dijous, 13 de maig del 2010

TENIM SINDICATS A AQUEST PAIS!!!!!!

Jo que pensava que els sindicats d'aquest pais els havien reconvertit en oficines d'ajut a l'inmigracio i resulta que encara fan la seva funcio!!!
Pero clar, per defensar els mes aforits, els unics que tenen la feina assegurada.
Pero per defensar els mes de 4 millions que estan sense feina no han alçat la veu, ni tant sols una vaga general, quan a França per menys han muntat 3 vagues generals. No sera que ja els hi anava be que els d'aqui ens quedesim sense feina per colocar quans mes inmigrants millor al mercat laboral??
Estic per fotre les maletes i marxar a buscar-me la vida a un altre pais d'Europa, ja fa dies que l'hi dono voltes al tema i ja he començat a mirar coses, em fot molt de fastic ja aquest pais començant pels politics i sindicats i continuan per la gent que no vol que siguem el que som, una Nacio!! Quan tots prefereixen seguir sent expoliats per el pais que ens okupa, que collons foto aqui, nomes el Barça i uns ulls molt dolços em retenen aqui.

5 carreres:

Sílvia ha dit...

Hola!
tenim???? segur?
sílvia

Jordi ha dit...

Agafat als ulls (i si pots a d'altres parts) i no te'n vagis! A mi em costaria molt fer aquest pas, de veritat. Començar una vida nova des de zero a un altre lloc... uff!!

Nihm Smoboda ha dit...

Jo ho he fet i no m he mort. Fés el que creguis que hagis de fer, company.

Anònim ha dit...

Sí que en tenim, però estan tan ben untats que callen i acoten el cap davant qui els sobresubvenciona. Quina creu!

Portnoy ha dit...

La CGT lleva desde hace meses una campaña de movilizaciones que concluirán en una huelga general. Pero claro, los sindicatos mayoritarios, supeditados a las subvenciones y a los partidos políticos, no son capaces de canalizar el clamor popular, ya que eso va en contra de sus intereses económicos. Afiliaros a un sindicato anarcosindicalistas, capaz a partir de la autogestión a dar respuestas contundentes a las situaciones de agresión a la clase trabajadora y olvidad la propaganda estatal.