diumenge, 28 de setembre del 2008

DERBY


1983,Barcelona era plena de grups i moviments independentistes. Jo en formava part d`un parell.

A tots aquets grups sempre hi érem uns quants que també ens agradava el futbol.

Sempre ens veiem al gol sud del Camp nou,tots érem Boixos. La gran majoria de Boixos en aquell moment érem independentistes.

Si violents,potser si. Pero estan jo allà durant 7 anys mai es va atacar a ningú gratuïtament,nomes es repel·lien agressions contra nosaltres,contra el Barça o contra Catalunya.

Avui en dia,els boixos evidentment han canviat,hi ha grups feixistes integrats dins del grup,tot i que part del nucli dirigent segueix sent el que era.

Avui en dia les agressions gratuïtes van que volen,ho se i ho he vist per aquets camps que anem,sempre els mateixos,es mes ja quan els veiem,ens allunyem.

El que va passar ahir a Can Penes,se de bona tinta que no va ser gratuït.

Els seguidors del equip aquet que l`any que ve deu ho vulgui seran a segona,van començar a insultar i tirar monedes i encenedors contar els boixos i com l`any passat Boixos va repel·lir l`agressió.

Evidentment no estic justificant res,pero tampoc ho critico,tant greu e que et tirin una moneda al ull com que tirar una bengala,el que passa es que una surt per la tele i l`altre no.

La culpa de tot plegat nomes la te un i es l`Espanyol,no varem quedar que a la porta dels estadis es feien escorcolls?No es col·locaven les aficions separades?Ho d`ahir em va recordar la final de Saragossa contra el Madrid,els del Madrid eren a sota nostra i clar...

Aquí no hi ha cap control de res,arriba un senyor amb una Visa Barça a taquilles de Can Penes i demana 80 entrades i el al taquiller el cul se l`hi fa aigua pensant en quantes escopinyes haurien de vendre per tindre tants cèntims junts i es clar les ven. Doncs que voleu,això es futbol,es un derby,hi ha passions,hi ha comptes pendents e inclús morts per el mig esperant venjança...el resultat encara es prou bo.

El futbol es un altre cosa diferent a la que els temps del políticament correcte ens volen fer creure...Futbol es tant gran perque no nomes es un espectacle.El dia que sigui un espectacle nomes ningu pagara 120 euros per una entrada.

No estic pas d`acord amb el que va passar ahir pero tot te un perque i no el que els mitjans ens volen fer veure.


 

14 carreres:

ddriver ha dit...

Mira hi ha gent que es mata per religio i hi ha gent que mort per futbol,es questio de prioritats

ddriver ha dit...

a MES jo no ho justifico jo explico el que hi ha,i el que hi ha es aixo

Assumpta ha dit...

Ho sento però no puc estar d'acord amb tu.

L'actuació de molts dels Boixos és una vergonya pel Barça.

Conec personalment un noi seguidor del Reus Deportiu de hoquei al que van estomacar sense haver fet res en abslout a la sortida d'un partit.
Li van anar per l'esquena.
Li van tocar l'espatlla i quan es va girar li van començar a ventar cops de puny i patades que quasi perd un ull (i no exagero gens, eh?)

És un noi absolutament pacífic i tranquil... que no va ni poder repelir l'agressió perquè amb dos cops ja el tenien a terra.
El seu delicte "portar una bufanda del Reus".
Un altre noi de Reus que ho va veure i va voler anar a ajudar-lo va acabar igual...
Una vergonya.

Jo conec a la seva mare i vaig anar, morta de vergonya, a disculparme "Ho sento moltíssim, et prometo que no tots els culés som així" i ella em deia que ja ho sap, que son els violents "de sempre".

Per altre part, és cert que el Barça no té CAP CULPA d'això d'ahir... La culpa és de qui els deixa entrar a l'Estadi sense escorcollar. També empipen molt aquests pericos que van al camp amb símbols nazis i insultant tota l'estona (per la tele s'entenia perfectament el que deien) però, així i tot, si una bengala hagués fet mal greument a algú, la imatge danyada seria la del Barça i això m'empipa molt...

Malgrat les nostres discrepàncias, Ddriver :-))

VISCA EL BARÇA!!!!!

ddriver ha dit...

assumpta
ja et dic que els boixos han canviat molt i que nosaltres quan els tenim a prop a algun estadi ens procurem allunyar si hi ha lloc a un altre lloc.pero que ahir tot va començar per part contraria segur.
Tambe pot fer mlt de mal una moneda si et toca a un ull

Unknown ha dit...

Però com collons pots defensar aquesta panda de delinqüents (alguns d'ells amb penes de presó a les esquenes)?

Els responsables de deixar-los entrar al camp ahir eren els Mossos d'Esquadra.

La gent com tu fa fàstic justificant el que és injustificable. Ningú va atacar ahir els Boixos perquè ningú podia arribar on eren amb un encenedor.

Fes-t'ho mirar, noi.

Anònim ha dit...

Radicales violentos hay en todos los equipos,y no les hace falta que les tiren monedas para que hagan de las suyas,
lo que no entiendo es como si no les dejan entrar en el camp nou,si les dejan entrar en otros campos.

Y me rei ayer con una cosa que dijo Guardiola,dijo que su abuelo era tan buena persona que se hizo del Español porque en su pueblo eran todos del Barça.

Anònim ha dit...

És absolutament igual el que hagués passat l'any passat, els boixos són un grupuscle ultraviolent, lamentable i que ens fa avergonyir als culers. Laporta, tot i l'odi que li tens, els ha foragitat de l'Estadi del FC Barcelona i els que mirem el partit a prop de les localitats que tenien LI HO AGRAIM PROFUNDAMENT!! Estem farts de violents i d'ultres als estadis, fora boixos, fora feixisites d'ultradreta, que amb l'excusa del futbol aprofiten per pegar, agredir, destrossar i amenaçar tothom. NAZIS NO, BOIXOS NO!!! FOTEU EL CAMP DE L'ESTADI ULTRES

ddriver ha dit...

Avia´m si ens calmem una mica tots els que siguem cules,els pericos no donen mes i ho entenc.Jo dic que SOC EKL PRIMER QUE S APARTA D AQUESTA GENT.i QUE IGUAL DE MAL FET ESTA TRAR UNA BENGALA QUE UNA MONEDA Val???Jo no defenso res,nomes explico,a mes la versio que m`han donat a mi coincideix casualment amb la de mossos que primr va haver llançament d objectes d alguns pericos,uan moneda en un ull et pot deixar cec una bengala..igual de deplorable

Jordi ha dit...

No accepto cap tipus de mort per fanatisme (futbol, religió, ...), ni crec que l'actuació dels Boixos com diu l'Assumpta és una vergonya pel Barça, perquè aquesta gent no representa al Barça. Així de clar. Representen una manera de fer i de ser basada en la violència (gratuïta o no) i punt. Jo no comulgo amb aquestes idees, evidentment. Futbol és fubol, i sí que és veritat que porta implícit passions i sentiments. I quan això està darrera d'alguna cosa, sempre surt a relluir la violència. No s'hi pot fer més. Som així de limitats.

Però bé, en ddriver tampoc no els ha recolzat ni justificat. Només ha exposat uns fets. Sota el meu parer, és clar!!

ddriver: avui he vist un taxista amb un Toledo dels nous (aquell del cul tant lleig) amb passodobles a tot drap i amb un micro cantant. Ah!! Era a la plaça Francesc Massià. No sé si el coneixes a aquest "personatge"...

Anònim ha dit...

Si un escolta bé les declaracions del cap aquell dels Mossos, diu clar que provocacions n'hi va haver durant tot el partit i per les dues bandes. I al capdavall si el grup de seguretat privada no hagués permès l'entrada als Boixos, aquests haurien aconseguit entrar igual (com encara fan al Camp Nou), però al haver-se de trobar dispersos per les grades no s'hauria arribat a el que es va arribar.
Estic d'acord amb tot el que has dit ddriver, tot.

Ferran Porta ha dit...

Recolzo l'opinió de la Cristina. Per mi, que 22 paios en calça curta, fotent-li patades a una pilota, arribin a aixecar aquestes passions desfermades em sembla ridícul i fora de lloc.

Als paios aquests que foten bengales, sense excepció ni perdó, haurien de tancar-los a la garjola una bona temporada, per macarres.

Anònim ha dit...

Els de l'espanyol són uns iluminats i encara reclamaran alguna cosa als mossos o a la RFEF o al barça...

a tots els camps de futbol que he anat sempre sempre han mirat les bosses i què hi portava a dins del casc. Que pot ser els boixos ho portaven als pantalons o amagat a les cames... si, pot ser, però és feina de la segruetat de l'espanyol...

Carquinyol ha dit...

Sincerament company, jo no acabo d'entendre aquesta passió per 22 milionaris que tant els hi foten els seguidors. I tota aquesta violència encara menys...

La violència només la contemplo com autodefensa, i com a últim recurs, però barallar-se pels colors d'un equip que, foti el que foti, no influirà res en la teva vida...

Mikel ha dit...

Ei ddriver! Jo tambe he compartit grada molts anys amb aquets bretols i els dos sabem que n'hi ha un bon grapat que eren delinquents i el barça era el seu negoci , el seu modos de vida , la sevsana feina , aquets delinquents i traficants no feien cap be al futbol ni als boixos ni al barça.
Tu mateix reconeixes tenir que apartar-te d'ells.
Per tant un 10 per en Laporta i per tot aquell que intenti netejar la grada de bretols i tornar l'esperit dels autentics boixos , de Sang Cule i de tots aquells que vinguin al camp a animar i a deixar-se la veu per el seu equip.