dilluns, 28 de setembre del 2009

CHICAGO- MADRID


Be, com ja sabeu aquest bloc dona suport a Chicago 2016 des de fa molt de temps, des de que vaig estar allà Chicago i vaig entrar a la seu de la candidatura olimpica a la Sears Tower.

Uns dies desprès ens vam retrobar a la rua de Thanksgiven day. Estic adherit a la seva candidatura i cada setmana rebo mails d’ells explicant com van les coses i la veritat es que estan molt il·lusionats.

Molta gent creu que Madrid no obtindrà els jocs olímpics del 2016. Be, ja ho veurem. Un dels raonaments es que Barcelona 92 esta molt a prop encara perquè els pugui tocar a ells.

Barcelona 92 esta molt a prop a la nostra memòria però ja fa 17 anys i al 2016 en farà 24. Hi ha antecedents de repetició al mateix país amb menys temps de diferencia, qui no recorda Los Angeles 1984 i Atlanta 1996? 16 anyets de diferencia només.

No subestimeu l’enemic, estan sent molt persistents. Això es com entrar al Trauma i començar a fer proposicions a totes les que veus, sempre hi ha alguna que cau ( comparació molt desafortunada del autor però real).

I ells fa moooolt de temps que ho intenten .

Mireu aquesta es la portada de El Mundo Deportivo el dia que jo vaig néixer fa ....anys buuuf i a la portada ja apereixen demanant els jocs de 1972.La noticia del mig de la pagina.

Esperem que no caigui aquest cop i quan els hi caigui ja no estiguem en aquest país, seria insuportable la propaganda mediatica d’ells com en tot el que fan.

13 carreres:

Xitus ha dit...

Jo em baso més en que Londres 2012 ja és a Europa. Segurament sigui Tòquio.

Nits ha dit...

Hola DDriver!
Jo no penso que guanyi la de Madrid, però potser només és un desig personal, jiji.
I no m'agrada gens veure els del barça portant la bandera aquella al mig del camp amb la ma de la candidatura. grrrrr!!!

Ferran Porta ha dit...

Al meu entendre, el problema de Madrid 2016 no és la "proximitat" de Barcelona 92 (que com tu dius, no és tanta), sinó el fet que els Jocs del 12 també són a Europa! Em sembla altament improbable que el 16 els del 16 els donin a Madrid. En qualsevol cas, ho espero fervorosament.

Visca ChicagoRioTokio!

Ferran Porta ha dit...

Per cert, Tokio tampoc no ho veig clar: Pekin 2008 (Àsia) també és massa a prop. Suposo que serà Chicago, però m'encantaria que fos Rio! (pels sudamericans, que ja els toca, pobrets meus)

Assumpta ha dit...

No és tracta de que Barcelona 1992 estigui molt a prop, és que l'any 2004 va ser Atenes, o sigui, Europa i el 2012 Londres, també Europa...

Endavant Chicago!! ;-))

maria ha dit...

Tan de bó que t'escoltin!
Estic entre Chicago i Tòquio.

nur ha dit...

Doncs jo, per portar la contrària, m'inclino per Madrit, tot i que no tingui gaire oportunitats, tal com dieu.

Ei, molt visual la comparació de Trauma, hahahaha :P

Jordi ha dit...

Força Chicagooo!! Al final ho acabaran aconseguint per pesats, però espero que sigui tard!

Mangas ha dit...

tengo una corazonada,
va a ser Rio.

Un Crit Valent! ha dit...

Hola ddriver:
Jo també crec que haurem de tornar a passar 4 anys més ara amb la cantarella de Madriz2020.
I així anar fent, cada 4 anys apa..

ddriver ha dit...

A mi el que realment em fa por es l'onada de nacionalisme Espanyol que ens ve a sobre durant 7 anys si ells guanyen

Sílvia ha dit...

Hola!
Crec que serà Rio. No faré jocs de paraules...
salutacions
sílvia

Carles TV ha dit...

Som-hi Chicago! Abans chicaguès que eccspanyol!