dissabte, 24 de maig de 2008

UNA GRAN NIT

El post d´avui,al final no sortira.Despres d´escriure´l 3 o 4 vegades no em convenç.
I nomes dire que avui estic orgullos de com he treballat.Que quan un va de bon rotllo a pencar,els clients tambe s hi posen i tothom surt del taxi la mar de content.

En fi per els malalts que avui veureu l´eurovision,que sapigueu,que anys enrera ja hi havia molt de frikie al mon de la musica.


Ho del Chikilicuatre no es cap novetat.El mon de la musica esta ple de frikies que en algun moment de desanim general han triumfat a lo bestia. Aquet Belga nascut a Brusseles,al 1977 va fotre el pilotaço de la seva vida amb aquesta frikiesong. Sa plan pour moi,I am king of the divan!!

5 carreres:

Rita ha dit...

Doncs ànims i a seguir així! :)

Orbison ha dit...

Concrepo amb tu. El mon està ple de Frikies, la música també i no veurè Eurovisión. I que consti que soc un malalt, però...

Nits ha dit...

Clar que sí, encara que no surtin els post, no problem, l'important és que les coses de la vida rutllin.
Endavant dd!!!

Anònim ha dit...

ÇA Plane Pour Moi.

Andrea ....de acà y de allà ha dit...

Lei que lo han abucheado al chikislisnoseque... La gente ya ha caido a un nivel cultural tan bajo, que estas cosas le hacen gracia...hablando de nivel cultural y gracia casi me muero con el post de la chica gitana..y los 6 crios..madre mia.. es que no se pude creer que esta gente viva en este pais, y que vaya a estudiar (????) en algun momento de su vida.. porque me supongo que algun año de cole habran hecho.. y como puede ser que tenga la mente tan cuadriculada..y que suerte que se porta bien y no le ha puesto la mano encima el marido aun¡¡¡¡¡¡¡ que desastre.... tu si que tienes las estadisticas en tu taxi... un besoteeee