dimarts, 23 de juny del 2009

SANT JOAN

He tingut sort al trobar la feina a temps per poder pencar el dia de Sant Joan,de fet em sembla que he treballat tota la vida per Sant Joan.

De fet vaig començar a fer de DJ en una nit de Sant Joan i ja des de aquell any tots els Sant Joans han estat dies laborables per mi.

En el mon del taxi,es la millor nit del any junt amb Fi d’any,a no ser que tinguis un dia increïble el dia menys pensat com ahir a la nit,que tot sortia rodo.

Avui els que vulgueu taxi,paciència i sobretot coneixement,si esteu trufats millor el metro,te bancs mes grans per estirar-se i vomitar tranquil·lament,no cal embrutar cap taxi.

Avui,tingueu en compte que puja a un taxi val una miqueta mes,la baixada de bandera seran 2.00 e com sempre +3.10 e ( de 20.00h a 8.00h )+2.00 e ( de 0.00h a 6.00h) No hi ha res que cansi mes de la nit de Sant Joan que explicar a tothom el perquè de tants suplements,cada un que puja et fa la mateixa pregunta i a mesura que passen les hores,tu tens menys ganes d’explicar-ho i ells menys capacitat de comprensió.

Apa bona revetlla,ara una de les que mai et podies oblidar de punxar en una retvella


8 carreres:

Clidice ha dit...

Bona revetlla i bona feina! :)

Ferran Porta ha dit...

Seny i coca per tothom!

Carquinyol ha dit...

què vagi bé i ja ens explicaràs.

the silver blue sea ha dit...

Feliç solstici ddriver.

Rita ha dit...

Bona feina, guapu!!!!!
Petons!

Sílvia ha dit...

Hola Ddriver!
desitjo que hagi anat bé.
salutacions
Sílvia

Lula ha dit...

Jo com que fa temps que em dedico a torturar el son dels veins amb petards i tornar a casa tranquilament m'estalvio els suplements.
Comprenc que tothom ha de viure, però és clar que sobta que hi hagi aquests suplements, sobretot si els trobes al final de la festa quan ja vas escurat.


Felicitats altre cop pel curro.

Besoootes

La Loren ha dit...

Holaaaa estuve viendo tu blog y el mio no figura entre los que recomendas, que clase de amigo sos??? Un gusto saludarte despues de tanto tiempo.