dilluns, 24 de febrer de 2014

Pujant al taxi-bloc un altre cop

Avui regirant en les meves coses al ordinador m’he trobat amb els meus blocs. I m’han entrat ganes d d’escriure. No pretenc pas que la gent torni a pujar a aquest taxi bloc, sino per mi, crec que m anava be escriure .
Abans aquesta feina era la millor del mon, et passaven les nits volant, feies entre 40 i 50 viatges, ara la realitat ha canviat molt, fer-ne 30 un dissabte ja es una gran noticia.
Abans, l’esclavitud de treballar 12h diàries compensava i feia que cada dos per tres t’agafessis 4 o 5 dies de festa i fessis algun viatget, be a veure el Barça per Europa o ves a saber.
Ara les 12h s’han convertit en un patiment, just per cobrir despeses. Be, son els signes del temps,totes les feines estan per un estil avui en dia.
Avui comença el mobile world congres, un oasis al desert, ja que la setmana que ve tot tornarà a una absurda lluita per cobrir despeses.
Desprès d’uns mesos vivint al Per, he estat gairebé un any treballant de dia i fa unes setmanes he tornat a la nit.
L’altre dia, va pujar un empresari del taxi d’un país de terres fredes i xerrant em va proposar portar un taxi al seu país. La proposta era si mes no inesperada pero a mesura que han anat passant les hores em desagrada menys.

Del que es tracte es d’anar passant experiències en aquesta vida per arribar  a la fi. Quedar-se a Barcelona es enterrar-se en vida.

4 carreres:

mapi ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
mapi ha dit...

Ups, deia que, benvingut de nou!! :)

Carquinyol ha dit...

Bentornat company, i espero llegir més d'aquelñes històries tan entretingudes que comparties amb tots nosaltres.

I si la vida et porta per altres països, també !!

ddriver ha dit...

MOLTES GRACIES