diumenge, 1 de novembre del 2009

RECONVERSIO DEL TAXI

Quatre ferits després de xocar un taxi i un turisme de Mossos al passeig de Gràcia

El vehicle policial estava de servei per la qual cosa viatjava amb les sirenes i senyals auditius prioritaris

Un turisme en servei dels Mossos d'Esquadra i un taxi amb una passatgera han topat a les 9.30 hores d'avui a l'encreuament del Passeig de Gràcia amb la Gran Via de Barcelona provocant quatre ferits, un d'ells de pronòstic reservat, segons han informat fonts pròximes al cas.

El vehicle policial estava de servei per la qual cosa viatjava amb les sirenes i senyals auditius prioritaris, han explicat els Mossos d'Esquadra.

El conductor del taxi, de pronòstic reservat, ha estat traslladat a l'Hospital Clínic, mentre que la passatgera ha estat derivada a l'Hospital Sant Pau.

Noticia del Diari Avui

Aquesta noticia es veia venir, tard o d’hora tenia que succeir, si no era amb Mossos hauria estat amb “ambulancieros”. El fet d’utilitzar les llums d’emergència no et dona dret a entrar a qualsevol via a sac, sinó que et dona dret a entrar amb cuidadin. I aquests dos col·lectius no ho respecten molt. Jo mateix he tingut dos ensurts considerables per això, en el meu cas amb “ambulancieros”.

Els mossos quan posen les llums aquestes s’emocionen i es creuen que estan a qualsevol poblet de Catalunya sense trànsit i els ”ambulancieros” estem farts de veure com posen les llums i quan estan a prop del bar on van les apaguen o a prop del lloc de trobada amb companys.

Aquests últims en molts casos conductors estrangers que no coneixen pas la ciutat i els veus molt perduts i conduint a sac,t’apereixen a un carrer direcció Besòs, mes endavant et creuen els mateixos direcció Llobregat...com per posar-te malalt

El únics que amb les llums d’emergència son uns negats son els pitufus, no tenen ous suficients per conduir a sac, molts cops els veus i penses “i perquè no s’hi fica si ho tenia be?”

I desprès hi ha els bombers, aquests els deixes pas i desprès els has d’avançar de lo lents que son, encara se’m fa increïble el pensar com un amic meu va acabar amb el seu cotxe sota un camió dels bombers.

Jo crec que en aquests casos son ells els que haurien de vigilar el trànsit i no els que ja anem circulant, ja que son ells els que s’incorporen fent el cabra a la via.

No es manera de continuar la reconversio del sector, inacabada fa anys pels anys de Bonança.

Sort al company i la passatgera.

3 carreres:

Raúl Paulís ha dit...

Piensan que están por encima del bien y del mal, que viven en el lejano oeste, pero seguro que le dan vuelta a la tortilla y la culpa se la llevará el obrero del volante, un abrazo

maria ha dit...

Bufa tu,quin ensurt!Espero que estiguin bé...
Ostres amb això del camió dels bombers si que m'has deixat parada.Ja m'apartaré quan els vegi...

Farlopa ha dit...

Mirea justament avui m'ha passat una cosa per l'estil, segur que els ambulancieros que m'he creuat anaven a fer un bermnut ;)Passis bona setmana!!!