divendres, 18 de juliol del 2008

GUIRIS

Ostres portem un dies que els clients habituals del taxi no hi son per en lloc..el mes normal es treballar amb guirs i mes guiris,de tant en tant puja un autòcton però es estrany.

Aquets guiris del estiu son una me..no son iguals que els que venen durant l´any,aquets son mes joves per norma,mes escurats i mes borratxets.

Et tenen tota la nit emprenyat amb tontades,sobre tot,al veure un monovolum volen pujar mes de 4,et pases mitja nit discutin el mateix only 4!!!Do you understand the meening of four??then...

Es increïble,amb ho barats que son els taxis i estan de vacances com estan per estalviar-se 4 euros d´un altre taxi et foten unes atabalades...

Desprès mes coses que fan els impresentables aquets..

-la parada plena de gent esperant i ells volen pujar 10mts abans de la parada passant la cua

-l’altre dia pujava una menjant una poma,es va quedar sorpresa de que no la volgues portar perquè menjava poma...aviem noia,t´has vist com portes els dits de bruts??tu al sofà de casa teva seus amb els dits bruts de poma???

-uns altres amb un gelat!!i eren 4!!els gelats el mes segur es que anessin a parar a la cadira...Als seus països al pujar un taxi hi ha un cartell que diu,NO FOOD,NO DRINK NO SMOKE aqui no hi ha el cartell pero ho dic jo i es sorprenen

-Desprès la banda del cigarret,podem fumar???Noooo!!i tu perquè fumes?perquè jo no cremo res jaja

-altres que si corri mes

-altres que si us plau que no tenim presa vagi mes a poc poc

-que si mes aire condicionat

-que si tregui l’aire condicionat

-que si vull obrir la finestra

-que si pot tancar la finestra

-que hotel H10!!que es una cadena H10 no un hotel!!

-perque 4 euros per començar

-que si més tas enganyant

-que si per aquet camí no em passat mai

-que si es mes car per ser monovolumen???

Buuuuuuuuffffff començo a necessitar vacances

I desprès hi ha els que van com aquet arbit de futbol

3 carreres:

Anònim ha dit...

Jaja,bueno va el árbitro,
me ha recordado a un amigo mio cuando se emborracha,pero él no se tuerce hacia detrás sino hacia adelante,hacer la alcayata lo llama.

Jordi ha dit...

Ha de ser dur això d'estar batallant continuament amb la gent!! I sobretot amb guiris borratxos i sense un duro a la butxaca. El turisme de Lloret de Mar, en poques paraules.

Per cert, ara me n'ha vingut una que li vaig fer a un taxista, però sense adonar-me'n que encara s'ha d'estar cagant en mi, i mai millor dit. Va ser a Roma i anàvem amb un taxi que hi cabiem 7 persones. Doncs allà vaig trepitjar una merda i sense saber-ho vaig pujar al taxi. Comencem a sentir olor i pam!! descobrim d'on venia: de la meva sabata. Però lo més fotut del cas és que la catifa del taxi també es va embrutar. Pobre!! Quan va deixar-nos a no sé on, va estar-la netejant una bona estona...

Cristina ha dit...

Holaaaa, ja estic a Buenos Aires. La Patagònia i Terra de Foc brutal. Ha fet fred però ha valgut la pena. Espero que estiguis bé. Petons!!!!