divendres, 30 de gener del 2009

ho haveu vist?????

Avui ompliria el post d'insults cap en Guardiola,pero millor que me reprimeixi. Aquet noi,es veu que hi ha coses que no les sap encara.
1)Això es un club de futbol,i no una ONG de jugadors sense fronteres. Esta molt be que deixem jugar amb la pilota als entrenaments a elements com en Gudjohnsen,Caceres,Hleb,Pinto colorado i algun altre que avui no ha jugat. Pero els dies de partit,aquets tios haurien d'estar a 100km de distancia del camp on jugui el Barça.
2)Els nostres grans rivals son els de la capital i la banda aquesta,d'alla dalt de la montanya Aquets dies,sense excusa han de jugar els millors. El dia del Racing que faci el que volgui,no ens vindrà d'uns punts a la lliga però amb els grans rivals s'ha d'anar a maxacar.
3)Quan fem crides a l'aficio perque es presenti al Camp Nou,perquè passaran llista,també vull que es presentin els jugadors de veritat.
Ho d'ahir es com si t'anunciessin una obra al Liceu amb grans tenors i quan arribes alla,et trobes que els grans tenors els reserven per el diumenge,que hi ha un altre cantada.
Aviam,jo treballo tots els dies..aquets no poden jugar dos partits a la setmana?? L'any del Rijkard que va haver tants lesionats,nomes teníem 12 jugadors i jugaven cada setmana.
A pesar de tot,feina feta i a semis,han caigut tres golets. Pero feia temps que no sortia tant emprenyat de missa.

15 carreres:

Unknown ha dit...

Ja t'has canviat els calçotets o els has llençat a la brossa directament? No cantàveu tant no, al final...

Per cert, vaig poder comprovar en directe que totes les grades estaven a rebentar de gent catalana independentista. I tothom parlava (i cantava) en català, per descomptat.

La millor afició del món. JAJAJAJAJAJAJAJAAA!!!!!

Unknown ha dit...

Per cert, de bon rollo, eh!

Anònim ha dit...

Ja és trist que una temporada on estem arrasant com aquesta hi hagi culers emprenyats amb tot i amb tothom, si és que no n'aprenem, no sabem relativitzar les coses, com estavem fa anys i com estem ara ... i tot i així encara hi ha gent que s'indigna i xiula.

I pel que fa al perico que volta per ací ... felicitats noi, celebro que estiguis tant content per la derrota. Aquest any deus estar d'allò més content tenint en compte la quantitat de derrotes que acumuleu. Apa, sort i fins l'any que ve a les 12 del matí contra l'Eibar.

Ah, no sé si tothom era indepe al Camp Nou, però sí que vaig veure milers de senyeres i d'estelades. En canvi els "fans" del l'Espanyol portaven banderes espanyoles. Per no parlar de quan xiuleu als vostres propis jugadors negres "gran afició".

De bon rotllo eh!

ddriver ha dit...

que trist que estigueu tant contents per haver quedat eliminats,tambe deu n'hi do la genteta que vareu portar alla dalt la gavia

ddriver ha dit...

Guillem
Emprenyat clar,estem perdonant la vida a tothom i mes ahir,que aquets haurien desaperegut per sempre mes. Al camp del Eibar,desgraciadament no podran anar fins d'aqui a dos anys quan estiguin a segona B,va malament l Eibar

Carles TV ha dit...

Totalment d'acord, no podem presentar un equip amb en Pinto de porter...tanta rotació ja em cansa. Per cert, ja tinc ganes l'any que vé de veure un Polideportivo Ejido - Español a 2/4 dde 6 de la tarda i pel 33!

Ferran Porta ha dit...

L'avantatge de ser del Barça sense tenir ni puta idea de futbol -és el meu cas- és que només miro el resultat final. Veig 3-2 i la resta no em preocupa :-))

Bon cap de setmana.

Sílvia ha dit...

Hola Ddriver!
Vam patir, però estem en semifinals.
Jo també crec que Guardiola es va equivocar. Amb Pinto, Hleb, Guddy i Cáceres es complica guanyar un partit.
Salutacions i paciència!
Sílvia

Mikel ha dit...

cap problema!! estem a semis i els perikus si nomes saben marcar de rebot a l'esquena d'un defensa i per menjades d'un porter suplent no crec pas que es salvin!!

Per cert , he de confesar i confeso que el "a segunda" que es va cantar despres de l'himne al final del partit el vem començar el meu cunyat i jo jejeje

Jordi ha dit...

Tota la raó amb en Gudjohnsen. Jo ja fa molt de temps que dic que és el pitjor home de llarg (bé, sense tenir en compte en Martín Cáceres) del planter i no té nivell per jugar al Barça. Han de jugar els millors i prou.

Ddriver, crec que estem començant a entrar en un petit "bache"...

chamb ha dit...

ddriver cony,

que ens duri el Guardiola. Es nota que treballen i els numeros canten tu.

Aixo si, l any que ve fora el Pinto, Caceres , Hleb I el paquet de ros. I anem pensant en fitxar un marquez, que jugar amb el puyol i el piqué no mola.

assumpta ha dit...

Era de les que creia que en Guardiola no seria capaç de portar el Barça i ves per on ... m'alegro d'haver-me equivocat. No obstant, estic d'acord amb que no perquè es tracti de la copa s'hagi d'anar com si es tractés d'un partit de costellada. El que no entenc és com ecara hi ha (i perquè es fitxen) alguns dels jugador que tenim i que no han estat ni estaran mai al nivell suficient, com per exemple el pinto. A l'últim gol la pilota li va passar entre pinto i valdemoro. Deixe-m'ho estar .... !
Al final, com sempre, el que compte és el resultat !
;)

ddriver ha dit...

Carles
Primer partit temporada que ve,derby Apanyo-Barça ep Barça atletic
Ferran
Aleshores sempre content
Silvia
Patir tampoc,perque aquella banda quan agafaven la pilota no sabien pas que fer amb ella
Mikel
Fa 25 anys ja ho cantavem els boixos "vosaltres tribuners,sou els folloners"
Jordi
Si si gran batxe 5 al depor,4 al Numancia i a semis,putos batxes!!
Chamb
El que s'ha d'anar pensant es en un artit d'homenatge al Puyol i apa bon vent i barca nova
-assumpta-
En Pinto es nivell Lopetegui o Angoy,el problema es que en Jorquera i en Guardiola s'han posat de cul

Lula ha dit...

Mira, jo com que de tot això passo 3 kgs, aquestes emprenyamentes que m'estalvio.
Això si, ho comprenc perfectament, i sembla mentida que algú com en Guardiola, que en principi se suposa que sent més els colors i el país i tot això que un altre (diguessim qualsevol estranger) no se n'adoni.


Enfins
Besootes i tranqui, avui un altre partit oi?

Assumpta ha dit...

A mi em fa gràcia en Ferran, Ddriver :-)

Quan tu t'empipis, pensa en ell i en mi, home, que estem tots contents perquè hem passat!!

Ah!! això de "perico que canta" o "perico que vuela" és millor o pitjor que el "Messi muérete" que cantaven a Montjuic? Ai, ai...

Bé, que segueixen passant jornades i nosaltres ferms!! :-)))