dimarts, 25 de febrer de 2014

PREMIS MOBILE WORLD CONGRES


Be, primera nit del mobile world Congres i ja tenim alguns guanyadors .
Primer el premi al tio mes fora de lloc. Un Ucrainià, que com es lògic tenia mes el cap al seu país que en el congres Mes preocupat per on collons estarà el president del seu país que per els business que pugui fer al congres.
Premi a la mes rapida del congres. Una anglesa, que no feia una hora que era a Barcelona i l’hi ha tret el mobil i la cartera.
Premi a la flipada del congres. Una Noruega súper feliç amb els embussos i amb els 17ºC que marcava el coche. Deia que per ella allò era estiu. I apa la mar de feliç cap al hotel.
Premi als llestos del congres. 4 hindus que pugen amb targetes de 4 diferents hotels i em diuen el ordre de deixar-los. Els explico que si ho fem d’un altre manera els hi costara molt menys. Resposta; no no, ja sabem que ens vols enganyar, aquest es el ordre... total 40€ per llestos.
Premi al Xino mes borratxo i el borratxo del seu germa. Dos Xinos que s’aguantaven de peu perque es recolzaven un amb l’altre. Anem al Hotel. 10.10€ i despres d’una hora aconsegueixen reunir 8€. No no son 10.10€ i ha començat a parlar amb Xino, treu un feix de bitllets de cent i per mi que deia en xino “porque yo tengo mas dinero que tu”..total m ha pagat 108E per un viatge de 10.10€ Visca el garrafon!!


4 carreres:

maria ha dit...

Que bé que has tornat. Amb tu si que s'explica el veritable congrés de mòbils.
Ben tornat maco!

Carquinyol ha dit...

Quina pena que els xinos no portessin bitllets de 500, eh?

ddriver ha dit...

Gracies Maria, i si Carquinyol de 500 o de 5000 jajaja

ddriver ha dit...

Gracies Maria, i si Carquinyol de 500 o de 5000 jajaja