dissabte, 18 d’abril del 2009

MUNIC

Desprès de 15 o 20 litres de cervesa ja hem tornat de Munic.I com no tinc molt a explicar de feina anire explicant aquet viatge que quasi acaba en tragedia.

La primera sensació al arribar a Karlsruhe va ser de que el pilot s’havia equivocat de bundesland i ens havia portat al bundesland de Mallorca,estàvem per sobre dels 20º i fins l’últim dia no baixaríem d’aquesta temperatura,inclús la superaríem en 7 graus alguns dels dies.

A Karlsruhe varem agafar el cotxe de lloguer i cap a Munic. El recorregut es com estar a Disneylandia dels conductors,pots corre el que vulguis!!! A excepció de alguns punts que tenies que anar a 120 però poquets i com el cotxe ja s’havia acostumat a no baixar dels 190km/h perquè afluixar.

El poble mes gran d'Alemania es diu Ausfhart,esta anunciat a tot arreu pero o vam ser capaços de localitzarlo a cap mapa.Fins que ens vam enterar que volia dir sortida.

Enseguida vam estar a Munic i directes al Olimpia Park.Aqui vam tindre sort que feien no se quina festa i es podia visitar l’estadi mític de la final del Mundial 74 i olimpíades 72,gratis.

I fins la gespa ens van deixar estar,la veritat es que vam desfruitar com nens,desprès els mes valents poden caminar per la teulada de metacrilat del estadi per 39e.

Al acabar la vista cap a la BMW (Bavarian motor Works),al sortir del parking ends trobem amb un edifici espectacular i ens pensàvem que era el museu i no era la botiga,despres vam anar al museu i una mica car per el que veus,millor la botiga.

Desprès,el primer 0.5lt de cervesa a Munic i com no,la millor de totes Augustiner,sota la Olimpiaturm.

Un cop acabada la cervesa cap a munt. Desprès d’haver pujat a tantes torres i edificis a EEUU aquesta torre no impressiona gens,ara si te una gran vista del park olimpic.

D ‘aquí ja vam anar a localitzar l’hotel i un cop allà trucar els de Torroella que venien via Milan,com sempre,estaven a un bar.

Vam sopar el menjar típic alemany de Kebabs i d’aquí a fer un tomb per el centre però a mesura que entravem a les cerveseries les tancaven,es veu que a les 23.30h serveixen l’ultima birra i a les 12 tanquen,ja nomes ens quedava el barri de les golfes on hi hagués bars oberts,quin remei,cap allà a fotre les penúltimes birres i a dormir.

2 carreres:

Xavi ha dit...

Jajajaj, molt bona la del Ausfhart!!!

No vas trobar obres? Es que per les autopistes alemanes sempre n'hi han! Pots correr però a la que trobes un tram en obres cagada... i n'hi han uns quants.

Ferran Porta ha dit...

Haha, sí que l'has clavat amb l'Ausfahrt! :-)
Està clar que el viatge us va valer la pena per molts motius!