diumenge, 5 d’abril del 2009

PROGRAMA A MUNIC

Be,el viatge a Munic ja esta definit mes o menys. La base principal del viatge serà la cervesa,com no a Munic.Marxarem diumenge al mati des de l'aeroport de Girona cap a Karlsruhe i allà tenim un cotxe llogat que ens portara cap a Munic.Intentarem arriba el mes d'hora possible i visitar el museu de la BMW,i desprès l'Olympia park. L'estadi olimpic per horaris no el podrem veure fins l'endema. Així que desprès aprofitarem per conèixer la Paulaner i Franciskanner,avia'm que tal.Dilluns i dimarts al mati coneixa be la ciutat,a la tarda Supporterisme i futbol i si hem acabat amb Munic l'ultim dia voltarem per Baviera.En aquesta ultima opcio encara no ens hem posat d'acord; Tenim per veure el camp de concentració Nazi de Dachau,Landsberg poble on va estar enpresonat Hitler i on va escriure el seu famós llibre i mes lluny esta el que mes m'interesa a mi,baixa fins a Fussen i anar al castell e Nueschwanstein. Dependra del temps que tinguem.
Tenim tantes coses per veure per aqui,que necesitarem unes quantes eliminatories mes amb el Bayern. Se'ns quedara pendent Ulm,Augsburg,Dinkelsbuh i mil llocs mes que ja veurem que passa.

9 carreres:

Cristina ha dit...

Quin viatge tan xulo! Ja ens explicaràs amb detalls. Molts petons!

Ferran Porta ha dit...

Buf, què poc conec Baviera i quantes coses imprescidibles per veure. Disfruteu el viatge i clar, força Barça!!

Albert ha dit...

Relativament a prop de Munich tens Berchtesgaden que és el poble del "nido del águila" del senyor del Bigoti.

Si has d'anar a Neuschweinstein mireu la previsió del temps perquè si està tapat no veureu res, i l'interior del castell tampoc val la pena.

Un català mig alemany.

Xavi ha dit...

Al camp de concentració de Dachau no hi ha gaire cosa, eh (Millor el de Mauthausen). És més aviat una exposició. Fotos, una pel·lícula que passen cada X temps (en anglès i en alemany segons la sessió). Com a molt podràs veure 4 torres de vigilància que queden i els forns crematoris, que estan una mica apartats (darrere unes esglésies).

Dels llocs que comentes el més maco és sens dubte el de Neuschweinstein (jo quan hi vaig anar estava ple de catalans xD). Això si, no et deixen fer fotos a l'interior, però les fotos que pots fer des dels voltants i des del pont del darrere son molt maques.

El que et comenta l'Albert de Berchtesgaden també és una molt bona opció. Niu de l'àliga o bé el Königsee (un llac una mica per sobre del poble). També pots fer les dues opcions, pero millor ves al Niu pel matí, ja que va per hores de baixada. Al pujar, un cop arribes a l'ascensor tens que dir a quina hora baixaràs per guardar-te plaça al bus de baixada.

Rita ha dit...

Com ens ho passem eh! :-)
Que vagi molt bé!
Petons!

Sílvia ha dit...

Hola!
Molt bon viatge.
Salutacions
Sílvia

assumpta ha dit...

Doncs oneja bé la bandera blaugrana per aquests bonics paratges i gaudeix de l'estada i del partit !!!
Petons i fins la tornada!
;)

Lula ha dit...

Aneu amb compte conduint i bebent... ;-)

Però el més important és guanyar eh?


Molta sort i molts besotes.

Assumpta ha dit...

Quina sort, Ddriver!!

M'agrada llegir com ho teniu tan ben planejat :-)

Molta sort... i que GUANYEM!!! :-)))