dimecres, 18 de març del 2009

PUTUS PITUFOS

Fa dies que no escric,però es que una greu malaltia en fase terminal suposo,m’ho impedeix,un puto mal de queixal esta acabant amb mi,avui dopat amb calmants em decideixo a continuar aquet bloc.

Fa temps escrivia això http://ddrivertx.blogspot.com/2008/08/normal-0-21-false-false-false.html

Doncs avui resulta que per fi els pitufos,la peste o els porcs com els coneixem nosaltres o sigui la guàrdia Urbana.... Arriben al port olímpic,mentres els carteristes estaven fent de les seves.

Els G.U. planten el cotxe patrulla entre els dos sentits del tros del port...i tots pensàvem –ja era hora,venen a per els carteristes d’una vegada.

Baixen del cotxe...passant dels carteristes i van cap els taxis que estàvem en doble fila,perquè la parada estava a tope, a multar-nos. Quan a les quatre de la matinada no crec que molestem gaire en doble fila.

El primer s’ha emportat la multa,el segon i el tercer han marxat i el quart era jo.

En aquell moment he vist que la fila avançava i espero a que es moguin per posar-me a la parada,ben aparcat.

Però be el porc cap a mi,amb el talonari a la ma

-tu que?? Te crees que esto es una parada?

-home estan avançant i ara em poso allà

-es que hoy vengo calentito y vosotros no se que os pensais que parais donde queries

-Mira, t’ esperes mig minut que tirin endavant i ja esta, es mes si vas calentito,puja al taxi i et porto a un lloc que per 90 euros et treuen el calentor

- encima xulo??

Aleshores la fila a avançat i s’ha quedat amb la paraula a la boca. Pensava que vindria cap a mi però no,el company la fet entrar al cotxe patrulla i han marxat,suposo que haurà agafat la matricula i ja tindre noticies d’ell i de sa mare.

La veritat,es que han perdut una gran oportunitat per fer la seva feina i empaitar als carteristes però no,es mes fàcil xulejar a un taxista que corre darrera un carterista.

Apa,segur que això es el que feu dins el cotxe patrulla

8 carreres:

Ferran Porta ha dit...

I no hi fa forma de denunciar el que tu tan bé expliques expliques? Perquè no fan la feina important i es dediquen a tocar als pebrots als qui treballeu... de matinada? No crec que ningú interrompi el trànsit, per estar en doble fila, allà, a les 4h.!

Perquè no fas una carta als diaris? De vegades serveixen, t'ho dic de debò.

chamb ha dit...

no se perque però aquest post fa olor de dona....

Carles TV ha dit...

Quin desgraciat.....

assumpta ha dit...

Tot, tot i tot ho fan nomès per afany de recaptació pura i dura.

Què en treurien "amb calers" d'emxampar uns carteristes?... Res, encara els hi costaria calerons (i es veu que això ara no els hi convé).

Què en treuen d'uns taxistes que en aquella hora no molesten a ningú?... doncs calers, perquè van totes les "forces de seguretat" i dic TOTES, més restretes i penjades que un "xoriço" (mira per on m'ha surtit aquesta paraula).

En fí, que tinc ganes de comentar-ho perqué es veu per tot arreu que l'únic afany que tenen ara, no és de guardar-nos de cap mal.

NO, nomès afany recaptatori I RES MES !!!
;)

Jordi ha dit...

Van anar per tu perquè els carteristes ja eren un cas perdut. Espero que no tinguis notícies en un mes!

Anònim ha dit...

No sóc taxista i ni tan sosl tinc cotxe pero crec quel'odi cap a aquesta purria és general.
He arribat a veure'ls amenaçar al quiosquer del barri per no voler donar un exemplar d'una revista que tenia reservada. "Puej cuando aparquej la furgoneta el proximo dia ya veras". Amb la xuleria i la suficiencia de qualsevol funcionari politic. El fills tontos dels germans retrasats posats a politics.
A l'Hospitalet en 10 anys els he vist 2 vegades dignant-se a baixar del cotxe: una patrullant pel carrer i l'altra al pakis comprant cerveses per veure er mundial.
Bastards... és cientific, la catadura moral de la guardia Urbana és un mirall exagerat de la dels seus dirigents politics.
Felicitats pel blog, driver

ddriver ha dit...

Ferran
Ho estic pensant,pero despres hi haura represalies i jo nomes tinc dotze punts al carnet fins que em jubili
Chamb
?¿?¿?¿
Carles Tv
Poz zi
Assumpta
Aixo es com l'edat mitjana,tu tenies que portar els ensiams que cultivaves al senyor feudal,ara els hi has de portar centims,d'una manera o d'un altre,sino te'ls treuen
Jordi
Ja t'ho dire
Anonim
Els hi fan un examen,un paper en blanc i una rutllana al mig. L'han d'omplir de color vermell,sino se ssurten de la ratlla mossos,si surten urbanos i si pregunten quin es el color vermell politics

Ferran Porta ha dit...

A l'AVUI et publiquen la carta posant-hi només el teu nom de pila, si vols :-)