dilluns, 23 de juny del 2008

SANT JOAN


Avui es la nit de Sant Joan i com cada any anirem de Bolit els poquets que treballem.Intentarem portar a tothom encara que ens donin les 10 del mati pencant.

Aquesta nit els preus seran diferents,de 20.00h fins les 0.00h hi haura un suplement de 3.00euros,al que a partir de les 0.00h s´haura de sumar l´habitual de totes les nits festives de 2.10 euros + la baixada de bandera.En fi que dirme bona nit a mi avui costara 7.00euros.Gracies a això hi haurà mes taxis al carrer dels que normalment tindria que haver.

Procureu no vomitar dins de cap taxi,que l´hi fotareu enlaire la nit al taxista i no es just

CONSELLS;per agafar un taxi serà molt difícil,ho ser però si voleu tindre mes probabilitats hos heu de possar a carrers que vagin cap el centre(tenint en compte circulació del transit)no en carrers que tornen del centre perquè per allà pugem plens.

Per exemple es mes fàcil Pau Claris que passeig de Gracia o Balmes que Aribau.Nosaltres enfoquem cap al centre o cap els llocs on hi ha gent port olímpic,zona Aribau,zana almogavers i mes llocs on hi hagi gent però sempre intenteu agafar-lo als carrers que ens porten a nosaltres cap allà,mai als que tornen,que passarem plens.

L’any passat la gent estava de festa per la mar bella,doncs per baixar ràpid els taxis baixàvem per Sardenya,millor que per Marina,aqui teniu una pista.

Tampoc aneu caminat,espereu,tard o d hora un aterrarà per allà on sou,si us moveu quan aterri ja no hi sereu i mes endavant el veureu passa ple

Tampoc l intenteu agafar a pocs metres d una parada perquè si a la parada hi ha gent el taxista esta obligat a encotxar a la parada i no abans.

Sobretot molta paciència i molt bona festa a tots.

EL LLORO DEL TAXI

2 carreres:

Carquinyol ha dit...

Molt bona festa company, que et vagi molt bé la nit i ja ens contaràs les anècdotes. Jo em prendre la coca a la platja molt a prop del teu poble, com cada any.

Xavi ha dit...

Doncs aprofito per dir-te bona nit des d'aquí, que surt gratis xD