dijous, 24 de juliol del 2008

PER FIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Per fi!!!!!!!!Per fi desprès de molts mesos comença a haver futbol!!!!!!!!!!!!!

No em val l´Eurocopa com a futbol.allo es enaltiment del “Espiritu Nacional“de les nacions amb estat.

S’acaben d’una vegada els diumenges llaaaaaaaaaaaaaargs sense futbol,canviant contínuament d’emissora al taxi sense saber que escoltar,sense sentir els crits dins del cotxe del costat d´un locutor de les espanyes embogit per fi!!!per fi tornem a tindre futbol!!

Avui el Barça juga a aquet camp(estadi de la seleccio Escocesa de Rugby,Murrayfield),que nosaltres vam visitar al octubre passat.

Es un camp inmens!!L’aspecte es com el Camp nou,i la mida molt semblant tot i que nomes caben 60 o 70 mil persones.Aixo es produeix per que les cadires son casi el doble que les del nostra camp i a mes l’espai entre renglera de cadires i l’altre renglera es molt superior a la d’aquí.

Esperem que canviïn les porteries,ja que aquestes tant altes als nostres porters no els hi anirà be i sense xarxa serà un lio saber si es gol o no.

Apa me´n vaig a dormir,dema o passat us explica una d´una autobusero de merda,avui no.

3 carreres:

Jordi ha dit...

Sento desil·lusionar-te, però aquest encara no és futbol del de veritat!! Partits soporífers que costa molt aguantar-los. Ay, aquells partits de pretemporada amb el Johan a la banqueta que els hi fotíem onze o dotze gols... Alló sí que eren partits de costellada!!

Anònim ha dit...

Estava cercant un web sobre toxicòmans i he trobat aquest blog.

Supose que el futbol ja és açò...

Enric Caujapé ha dit...

Cert, jo tambè en tenia anes de que comencès el futbol, pero lo de ahir no ho vaig poder aguantar fins el final......tenia son...