divendres, 25 de setembre del 2009

FCB



Fins on seran capaços de deSprestigiar el nostra club???
Putus mafiosos...

9 carreres:

Sílvia ha dit...

Hola ddriver!
Més clar no es pot dir. Només busquen poder i influències.
salutacions
sílvia

Xitus ha dit...

Ahir vaig agafar un taxi, feia molt de temps que no ho feia. I vaig pensar, mira que si és en ddrvier! Però em temo que no. Algun dia coincidirem? Seria ben divertit!

pepito ha dit...

la envidia es mala... El barca es un gran equipo, pese a quien pese.

Jordi ha dit...

Realment mafiòs! Trist, molt trist!

Ferran Porta ha dit...

Però se suposa que en Laporta no en sabia res, de tot això, no? Se suposa que tot plegat és cosa de l'Oliver. Em pregunto si ens ho hem de creure...

maria ha dit...

Quines polèmiques...La veritat se les podrien estalviar.

Guillem ha dit...

Això això, que tornin els de sempre, què és això d'una gent que van de listillos i que total només han guanyat 2 champions i 3 lligues en 5 anys? Res tu fora fora, que torni Gaspart i el nuñisme, i tornem a allò de guanyar una lliga cada 14 anys.

I després diem que som la millor afició, una merda d'afició és el que som, amb ganes de cremar-ho tot sempre. No tenim perspectiva. Laporta ha fotut cagades, però el vam elegir perquè canviés el rumb d'un club arruinat que s'arrossegava per la lliga i per europa (això quan es classificava per la Champions), i ara tenim un club sanejat, campió de tot i amb 2/3 parts de l'equip titular de la cantera, que és l'enveja d'europa..

Però ep!! Laporta dimissió perquè se'n va de la boca! Em recorda Clinton i el tema Lewinsky.

Lula ha dit...

és que ja aviat seràn com els polítics...
crec que cal diferenciar entre el club, els socis, els que estimen els colors i el joc, i els que en treuen un profit, que no ens enganyem, ha de ser un pastón, al final, la pasta gansa ho corromp tot

ddriver ha dit...

Silvia
Doncs si
Xitus
Doncs no era jo
Jose
El Barça si, los directivos...
Jordi
Molt trist si
Ferran
Si no ho sabia al endema el director general al carrer, es gasta 56000 eur nostres a esquenes del President? I si ho sabia, que ho sabia, ell fora. Investiga els posibles candidats seus per trobar draps bruts per poder posar tyranquilament al Sala Martin?
Maria
A mes de veritat
Guillem
Fa molts anys que tinc constancia de les seves actuacions. No cal que tornin els fantasmes del passat pero gent com cal si i sobretot gent digna del carrec.
La lliga l haurien d haver guanyat 5 anys seguits si no s hagues fotut les festes que es va fotre amb en Ronny amb els nostres cales i les dos primeres gracies als fitxaxes d'en Sandro.
Des de que existeix el BARÇA, escandols a les directives hi ha hagut molts, pero aquesta junta reuneix el numero mes alt d'escandols, des de Franquistes a la directiva i negar-ho a amb la cara com el ciment seguir despres d'una mocio amb un 61% en contra i ara aquestes tontades, que es gasti els seus cales d'una vegada, que no en te?
Lula
Si pero es que ja son tantes coses