dimecres, 27 d’agost del 2008

AVUI NO HI HA POST


Abans del post no me’n puc estar d’explicar algo que m’indigna i molt.

Anit mentres feia cua a la parada del port olímpic,em fixava,be,com cada dia.

A dalt de les escales,hi ha un munt de gent sense ofici ni benefici (be,benefici si) pul·lulant per allà.

Xinesos amb bicicleta venen bocates,Pakistanis venen birres,a preu barat (fins que no alcoholitzin a tota la joventut no ho aturaran?) i desprès els cracks,una quadrilla de moros,que en l’estona que jo vaig estar allà vaig veure com treien 15 carteres o ho intentaven.

Res anormal,això passa cada nit desde fa molts d´anys.

La Guardia Urbana,a 50m del port olímpic fent un macro control per intentar donar per el cul al ciutadà,en comptes de protegir-los d’aquets. Es mes important recaptar que protegir a la població.

Estic fart de tindre que preguntar a cada guiri que puja al taxi al port olímpic si porta la cartera o no.

Tots sabem qui son,i segurament la policia també pero deu ser massa feina.

A la que puja un guiri torrat (per les birres del paki) per les escales,aquets l’esperen a dalt amb els braços oberts.

L’abracen i comencen a saltar amb ell com si haguessin marcat un gol.

Els guiris son tant tontos i confiats que tot es festa per ells i segueixen el joc.

Mentrestant salten amb l´altre ma,el moro treu la cartera.

Quan la treuen,el grup de moros es dispersa per 4 o 5 llocs diferents i el guiri no sap cap a quin corre.

A vegades ve la Guardia Urbana o algun mosso de secreta pero els moros ja els coneixen i fugen a fer la seva jugada al passeig marítim.

I estic segur que la policia no fa res perque desde fa anys son els mateixos,i si nosaltres que som nomes taxistes ho podem veure,ells que son policies també ho podrien veure.

Pèro la veritat es que tota aquella zona esta feta una merda,deixada de la ma de Deu i sense cap llei,al menys cap llei que no comporti recaptació econòmica. Es una vergonya!!

Ja ho sabeu,si voleu anar a robar carteres al port olímpic tindreu absoluta impunitat,ara!!No aparqueu malament mentres robeu les carteres o salteu un semàfor en àmbar anant cap allà que aleshores si que heu begut oli

En fi,aquest es el record que s’emporten el guiris de Barcelona.

Ara no em queda lloc per el post joder,be dema

12 carreres:

Cristina ha dit...

És una puta pena que passi això però ho sabem inclús els que no som guiris, ni policies. Ho sabem tothom i ningú fa res. Miren cap a l´altre costat. I aquella zona fa pena. El port olímpic fa anys que s´ha anat degradant però els guiris segueixen anant. I els carteristes segueixen fent l´agost.

Rita ha dit...

És molt lamentable, realment. Això ho he observat molt al Metro. Hi ha persones que per la manera de fer i de comportar-se a les andanes ja saps positivament que estan pendents dels estrangers per robar-los. I sempre em pregunto, coi si jo que no sóc de la professió policial ho veig... com és que ells no ho veuen!
En fi...

Anònim ha dit...

No quieren verlo,porque a los carteristas no podrían cobrarle multas,y parece que el único fin de las administraciones ahora es recaudar,además,los polis no quieren lios ni problemas,saben que a los que ponen multas no se quejan tanto como los carteristas.

Assumpta ha dit...

Això que expliques és indignant!!!

S'hauria de fer cartes als diaris, el que sigui...

Ostres!!! Què estan fent amb la meva Barcelona :-(((

(Ja som a la Champions)

Anònim ha dit...

Una hipòtesis que em plantejo davant aquest fets: és que els polis estan farts d'agafar aquesta gent i que desprès les lleis no siguin suficientment dures i la seva feina no haguí servit per res. I en poques hores tornin estar al carrer.

Mikel ha dit...

TOTALMENT D'ACORD , jo tambe ho he denunciat sovint al blog , a llocs com l' estació de Sants o les Rambles passa exactament el mateix , es una vergonya i no entenc com ho poden permetre , avui amb el teu permis fare servir el teu post en el meu blog.

Xavi ha dit...

Quanta raó. Però amb la merda de lleis que hi ha poc es pot fer... en el cas que els enxampessin en poques hores ja tornarien a estar al carrer robant. Els policies, no fent res s'estalvien d'anar amunt i avall cap a comissaria portant a gent que sortirà d'allà en no res. Així de trist i així van les coses....

Aquests robant tota la nit i ningú els diu res, ara bé, treus una càmera de fotos en una estació de ferrocarril i ja l'has muntat amb els de seguretat.... i mentre per l'altre banda gent colant-se, fumant i grafitejant trens per les nits.

Ferran Porta ha dit...

Però, a veure: ¿podem fer alguna cosa més que denunciar, una vegada i una altra, a la merda de polítics que regeixen Barcelona?
Sento barrejar la política en això, però... és que una cosa (inseguretat) va lligada amb l'altra (política)!!
N'estic fart, com tots vosaltres, que passin coses com el que denuncies, des de fa anys, i no canviï res. Però també n'estic fart, de denunciar i de llegir denúncies, i que:
1. no passi res
2. segueixin governant els mateixos des de fa 30 anys!
Per tant, deixem de denunciar i fem alguna cosa d'una vegada!
Quina ràbia!

_MeiA_ ha dit...

és una situació molt i molt patètica! i la policia no fa absolutament res només per estalviar-se problemes i sobretot feina!... segur que els hi porta massa feina, agafar documentació (si la tenen), fer papers, portar-el's a comisaria, detenir-el's unes hores, deixar-el's marxar... per l'any demà fer tot el mateix procés...
van per lo fàcil, et paren, multa i cap a casa! lamentable, la veritat!

no sé pk treballem i som bons ciutadants! grrrr ràbia!

Clint ha dit...

...però és tant maca Barcelona! o no és això el que es ven?

ddriver ha dit...

jo no entenc com segueix passant,si tots ho veiem perque la policia no?Anit,que ja no hi ha turistes casi,hi habia una patrulla alla,van estr 20m i tenieu que veure als moros,tots assentats als bancs amb cara bons nois,t´els hauries emportat a casa per nadal i tot.Quan van marxar els polis va començar la feina,tot i que ahir deuria ser una mala nit ja que no hi habia casi turistes

danichan ha dit...

el pa de cada dia que em trobo davant la Sagrada Família. Ni policia ni òsties, cada dia el mateix espectacle. Indignant, lamentable i vergonyós. Fa molt fàstic. És que no hi ha més paraules que aquestes per definir-ho. Val a dir que els guiris són molt ingenus també, però una cosa no treu l'altra. Com pot ser que un poli vingui al cap de mitja hora després d'haver passat un avís d'un furt o qualsevol problema? Podria explicar mil i una històries de la incompetència de les forces de INseguretat que tenim i a qui els paguem entre tots el seu sou.