dilluns, 7 de gener del 2008

PENYA BLAUGRANA BLOCAIRE

Benvolgut senyor,

Segons el seu correu del passat mes de desembre li informem que actualment, encara que temporalment, no serà possible la oficialització d’una penya virtual, donat que la normativa que regula les activitats d’aquest tipus de penyes no contempla aquesta faceta.

Actualment, i per ser un tipus diferent de penya, (la normativa que regula les penyes tradicionals es regeix per la seva ubicació geogràfica) estan en estudi els requisits que caldrà que compleixi una penya d’aquest tipus.

Encara que és cert que actualment existeixen 2 penyes d’aquest tipus, aquestes son prèvies al plantejament del canvi de normativa per part del Club. De fet, aquestes mateixes penyes i l’augment de la quantitat de peticions per crear penyes virtuals són les que han fet que ens haguem de plantejar la seva regulació per ser d’una naturalesa diferent.

Prenem nota de totes formes de la petició de manera que més endavant puguem informar-li del tràmit a seguir.

Quedant a la seva disposició, rebi una cordial salutació

3 carreres:

Carquinyol ha dit...

s'ha d'agrair que contestin i que et raonin la resposta, ja voldria jo aquest tracte per part d'altres organismes i empreses, la veritat !!

Segur que al final ho aconsegueixes company !!

Eva ha dit...

bé sempre quedaria la opció de buscar una ubicació física (per exemple Barcelona) pe`ro que en el fons fós una penya de blocaires, no?
encara que bé, si diuen que en prenen nota potser en breu modificaràn la normativa...


ps: no t'emprenyis pel meme que feia molt que no et nominava XD

ddriver ha dit...

CARQUINYOL
Ja veurem al final pero em sembla que aixo son llatgues perque ens ho treiem del cap,ells volen algo controlable
EVA
No m´emprenyo pas!!pero l´ultim cop tambe vaig pillar jo!!