dijous, 22 d’octubre del 2009

RUBIN KAZAN - MILAN


Ahir va jugar el Rubin Kazan a Barcelona i cap tàrtar va pujar al meu taxi. De fet només vaig veure uns baixar d'un taxi i cap al casino. Si vaig veure 3 cotxes amb matricula Russa però res mes, quan venen equipets així es un rotllo. En canvi els taxistes de Madrid estaran contents avui, a part per el gran partit que ha fet el seu equip, per retrobar-se amb Ronny al escenari del crim per la feina. De veritat, avui m’enrecordava d’ells, perque els del Milan l’últim cop que van estar aquí, ens van donar molta feina durant 3 dies i he recordat del que vaig escriure al Abril del 2006 aquell, que segurament es el que deu haver passat alla ahir i avui.

Post del 26 d'abril del 2006

Aquests Italians son l’hostia, no m’en crec a cap. Sembla com si els hi fes por reconèixer que son del Milan, no se que els hi hauran dit al seu poble sobre nosaltres, que som uns bàrbars?

El 35%dels viatges que he fet avui era amb Italians i cap era del Milan, com s explica això? A una nit normal pots portar un o dos viatges d Italians mes no. O sigui blanc i amb botella=llet. Just ara que hi ha el partit t infles a fer viatges d Italians...

El primer viatge ja ha estat amb 2 noies de quaranta, Italianas. Deien que no, que elles eren de Pisa i preguntaven que quin partit hi havia. Anaven xerrant amb mi sobre el partit i si que sabien de que parlaven i ho negaven encara, quan han baixat una no s ha pogut reprimir, la que tenia mes cara de golfeta i ha deixat anar un FORÇA MILAN! Que si no ets del Milan no ho dius

També he portat a unes noies jovenetes i deien que no que elles eren Calabreses i no hem parlat mes perquè duien una cara de susto...

Desprès he portat una parella joveneta que em rigut molt i xerrat molt, aquest l’hi ha costat però si que ho ha reconegut que era del Milan però la seva novia no. No ni poc, parlaven entre ells baixet i reien com dient com l’hem enganyat aquest.. pero desprès em començat a parlar de la “partita” de demani i molt be, el tio elogiava el Ronaldinho, deia que era increïble un jugador com ell. Em preguntava que perquè sempre riu? collons jo també riure tot el dia si guanyes 24 millons d’euros l any (incloent publicitat)Amb aquesta pasta li assegurava jo al nano aquest que seria el taxista mes simpàtic i mes somrient de tota Europa i reia el tio.

Desprès he portat a 2 mes que ja eren el colmo, que amb mi parlaven en angles. INCREIBLE! Però entre ells intentaven parlar amb angles però els hi sortien paraules amb italià i al final parlaven italià molt baixet. I quan els he preguntat dissimulaven dient quin partit hi ha demà? un mentia molt be i si arriba anar sol trago però al altre se l hi escapava el riure i el delatava

Mes tard he agafat uns de Napoli, pero al parlar-l’hi de Napoli coneixen menys que jo que només he estat un cop.. pero aquests han estat hàbils i m’han desviat la conversa cap un altre lloc pero molt simpàtics..

També n’he portat de Roma,Piacenza,Siena...Pero cap De Milan i això que juga el Milan aquí i hi hauran 5000tiffossi

Ja us dic que al taxi puja gent molt rara i molt mentidera

FORÇA BARÇA!!!A PER ELLS I CAP A PARIS!!!!!!!!!

3 carreres:

maria ha dit...

Ostres quina feinada que devies tenir aquest dia^-^!Visca el Barça! Visca el Milà!

Xitus ha dit...

Cap allí vaig!! I com que no sóc ni de l'inter ni del catània, no tindré aquests problemes jejeje!!

L'any passat quan vam anar a veure el Tolosa- Marsella, anavem per la vora del riu Garona i ens pregunten uns tres tipus de pinta no gaire fiable: Toulouse o Marseille? Pregunta trampa!! Doncs vam dir: Barça!! jajaja i els va agradar la resposta, van començar a dir noms aleatòriament: messi, eto'o, etc.

Salut! Te duc un taxi, si pot ser, davant del Meazza.

Nits ha dit...

Que estrany no tot això amb els italians? no els vas preguntar per què? Jo quan m'hi hagués trobat un parell de cops em sembla que no me'n podria estar de dir-ho.

Una abraçada!!!!