diumenge, 9 de desembre del 2007

EDIMBURGH

Com es pont i tinc el taxi espatllat i no tinc cap historia per explicar aqui estan els ultims articles del viatge a Escocia.
Aquet es el dia que teniem per començar el penultim dia de viatge per Escocia i el mes agotador de tots, Anant a Edimburgh,la temperatura esta be 0ºC ni fred ni calor,es un viatge bastant rapid entre Glasgow i Edimburgh,al voltant d una horeta,algo menys. Nomes entrar a Edimburgh,ananvem tirant direccio Center,fins que ens vam despistar i vam apereixer devant d aixo. Un estadi que no comptavem visitar,sabiem d ell,pero no es de football.Es el famos Murrayfield. L estadi on jugan aquets La seleccio escocessa de Rugby.Ja que hi eram,vam preguntar per visitarlo,ens va enviar al altre costat del estadi, a comprar tickets per el tour que començava d aqui 2h!!! En principi l hi vam fer cas,pero pensant ho,em de visitar Edimburgh i com aqui perdem molt de temps...malament. Tornem cap el cotxe i el Isidro l hi pregunta al porter,si el pòdem veure,que dos hores no podem esperar,i cap problema,paseu,aneu a segona graderia si us plau. -thank you man!! Es impresionant,l estadi mes gran d Escocia i es per Rugby!!!no per football.
Vam fotografiar tots els detalls i desde tots els angles...
I en mitja horeta polulant per les grades d un inmens estadi,sols en tenim prou. Comencem a endinsarnos a Edimburgh i primeres vistes de la ciutat Aixo promet i com ja tenim estudiat aqui h ha molta cosa per veure,aixi que ens decidim a buscar l estacio de trens on hi ha l oficina de turisme. Aquet es el vestibul tant xulo de l estacio. Un cop ens organitzem,el basic,es veure la milla real,de dalt a baix o de baix a dalt.
En fi la part baixa,tot i que despres fa pujada la tenim mes a prop.
I comencem doncs per Palace Hollyroodhouse,la residencia de la reina a Escocia
Un palau molt maco i molt interesant de visitar,per aqui pasant molts anys de l historia de Gran BRETANYA. Nomes entrar et donan com un walkman,amb les explicacions en l idioma que volguis,per seguir la visita.
Devant del palau,ja un cop dins hi ha aquesta curiosa font. Despres d un bon ratet,sentint,totes les explicacions del walkman i veint l edifici per fora pasem al pati interior,que ens portara al interior del edifici. Aqui ja no es pot fer res,nomes mirar i escoltar el walkman,no es pot fumar,no es poden fer fotos... Be aixo de que no es poden fer fotos...em vam fer mes que si ens haguesin deixat,tot i tindre els segurates amb nosaltres tot el rato,despres d un avis. Al sortir,a un lateral,tens l abadia del palau,destruida a la guerra de les religions Te molt d encant l abadia aquesta,em va agradar caminar per una esglesia amb tanta claror Despres d una horeta pasejant per Hollyroodhouse,fent fotos i escoltant l incomode walkman marxem d aqui amb una molt bona impresio del lloc.Ens ha agradat moltisim,ara ens queda una milla per recorrer encara,estem a un dels extrems de la milla

3 carreres:

Xavi ha dit...

Ja que veig que has tret el cap per una estació de tren escocesa.... com son els ferrocarrils allà? També et persegueixen els de seguretat només treure la càmera?

ddriver ha dit...

XAVI
nooO,a nosaltres ningu no ens va dir res,aixo ens va pasar a l estacio de Plovdiv Bulgaria,estvem fent fotos a la lamentable estacio que tenen i un militar emprenyat ens va donar el toque,pensavem que ens treien la camara

Xavi ha dit...

Doncs si ho fas aquí segurament et passarà com a Bulgaria.