divendres, 14 d’agost del 2009

KAOS OLIMPIC


Anit algun taxi deuria atropellar algun guiri al Port Olímpic o alguna cosa semblant,la poli tenia un taxi retingut i hi havia alguna ambulància per allà.

Resulta que va haver una invasió de guiris, uns 3 milions de guiris van decidir anar ahir al Olímpic..

Al hora d’agafar taxi, en comptes de fer cua, juguen a mariquita el ultimo, amb ho que invadeixen 1 carril i mig del trànsit. Aleshores t’ apropes a la parada i has d’anar esquivant guiris fins que arribes al començament de la parada (quasi mai ho aconsegueixes) o vas mirant el personal i seleccionant a qui portes, mires quina te cara de mes simpàtica i allà t’atures, encara que normalment les fan servir de ganxo per un grup que...

Be, la poli, per fi va decidir posar ordre al kaos per primer cop en 17 anys,bien bien. Pensava per fi!! Fan alguna cosa!!

Però en seguida van sortir els seus mètodes, porra en ma, controlant guiris cap a la vorera i llibreteta amb ma multant taxis que no encotxaven a la parada, es van inflar en 10m, perquè desprès van fer servir el seu mètode infal·lible, quan ho tenien tot en el kaos mes absolut van decidir marxar que ja ens apanyaríem uns i altres. Feia por entrar aa aquella parada ahir.


6 carreres:

Jesús M. Tibau ha dit...

potser és un nou esport olímpic

chamb ha dit...

igual els filmava alguna tele...

Lula ha dit...

Lamentable

Anit jo tb, enfilava el carrer cap a casa, i un bonic cotxe de la GU en direcció contrària... no vaig estar-me de cridar-ho quan van passar al meu costat, eren sobre les 11 de la nit, no hi havia gaire gent pel carrer i cap més vehicle.. no sé si eren nous i anaven perduts o què, però es patètic
Agghh
Avui estic de mala gaita oi?

En fins
Besoootes

maria ha dit...

Sí que hi ha un bon caos,sí!

Sílvia ha dit...

Hola ddriver!
potser si que és un nou esport olímpic, ja,ja
paciència!
sílvia

Albert ha dit...

Un cop anava en moto pel Raval i duia un GU en cotxe davant. De sobte va parar i va comensar a tirar marxa enrera el molt fill de puta!!
Tenien les finestres baixades i no em vaig estar de recordar-los que els retrovisors serveixen per alguna cosa i que no es pot circular marxa enrera a la via pública i menys per rectificar.

Quina tropa de subnormals!