diumenge, 6 de setembre del 2009

JO NO SOC TONTO


L’altre nit m’atura una noia sud-americana. Em dona l’adreça on anava, per suposat a un barri d’aquests on viuen ells... I continua xerrant per mòbil, ja va entrar amb el mòbil a l’orella i va sortir amb el mòbil a l’orella.
Es lleig escoltar les converses dels demés, jo ho se. Però en un espai tant reduït, com l’interior d’un taxi es difícil no escoltar i mes quan en comptes de xerrar,criden.
Conversa típica, preguntant per tots els de la família, un per un, fins l’infinit. Als 4 euros de taxímetre la conversa de la noia entra en la fase de; perquè no quedem.. ( ep!! Amb mi no eh?? Amb l’interlocutor del telèfon)
- el 11 es fiesta aqui, porque no veniis de Madrid aqui?
- ...........
- si es fiesta, es su fiesta nacional
- .............
- fijate como son que celebran una derrota ja ja
Jo amb mala cara i amb la mosca a l’orella, perquè com a mínim siguis discret i abaixa la veu. A mi quan em truca algú i vull explicar la classe de porqueria que estic transportant en aquell moment, intento ser dissimulat.
Aquí la noia es va agradar ( suposo que veient que al altre l’hi feia gràcia el que deia ) i es va animar com l’Aznar amb dos copes de vi.
- Si si fijate si llegan a ser tontos que celebran las derrotas, hay que ser tonto!! Ja ja ja
El taxi que s’atura
- No aqui no senyor, ya le indicare, que aun falta mucho.
- Aquí si, aquí s’acaba el viatge noia
- No no si tadavia falta y esto no lo conozco, no se ni donde estoy
- Doncs ho sento, fora del cotxe
- Yo no me bajo no, hasta que no me lleva donde le he dicho no me bajo
- Al carrer t’he dit
- Pero porque??
- Mira perque jo no soc tonto com el de media markt
- Como?
- Que al carrer
- No puede hacerlo
- Ho estic fent, va baixa que no t’hagi de baixar jo
- Pero porque ?
- perquè no vindràs a casa meva a insultar-me no? fora!!
- Te voy a denunciar
- No ho crec, perquè ni et cobro, em farien fàstic els teus cèntims, fora!!
Un cop va baixar, van venir les típiques acusacions de racista i amenaces de tot tipus, ni cas, al carrer... només ens falten aquest al altre bando també.

24 carreres:

Ferran Porta ha dit...

Homeeee, ddriver, podies haver aprofeeitat l'ocasió per explicar-li una mica d'història!! Ara potser tindriem una persona més per la nostra causa, fent d'ambaixadora catalana entre la colònia llatina!

nur ha dit...

Sí, sí, com diu el Ferran, més val fer pedagogia i posar-se'ls a la butxaca, perquè ara les seves crítiques encara seran pitjors (tot i que no tingui raó).

Ara (dimoniet dolent), segur que et vas quedar ben a gust, eh? :P

Assumpta ha dit...

Doncs no sé que dir, eh? Ferran i Nur:
Si la noia hagués estat "indecisa" amb la seva forma de pensar, potser sí que en Ddriver l'hagués pogut convèncer. Però la tia estava insultant als catalans.

Som tontos? Doncs fora del cotxe!!

La mania ja ens la tenia igualment, doncs ara que es queixi amb motiu jajajaja

aniol ha dit...

Potser la noia aquesta hauria de recordar que fins fa no gaire (curiosament des que els governen els suposats dolents d'Hugo Chávez, Evo Morales i companyia) encara celebraven la vinguda al segle XV dels espanyols i el seu colonialisme. Vaja, que ells celebraven també una mena de derrota de la seva existència indígena.
Per sort, aquesta noia no representa la majoria.

sargantana ha dit...

jajajaja
d'aixo a casa meva em diem *tenirlos ben posats*...jajajja
pobreta..
ja te val.
;) bon diumentge!!

Xitus ha dit...

Tot el tema de la pedagogia està molt bé i potser s'ha d'intentar, però hi ha dies en que se t'inflen els collons. Què passaria a l'inrevés, algú de nosaltres allí en un taxi, dient que son tontos...

Salut.

Roger ha dit...

Mmmmmmmmmmm, mira què collons: que molt ben fet! La pedagogia és bona quan et volen escoltar, però per l'actitud que prenia aquesta persona queda ben clar que ja havia pres el seu bàndol. Insultar-nos d'aquesta manera i davant nostre? Doncs també cal saber dir prou: una altra vegada en públic serà més reservada (i de pas no anirà escampant la seva bilis anticatalana).

ddriver ha dit...

Ferran i Nur
Pedagogia es pot fer amb qui no sap i vol saber pero amb qui ja sap i falta NO
Assumpta
Doncs on es va quedar no crec que encara hagi passat cap taxi, mes mania encara
Aniol
Els hauries de veure el dia que celebren el seu dia nacional... et diuen de tot al taxi, hoy celebramos que nos libramos de uds... j els hi dic de mi no, a ver que dia celebro yo el dia que nos libramos de uds y de ellos

ddriver ha dit...

Sargantan
Gracies
Xitus
Sortiria la frase malaida, ud es un racista
Roger
Totalment d'acord

Miki ha dit...

Haver-te-la follat a aquesta puta

Minnie ha dit...

Què guarro ets, Miki

maria ha dit...

Doncs jo crec que vas fer molt ben fet...sense discussions i sense cobrar i amb insults encara. No en facis cas.El món està ple de gent ignorant, per desgràcia i sempre t'acaben insultant pel mateix, racista. Si no saben ni el que vol dir.
A mi em va passar el mateix fa poc.Al metro. Se t'enganxen pel darrera per colar-se i si no els deixes passar ja està, ets racista. Buff...paciència.

Ernesto ha dit...

aquesta gent te molt per la mà titllar de racista a qui no li llepa el cul. si tant orgullosa esta del seu pais, a que cullons ve aqui??

salut ddriver!

Asimetrich ha dit...

Doncs sí, de tant en quant s'ha de recórrer a la pedagogia. Però depenent del moment també podem tallar d'arrel com vas fer tu, perquè si hem de fer de pedagogs sense ser-ho, també podem fer de jardiners sense tindre el títol, oi?.

chamb ha dit...

aquesta no tornarà a fer l`idiota, no...

un aplaudiment

Carles TV ha dit...

MOLT BEN FET! Que els bombin! De fóra vingueren i de casa ens tragueren!

USD ha dit...

avui he posat més portes obertes que has enviat, i alguna coseta més.
Salut i gràcies

Jordi ha dit...

Sang freda i res del puny tancat, que una carrera és una carrera i més en temps de crisi! Si vas fer-ho, és perquè ho senties, i des d'aquí et recolzo. Ara, jo l'hagués fet fora explicant-li que aquí no es ve a insultar i a posar-te amb la gent que hi viu, sinó a fer pinya. I que diu molt de nosaltres que celebrem una derrota, perquè una victòria no té mèrit celebrar-la!!

Unknown ha dit...

Nosaltres no celebrem res, nosaltres commemorem, coi!

Ddriver quines respostes més bones que fas sempre.

100% d'acord en fotre-la fora.

escursó ha dit...

Si senyor Sir Ddriver ! Totalment d'acord, quina falta de respecte la tia aquesta... quina altra alternativa tenies ?..."encima de cornudos apaleados" No, aixo si que no...

Salut !

Unknown ha dit...

Ben fet, un no treballa perquè l'insultin.

Anònim ha dit...

La teva actuació em sembla correctissima excepte que et vas deixar de fotre marxa enrere i reventar-li el cervell.

Octavi Fornés ha dit...

Molt ben fet. I res de pedagogia, que ja hem fet prou el paperines. T'imagines a l'inrevés, un català a Madrid dient "tontos" als espanyols! T'haurien fotut d'hòsties.

Ens cal més gent amb orgull com tu!

gemma ha dit...

Ben fet!