diumenge, 21 de juny del 2009

LA T1


Be,ja he començat a pencar i a mes en un cap de setmana,en el que hi havia molta feina gracies al Sonar09.

Les primeres hores em sentia estrany,potser el canvi de cotxe,de taxímetre,tot però anaven passant els minuts i em sentia millor.

Al final molt content i potser les ganes de que anés be,han fet que anés millor del que esperava inclús,la jefa contenta,tot ok.

Ahir a mitja tarda,estava a la benzinera del airport posant gas i arriba un sms de Aena,que falten taxis a la T1 amb urgència ,encara no havia anat i dic;anem a investigar.

De la T2 a la T1 primer has de fer infinitat de rotondes seguint unes indicacions,per fi,quan s’acaba el camí i dius ;deu ser aquí,entres a una espècie d’autovia d’enllaç,mes indicacions cap a la zona d’espera i desprès un scalextric i per fi trobes la zona d’espera nostra,a destacar la pantalla de plasma del bar i que ara tindrem sostre a la nostra zona d'espera.

Aquí sense aturar-nos ens envien a tots corrent cap a la T1(perque "faltaven" taxis) mes autovia d’enllaç,jo seguint als altres sinó ves a saber on hauria anat a parar,i per fi entrem a una túnel que ens porta a la zona d’arribades.

A destacar el recorregut tant llarg que em de fer nosaltres per arribar fins aquí.Tingueu compasio dels taxistes que us recollin,si arriben marejats de tanta volta per recollir-vos

L’edifici del aeroport maco,molt maco i funcional,com tots els aeroports americans,arribades a baix al carrer i sortides a la planta de dalt per no col·lapsar de vehicles el davant del aeroport.

Molt be tot,excepte que no arriben avions allà quasi,ens envien sms dient que falten taxis i no se perquè faltàvem,potser perquè els barcelonins que anessin a veure el airport veiessin que també hi ha taxis i poder fer la foto.

Desprès de mes d’una hora de fer el paries allà,apa de buit cap a la ciutat a treballar,molt be Aena!!

8 carreres:

Carquinyol ha dit...

La T1 tal i com està ara mateix no és més que un gegant amb peus de fang, política d'aparador que deia l'altre dia en Vicent Partal.

I a mi que em recorda a la targeta multi-viatge de fa uns anys...

sargantana ha dit...

queden bonics tots els taxis alla posadets....
mira fan goig.....
tu..ja saps...señor, si señor!!
perdo...senyora oi?
jajajjaj
apa siau!

Ferran Porta ha dit...

Ves que no estiguin fent proves, els cràpules d'AENA, i no us n'hagin dit res als taxistes.

Quina passada de recorregut entre la T2 i la T1, no??

Eli ha dit...

Ostres i currant de taxista! Molt b
be, no???
Això ho feien per que us anèssiu familiaritzant amb la nova terminal. Molt bonica sembla, ja veurem després quines "pegues" trobem!
;-D

Núr ha dit...

Això de les arribades i sortides separades en dos nivells crec que està la mar de bé! Ara, tanta volta per carretera d'una terminal a l'altra... vols dir que cal?? Per als cotxes privats, també és així? Mare meva... :S

Sílvia ha dit...

Hola ddriver!
Els taxis de barcelona són un reclam turístic ;)
salutacions
sílvia

Jordi ha dit...

Els taxis sempre fan bonic a les parades de l'aeroport. Imagina't que arriba un guiri i no en veu!! Home!! Aquests d'AENA també s'hi van lluir!

Com s'han atrevit a inagurar la T1 sense metro que hi arribi. És més, com van planificar la T1 sense que hi arribés l'AVE, que passa per l'altra banda?

Un Crit Valent! ha dit...

Hola ddriver, a veure si la temporada vinent podem estrenar la T1 per a un bon desplaçament.
Espero que amb la nova feina, puguis!!!
Quim