dimecres, 26 de maig de 2010

OUTLETS

Avui he fet un viatget al aeroport de Girona. Un bon viatge i a mes amb un amic del poble que casualment ens vam trobar dins el meu taxi a Barcelona fa uns dies. I com l’empresa el fa viatjar molt doncs ara el porto jo als aeroports.

Pero tornant de Girona, avui com tenia festa, he tornat per la nacional, no hi passava des de que vivia per allà i em feia gràcia. Sempre tornem per Autopista i escopetejat cap a la city.

Baixant per la NII m’he trobat amb un outlet que ja no el recordava. Si vens per autopista passes per els outlets del Roca Village pero per baix, tens el mes gran outlet del sexe.

Si si, segur que es un outlet!!! Tots son restes de sèrie, material d’altres temporades que ja no estan de moda ni ho tornaran a estar mai.

A altres carreteres també hi ha prostitució, pero son mes mercadillos, que entremig pots trobar alguna ganga. Aixo no, era un autèntic outlet. Pero quan hi son, es perque be algo deuen pillar, Ha d’haver per tots els gustos.

5 carreres:

Jesús M. Tibau ha dit...

les carreteres nacionals n'estan ben plenes, d'aquestes cadires de plàstic, sovint buides

maria ha dit...

Per les carreteres d'anar cap a Girona i comarques també n'hi ha forces...

Anònim ha dit...

En aquest tema, es pot estar d'acord o no en la seva legalització o la seva prohibició, però el que sí sembla de sentit comú és evitar situacions com aquestes, que es troben enmig de la carretera sense cap garantia ni res. No es podrien posar d'acord com a mínim en aquest aspecte?

nur ha dit...

Ostres, el cap de setmana passat també vaig anar per on tu dius i en vaig veure de cadires (amb noia inclosa) unes quantes. Em va sorprendre, potser perquè la proximitat a la gran ciutat fa que per aquí no en veiem gaires, oi?

Amy ha dit...

I appreciate your PO very much the picture with the article. Continues to refuel!!