diumenge, 25 de juliol del 2010

FI DEL BLOC

Be, em sembla que aquest bloc ha arribat a la seva fi.

No fa sentit continuar-lo si no faig de taxista. I em sembla que la meva idea desprès de mes de 17 anys en aquesta feina es deixar-la definitivament, encara que mai se sap com apretaran les coses.

De moment m’han trucat per varies ofertes de taxista i he dit que no amb moltes ganes.

Estic fart de que tinguis que treballar per flotes on et pretenen pagar com a un paki o treballar per jefes farloperos que quan es desmadra el seu tema, el que va al carrer es el treballador per poder fer ells mes hores i reduir despeses.

De moment em prendre n bon temps de relax, cobrant l’atur i buscant coses fora.

Si m’agobio de no fer res o passa el temps i no trobo res del que busco sempre puc buscar un tràiler per fer internacional o les males males tornar amb algun taxi.

Volia arribar als 1000 articles pero m’he quedat en 900 i pico, no esta mal.

El que si continuaré a un altre ritme els altres blocs. Sobretot aquest http://taxisoftheworld.blogspot.com/

En el que segueixo esperant fotos de taxis de arreu del mon.

En fi, moltes gràcies a tots, heu estat uns grans companys de viatge.

29 carreres:

Nihm Smoboda ha dit...

Quina puta merda, company.
Sincerament es trobaran a faltar les teves carreres sobre l'asfalt d una ciutat tan fascinant com podrida. T agraeixo la companyia que m has donant llegint te, perquè a vegades coincidia en mals moments i em podia riure una estona, cosa necessària si es vol aguantar certes coses o intentar tenir la paciència de canviar-les.

Gràcies per ajudar a que la catosfera sigui alguna cosa.

Se't farà un homenatge en una història que porto temps escribint. Els taxistes haurien d'aparèixer més sovint en els moments més interessants d'alunes novel·les.

Nihm Smoboda

Clidice ha dit...

Ja fa temps que estaves xof, em sap greu, però tot el que sigui bo per a tu és bo per a la resta :) Pren-t'ho amb calma i no ens abandonis del tot. Estaré pendent de fer fotos als taxis on vagi i te les enviaré :) Un petonàs :)

nur ha dit...

Doncs sincerament t'he de dir que ens has fet veure aquesta feina, la dels taxistes, d'una manera ben diferent de com la concebíem fins ara: les teves experiències, el teu coneixement de les persones... A mi la veritat és que m'ha agradat molt llegir-te (a més de retrobar-te, clar) :)

Si mai hi tornes... no t'oblidis de reprendre el bloc. I molta molta sort, ddriver :*

maria ha dit...

Ostres quina merda!I tan que ens has fet veure aquest món d'una altra manera.
No deixis que tota la merda d'aquest món t'atrapi,ets molt valuós.

Et seguiré de prop en els altres i si més no estarem en contacte,oi?

Salvador Macip ha dit...

Ha estat un recorregut molt interessant! Molta sort en les noves aventures.

El veí de dalt ha dit...

Hosti nano! Em sap greu! Per la feina i pel blog, és clar. Ja saps que sempre et deia que eres un pou de curiositats humanes! que et vagi molt bé allà on paris. Sempre seràs ben tornar al replà!

Sílvia ha dit...

Hola Ddriver!
Respecto la teva decisió. A vegades cal canviar per ser feliç del tot.
una abraçada
sílvia

Ferran Porta ha dit...

Coincideixo amb la Núria, que gràcies al teu blog molts hem conegut una altra cara del món del taxi, una cara que ens era totalment aliena. Moltes gràcies per això; i molta sort en el que facis. Que trobis el que et faci feliç.

Una abraçada, ddriver.

Xitus ha dit...

ostres,ja em va dir la maria que ja no feies d taxista.., et seguiré els altres blogs,aviat seré per la catalunya nord i te'n fare una foto, d taxi d perpinyà!

Jordi ha dit...

Molta sort, doncs, en la teva nova etapa i espero retrobar-te aviat per aquesta catosfera. I visca el Barça, com no! I visca Catalunya!

Albert ha dit...

Quina llàstima. Et desitjo molta sort en el futur i espero que segueixis gaudint dels partits del Barça i de l'Everton.
Adéu!

Anònim ha dit...

Molta sort! Aquest temps de descans ha de servir per a trobar allò que desitges. Espero que tot et vagi molt bé i bolidis aquests farloperos que t'han estat molestant aquests anys!

Mangas ha dit...

Suerte Xavi!
me lo he pasado muy bien leyendo este blog,

ddriver ha dit...

Moltes gracies a tots, el millor del bloc , sense cap dubte han estat els amics que he fet, mai m'hauria esperat coneixer tanta gent tant maca

Joana ha dit...

A vegades les circumntàsncies et porten a fer una aturada en la teva vida.Segur que t'anirà bé.
Una abraçada i mooolta sort!

Rita ha dit...

Que et vagi molt bé en aquesta nova etapa i que tinguis tota la sort que et mereixes.

Si algun dia tornes, avisa, please!
Petons!

Asimetrich ha dit...

Em sap greu, però et dessitjo el millor en aquesta nova etapa!

Jobove - Reus ha dit...

no has aguantat le presió, ho sento
una abraçada i fins a facebook

aniol ha dit...

Si inicies un nou blog personal, avisa.

Lula ha dit...

Wenu, amb un parell.
Si és el que sents, és el que has de fer. El cap s'equivoca, el cor no.

Concrepo amb molts (tots?) que encara que no sigui per explicar històries del taxi, no perdis el contacte i segueix explicant-nos què et passa pel cap, si et ve de gust.

Un plaer Ddriver. De veritat.

Dessmond ha dit...

Bé, que tot sigui a fi de bé. Llàstima que ens haguem de quedar sense blog! Hi ha posts memorables. Mai hagués cregut que dins un taxi hi pugués passar segons què. Sort que ho deies tu, altrament pensaria que és pura fantasia.
Sort!

Raúl Paulís ha dit...

Has trabao de taxista, o eres Taximetrista??????????' para mi que es lo segundo, de otra forma no habrías echo un blog; respeto tu decisión Xavi, pero.........no crees que bajar la bandera te da la libertad de ser tú mismo?, saludos desde el taxi, Raúl ( si yo te contara lo que es ser taximetrista en Montevideo.... 12 horas diarias por 300 euros al mes ( cuando va bien); Visca el Barça i visca Catalunya terra lliure, petons

Raúl Paulís ha dit...

Xavi, siempre pensé que no hacías de taxista, que eres Taxista, y a pesar de los administradores, piensa en la libertad de tu trabao, no os abandones, a 15.000 kmts de distancia, se notará la falta de un "company". Una abraçada molt forta, visca el Barça i visca Catalunya Terra Lliure

Raúl Paulís ha dit...

Xavi, siempre pensé que no hacías de taxista, que eres Taxista, y a pesar de los administradores, piensa en la libertad de tu trabao, no os abandones, a 15.000 kmts de distancia, se notará la falta de un "company". Una abraçada molt forta, visca el Barça i visca Catalunya Terra Lliure

sargantana ha dit...

despres d'haber pasejat amb el teu taxi..la ciutat ja no sera el mateix

bona sort en el que et proposis
mil petons

Anònim ha dit...

T'he seguit des de fa temps. No agafo gaire el taxi, pero l'altre dia vaig arribar a l'aeroport i a la fila un amb la bandereta d'Ejpaña a l'antena i el que em va tocar un vell andalús amb l'escut franquista al salpicadero.
Ara que ho deixes perdo qualsevol esperança de trobar algo potable entre aquesta fauna, aniré caminant o en tren abans de donar un duro a aquesta purria.
Bona sort en la nova etapa!

Assumpta ha dit...

Molta, molta sort i una gran abraçada!!

Jesús M. Tibau ha dit...

caram, quants dies que no passava per aquí.
Serà una llàstima perdre la teva visió de les coses.
Sort.

Voluptuosa ha dit...

Mecatxis! Ara haurem de fer Barcelonaapie?