dijous, 11 de juny del 2009

JA TINC FEINA

Abans obro el bloc,abans trobo feina. Si aquesta es la gran noticia,he trobat feina i no caldrà continuar el bloc.

Avui tenia cita a l’OTG per apuntar-me i ser un aturat oficialment i precisament avui tenia una entrevista de feina.

Un bon amic,i millor persona,amb la seva influencia va fer que el meu currículum passes davant de mitja sud-americà i fos la primera opció de l’empresa.

El que em feia falta realment era pencar,tindre ingressos i sentir-me útil,sinó de que?

Tindré la mateixa feina,un parell d’hores mes que fins ara i un sou un 15% inferior.

Al sortir de l’entrevista,tenia feina i em sentia com si m’haguessin escopit a la cara.

I m’és absolutament igual que em diguin racista però explicarem el perquè d’això. A mes els empresaris ho expliquen amb tota tranquil·litat i t’ho diuen,si no vols la feina tinc 2745 sud americans que si la volen.

Aquesta gent,estan rebentant el mercat laboral amb l’ajuda del empresariat d’aquí. Treballen,en el meu sector,per un 15% menys del habitual i això no es..

Mentrestant,el sindicats,venuts al poder,callen i nomes es preocupen d’aconseguir un millor ben estar per aquesta gent. I la gent d’aquí??

Aquesta gent ja van rebentar el mercat dels pisos de lloguer en el seu moment amb els pisos pateres. Vivint munts de gent a un pis de lloguer podien pagar preus de mes de 1000 euros al mes. Desprès anaves tu sol a buscar un lloguer i flipaves cada mes per pagar-los.

Ens estan destruint el país,nomes amb el interès seu i dels empresaris d’aquí.

Els cèntims que guanyi aquesta gent no seran invertits en la seva totalitat aquí,no,una gran part seran enviats als seus països d’origen amb ho que mica en mica anirem empobrim mes i mes el nostra país. Avia’m fins a on arribem.

Jo entenc que hi hagi immigració per fer segons quines feines,que molta gent d’aquí no faria,però es que ara ja ho estan fent tot.

Una immigració lògica seria de gent dels països del voltant i en moments d’excés de feina,com els primers negrets que hi havia al Maresme ajudant als pagesos a recollir la flor. A mes aquets s’integraven com ningú,la majoria aprenien abans el català que el castellà. Aquets d’ara no els parlis català perques era perdre el temps.

Però com som ho que som com a país,tenim el que ens mereixem. I mai tindrem mes,mentrestant tots ens preocupem de salvar la nostra hipoteca i prou

En fi,que estic molt content de tindre feina com podeu veure.

Apa tornem a ser aqui.


11 carreres:

Eli ha dit...

Primer de tot: Felicitats!!!
Després, dir-te que tens tota la raó del món, però es clar, si ens dediquem a dir tot això (que jo ho faig sovint) ens etiqueten com a racistes. I no hi ha dret!!!
No hi ha dret amb això i amb tot el que s'esta fent per la gent de fora.. I la gent d'aqui que?
En fi, és un tema que porta molta polèmica!!!
Res, home, que moltes felicitats, i celebro la teva alegria!!!

Lula ha dit...

Eiiiii

TOTS MOLT CONTENTS!!!
T'HO MEREIXES

Pss, entre nosaltres, un any com aquest, amb triplet i tal, home... és un any de sort no?

Besooootes

USD ha dit...

felicitats

Rita ha dit...

Guai!
Petons!

Carquinyol ha dit...

Ja tens raó en això que denuncies de la baixada de sous, pujada de lloguers i similars... el més trist d'això és que a qui s'hauria de collar (els empresaris) no se'ls colla ni se'ls collarà com cal.

En tot cas, felicitats per la nova feina !!

Jordi ha dit...

Moltes felicitas ddriver! De vegades, quan més enfonsat en la misèria estàs, sobre una porta! Me n'alegro molt!

Trobo que tens raó en moltes de les coses que dius. El que passa que com a l'empresari només li interessa guanyar diners, ja li està bé que li facin la feina qui cobra menys. El tipus d'immigració que tenim ara fa pena. No s'adapten gens ni mica i sempre estan formant guethos! Ara, això sí, ajudem-los, pobrets! Que venen de fora! Trist... Si vinguessin aquí i s'integressin, cap problema, de veritat!

Mangas ha dit...

Enhorabuena,y lo que dices,tienes razón,pero asi es el sistema,y me parece que nosotros vamos a vivir peor que nuestros padres.

Un Crit Valent! ha dit...

Molt be....FELICITATS
Quim

Miki ha dit...

Mira si al empresari el colles, amb coses d'aquestes, et surtiran que no generes feina i generaras, el paro.
Que vinguin inmigrants, no es el problema, el problema es qeu aqui la gent els hi dona feina, i sense contracte si pot ser.

Miki ha dit...

I lo be que estaven als pisos patera aquesta gent, perdò, que estan.
A mi m'en van ensenyar un, quant volia comprar pis, lo xungo es que me'l van ensenyar amb la gent i tot a dins, feia pena!

Ah però quant treus una llei per que es lloguin els pisos buits pues, res això no es pot fer.

Ferran Porta ha dit...

Per molts anys, ddriver; que tal com està la cosa avui dia, un atur d'un parell de setmanes (si arriba, que em sembla que no) és una loteria. Enhorabona.