra la Sampdoria,es va posar entre mitg nostre(Boixos Nois)l´idiota del Manolo el del Bombo,amb una bandera espanyola que el cobria tot i apa a donar cops al timbal.
Pobre home!!Tot va començar amb crits de ;Manolo,Garcia la mateixa porqueria...aquell home no se que l´hi va pasar(be,si que ho se pero no ho explicare)va anar rodolant grades abaix,el bombo el tocava tothom menys ell...un drama de partit i va acabar de veure el partit,a un lateral del camp,sentat,amb una cara de pena...I el Barça campio de la Recopa.Per aixo odia tant al Barça.
Esperem que no ens tinguem que veure entremitg de cap bandera d´aquestes.
No vull marxar sense agrair al meu estimat jefe i millor amic,tot i no ser cule,que comprengui que primer es el Barça i despres altres cosetes com la familia,la seva empresa etc..
Apa Força Barça i fins dimecres!!!!!!!!!!!!
EL LLORO DEL TAXI
No podia ser un altre hit,els millors coros de tots;The Boixos Nois


13 carreres:

Anònim ha dit...

Buen viaje,
guapa la camiseta,
por lo de rojo,jeje.

ddriver ha dit...

Gracies anonim,a mi m´agrada mes per lo de sepàratista

Unknown ha dit...

Eps... bon viatge i que vagi molt bé!!! i sort!
Petonetsssss

Carquinyol ha dit...

Bon viatge i desitjo que no hagis vist el que han fet aquells al camp del Betis...

Maca la samarreta, encara que li fotaria jo quatre barres també...

Deric ha dit...

em sembla que et faran patir molt

Uribetty ha dit...

Faltaria escriure " y ateo " per tenir tot allò que no volen a eppanya.
Salut company!

Anònim ha dit...

Heyyyyy,que te diviertas mucho.Cuidado con la alemanas!!!

Anònim ha dit...

espero que t'ho passis genial. I també espero que això que has dit "abans el Barça que coses com la família" NO HO PENSIS DE VERITAT!!! Força Barça, però a mi no em treu el son si fa el ridícul com el dissabte, en tot cas em motiva escriure al blog d tant en tant i fotre a parir a qui s'ho mereixi :-) Fins aviat amic.

Anònim ha dit...

Doncs que us ho passeu molt be!

Salut.

Enric Caujapé ha dit...

Jo crec que patirem a Alemanya....
Lo de Manolo el del Bombo impagable !!!

ZAGASO ha dit...

No tens remei!!!!
No mereixem ( i menys els qui viatgeu com tu...) que els mercenaris no suin la samarreta. I malgrat tot, allà esteu!!! Té collons!!!!

Visca el Barça, de veritat. No els qui ara ens representen. Sort

Rita ha dit...

Apa, nano, estaràs content eh!!!
Petonetsssss

ddriver ha dit...

RITA
Gracies
CARQUINYOL
Si que ho vam veure abans de marxar
DERIC
Que som el Barça!!!que pateixin ells
URIBERTY
Al final m anaca petita
KENY
;)
DANICHAN
La familia tard o d´hora es separa de tu,el Barça mai,semnpre esta alla,al teu costat,donante ilusions noves cada any,omplinte de felicitat,fente viure garns moments de la teva vida,es molt gran el Barça
Apocalipshit
garcies
ORBISON
Tants amb Boixos donen per moltes anecdotes algun dia les anire publicant
IGNASI
Al menys a alemanya van suar la samarreta i l actitud que vaig veure em va agradar i a ells la nostra,ja que van vindre a agrair el nostra esforç,cosa que a altres desplaçaments pasen de fer.
Ens hem d aguantar fins final d any amb ells i ens agradi o no son el nostra equip i ara ens necesita mes que mai crec jo
RITA
Moooooooooooooolt