dijous, 31 de maig del 2007

LA NOVA SAMARRETA DEL BARÇA

Avui tinc festa i no estic deprimit...sensacio extranya..

Aprofitare per escriure varies coses que entre setmana no he pogut.
La primera la gran noticia de la setmana,ja podem anar preparan 70 euros mes,si si ja esta aqui la nova samarreta del Barça.No m acaba d agradar perque antigament les dos franjas frontals eran blaves i la del mitg grana pero "son los tiempos modernos que nos toca vivir"que deia "la mode" al seu unic exit musical.
Aquets de la Nike ens faran anar al Ikea al final a buscar un armari nomes per samarretes del Barça pero es cert que quan veus un per el carrer amb la samarreta de l any pasat penses que pasat de moda esta.
A la final de Paris el meu amic Xavi va vindre amb un xandal del Barça Meyba!!i la samarreta tambe!!!un Frikie de molt de cuidado el colega.
Aquesta propera jornada de lliga juguem contra aquell equip que esta de lloguer alla dalt de la montanya de Montjuic.Aquell equip que a molts us va donar molta pena que perdesin la final de la Ueffa per penalts,menys a mi,a mi em va agradar mooooolt i sobre que fos d aquella manera tant cruel.
Aquets que us feien tanta pena ens volen fotre la lliga enlaire.En petit comite el rei de l escopinya a dit que ho de Glasgow ho arreglarant fotent l hi la lliga al Barça.
Un tal Pandiani,que deu l ha castigat ja i l ha lesionat ha dit que te moltes ganes de fastidiar la lliga al Barça,un tal chica(deu ser afeminat)i un sudaca anomenat Zabaleta tambe han dit el mateix.Un altre retrasat d aquets ha dit espero quitarles la liga al Barça(Marc Torrejon),habiam nen tu que has de treura,el teu equip no entrar ni a la ueffa l any que ve,com a molt ens la treura el Madriz o el Sevilla(remember this name)pero vosaltres nooooo!
Quina gent,encara us fa pena que perdesin?
Es que em foten de molt mala llet aquesta gent,habiam si segueixent repetint l historia i l any que ve a segona com fa 19 anys.
I ja m he ences tant que ja no se que anava a escriure mes.es igual mes tard un altre post que son gratis.