dijous, 14 d’agost del 2008

PER FI FUTBOL!!!!!!

Ahir a la nit semblava jo el del anunci de mediamarkt

Em moria de gust tornant a sentir futbol de veritat per la radio.Despres d´un estiu llaaaarg sense futbol de veritat,nomes la pantomima aquella d’exaltació nacional d’estats feixistes de l´eurocopa.

Era un plaer molt gran tornar a sentir en Puyal jugant-se els pèsols com si anessin al mateix preu d’abans de la crisis.A marcatetoamarcatetoamarcateto ffuaaaaaa quin gust!!!

S´han acabat els diumenges avorrits,sense saber que posar a l’emissora del taxi ...ja esta aquí un altre cop l´ho mes gran creat per Deu!!El Futbol!!I amb 4 roscos!!

Anit vaig començar a fer proves per el viatge a EEUU i em sembla o que milloro molt o no podré anar,tot i tindreu tot pagat.

El gran problema es la duració del viatge,son unes 8 hores sense fumar i això es com una mica impossible.

Recordo ho malament que ho vaig passar a Ibrox Park que no ens van deixar fumar durant el partit,va ser de bojos!!

Ahir vaig intentar estar sense fumar,pensava jo puc,i casi ho aconsegueixo.Vaig aguantar 23 minuts sense fumar!!Van ser els pitjors 23m de la meva vida,nomes pensar que no podia fumar en tenia mes ganes.

No se que passarà dalt d’aquell avio..Mes val que em posin a la finestreta i em deixin obrir una miqueta el vidre per no molestar als feixistes no fumadors,son uns talibans!!Igual que ells reclamen espais sense fum jo també vull el meu espai amb mooooolt de fum.

6 carreres:

Anònim ha dit...

surt de juerga i agafa l'avió d'empalmada, aixi dormiras tot el viatge, i allí a disfrutar del Malboro americà autèntic, el pitjor son les estades als aeroports que no hi ha ni una puta zona de fumadors... i ves pensant en calcular les propines pels d'allí jejeje, les lleis no escrites diuen que els taxistes s'enduen un 7% de propina del cost de la carrera...
ah i si fumes negre porten d'aqui

salut!

Rita ha dit...

Tranquil que es pot aguantar. Jo sóc fumadora, molt fumadora, i vaig fer un viatge de 13 hores d'avió i ho vaig aguantar.
També m'estic hores sense fumar a la feina i ho aguanto.
Hi pots i hi has d'anar, home! :-)

Assumpta ha dit...

Tooooot el camp!! Eeeeees un clam!! :-))

Quina felicitat ahir!! ;-))

Em sento absolutament identificada amb el títol del teu article jajaja

Anònim ha dit...

Mastega xiclets de nicotina

Lula ha dit...

Ja,ja,jaaa
A mi el fúmbol ni fu ni fa, però estic contenta que s'hagi quedat l'Etoo, penso que és més honrat que altres...

Tema fum, estic amb l'Uri, dedicat a dormir.
L'altra opció, rollo Melendi, no te la recomano.

Besotes!!

ddriver ha dit...

Cristina
No tinc temps per fer ioga jo.
Uri
Passm per Roma abans,ja tenim la narcosala localitzada alla,quan vam anar a Bulgaria i vam passar una estona.El que estic plantejant-me es pencar tota la nit i anar ben petat al avio
Rita
Esperem que es pogui aguantar,el colega quan va anara a Tokyo a la copa Toyota diu que al avio fan maniga ample,ja que se sentia olor a porro
Assumpta
gracies,si que sentia un qe ha tornat a la normalitat
Anonim
ja ho vaig probar un cop i son fastigosos
Lula
molt be.res de pujar dopats al avio