dimarts, 6 d’octubre del 2009

UNA MICA FART

Ahir a la nit, Dilluns, va haver la feina normal d’un dilluns i com cada setmana a les dues es va aturar tot. Aleshores the most of the taxis vam baixar cap el Port Olímpic i esperar que allà anés sortint gent, i la veritat es que encara va anar be allà.

Pero clar, tots no hi cabem a la parada i l’hem de continuar fora de lloc en doble fila fins al final del port.

Un dilluns dos de la matinada, del mes d’octubre poc molestem alla, de tant en tant passa algun cotxe.

De repent passa un cotxe dels Borderlines

A mesura que va passant va dient taxi per taxi, en un perfecte castellà ( el Català no deuen saber que coi es ) Voy a multar la doble fila.

Molts dels taxis van anar marxant. Quan acaba de donar la volta, el borderline s’atura al mig i treu la llibreteta. A tocar els collonets a la gent que treballa, mentrestant uns quants arabs a 35m d’allà s’estaven inflant a treure carteres, les putes davant el CASINO incomplint la normativa cívica, davant d’ells els paki beers.

Mentres escrivia el Borderline semblava que el company l’hi estes fent una felacio per la cara que posava.

Molt trist, al sortir de la parada carregat vaig donar uns tombs per la ciutat i com sempre carrer Muntaner ple de cotxes aparcats al carril taxi, Mandri davant el bareto de cal Pijo ple de cotxes en doble fila, Flores Navarro al carrer València ple de cotxes al carril taxi etc etc etc pero els Borderlines a ho fàcil, o aa qui no els hi passa un sobre ple a final de mes.

8 carreres:

Asimetrich ha dit...

Si és el que té posar micos a fer una feina que hauria de fer gent sensata. Avui em venia un d'aquests avantatjats preguntant-me, en castellà per suposat, on estava un centre a on havia de plantar una senyal de prohibit aparcar per obres... perquè mirar-se un mapa?

maria ha dit...

La nit barcelonina...no perdis la paciència.Per desgràcia han d'omplir-se la cartera d'alguna manera.I ho més fàcil,sou vosaltres...ho sento molt.

Assumpta ha dit...

Ostres, sí, per què han de parlar sempre en castellà, ostres?

Ferran Porta ha dit...

Però perquè no ho denuncieu, perquè no ho feu públic? Em sembla recordar que un cop ja et vaig animar que ho fessis: carta als diaris. És ben bé el que tu dius: prou feina important hi ha a fer, i es dediquen a tocar els p*brots a qui curra! Dubto que de matinada, els taxis aturats allà feu nosa a ningú.

Jordi ha dit...

Imagino que segueixen directrius dels caps. Això va com va. Un dia els toca a uns i un altre dia a uns altres. A mi també m'ha tocat, eh? Precisement anant a comprar flors a la Navarro me'l van multar!

Carles TV ha dit...

Són una colla de sapastres analfabets amb uniforme....quina banda!

Mangas ha dit...

Las multas hasta hacen previsiones de cuanto van a cobrar,y ahora tendrán que poner mas para intentar bajar los deficits,
y claro,van a los debiles y a quienes saben que van a pagar.
todavia no he visto que multen a los gitanos que montan a toda su familia en las motos.

ddriver ha dit...

Asimetrich
es cm la pelicula del planeta dels simis jajaj
Maria
Doncs van llestos
Assumpta
si noia,esla llengua del cos de la GU
Ferran
si Ferran pero aleshores hi hauria caça de bruixes, son aixi, jo ja ho denuncio cada cop que em passa al meu bloc
Jordi
Doncs l'hi dones la multa al Navarro i te la treura, segur a mes.
Carles tv
Un ex-amic meu es va fer del equip aquet.I m'explicava que per fer l examen els feien omplir una rotllana de color vermell, el que ho feia be, mosso, el qu sortia de la ratlla Urbano
Mangas
poca feina i poc esforç i molt rendiment